Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;

Ξεπέρασαν τους 120 οι νεκροί στο Παρίσι, υποστηρίζει Γαλλικό πρακτορείο.

Οι ηγέτες-τσούλες των τοκογλύφουν στέλνουν στον Ολάντ …συλλυπητήρια τηλεγραφήματα.
Ο Ολάντ o …καημένος, ήταν αυτός που έστελνε ρουκέτες κι άλλα όπλα στους «αυθόρμητους» τρομοκράτες στην Συρία, με εντολή των επικυριάρχων.

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;1

Ούτε μία δήλωση συμπόνοιας από τον Νετανιάχου για τους 120 νεκρούς Γάλλους, όταν για μερικούς …«περιουσίους» σκιτσογράφους υποχρεώθηκαν να θρηνήσουν όλοι οι ηγέτες της «προοδευμένης» Δύσεως.
Οι …«περιούσιοι» είναι εκδικητικοί και κτυπούν πάντα αθώους για να γονατίσουν ψυχολογικά αυτούς που θέλουν να συνετίσουν.
Στην Γάζα σκοτώνουν τα μωρά για να συνετίσουν τους μεγάλους.

Κι όσο κυλούν οι ώρες και δεν ακούγεται ο Νετανιάχου, τόσο πιο πιθανό φαίνεται να είναι απλά κτύπημα εκδικήσεως των Σιωνιστών κατά των Γάλλων και του Ολάντ, που δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψει τους …«περιουσίους» του Charlie Hebdo.

Τον Ιανουάριο ο Ολάντ παρακαλούσε τον Νετανιάχου να ΜΗΝ ερθει στο Παρίσι για την γελοία παρέλαση πένθους των ηγετών.

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;2
Ο Νετανιάχου τον έγραψε φυσικά στα …μπαλάκια του και πήγε στο Παρίσι να συντονίσει τις τσούλες των τοκογλύφων.

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;3

Ο Νετανιάχου δεν γουστάρει τον Ολάντ. Η ISIS του Ισραήλ ανέλαβε την ευθύνη…
Κι ενώ όλοι οι ηγέτες επικοινώνησαν με τον Ολάντ, ο Νετανιάχου …απολαμβάνει την αιματηρή παράσταση χωρίς την παραμικρή ένδειξη συμπόνοιας.

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;5

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;4

Σύγκρουση ΕΕ και Ισραήλ για τις επισημάνσεις των προϊόντων από τα κατεχόμενα εδάφη (upd)

Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;6

Την σκληρή αντίδραση του Ισραήλ προκάλεσε η σημερινή (11 Νοεμβρίου) απόφαση της ΕΕ να απαιτεί επισήμανση για όλα τα προϊόντα που εισάγονται από τους εβραϊκούς εποικισμούς στα κατεχόμενα από το Τελ Αβίβ εδάφη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα ότι πλέον θα απαιτεί επισήμανση για όλα τα προϊόντα που εισάγονται από εβραϊκούς εποικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τα Υψίπεδα του Γκολάν. Τα εδάφη αυτά είναι υπό κατοχή από το Ισραήλ από το 1967.

«Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η ΕΕ επέλεξε, για πολιτικούς λόγους, να λάβει ένα τέτοιο εξαιρετικό μέτρο που προκαλεί διακρίσεις, εμπνευσμένο από το κίνημα του μποϊκοτάζ, ιδιαίτερα αυτή την στιγμή, όταν το Ισραήλ αντιμετωπίζει ένα κύμα τρομοκρατίας που στοχεύει εναντίον όλων των πολιτών του», δήλωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι εποικισμοί θεωρούνται παράνομοι βάσει του διεθνούς δικαίου καθώς και σημαντικό εμπόδιο στις ειρηνευτικές προσπάθειες.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ υποστήριξε ότι μια τέτοια επισήμανση «δεν προοδεύει καμμία πολιτική διαδικασία μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων».

Οι δύο πλευρές δεν συμμετέχουν στην ειρηνευτική διαδικασία για περισσότερο από 18 μήνες ενώ εννέα Ισραηλινοί, 68 Παλαιστίνιοι και ένας αραβικοϊσραηλινός έχουν σκοτωθεί σε ένα κύμα βίας από τις αρχές του Οκτωβρίου.

ΕΕ: Κανένα μποϊκοτάζ

Το Υπουργείο Οικονομίας του Ισραήλ εκτιμά ότι ο αντίκτυπος θα είναι περίπου $ 50 εκατομμύρια το χρόνο, επηρεάζοντας φρέσκα προϊόντα όπως τα σταφύλια και το κρασί, τα πουλερικά, το μέλι, το ελαιόλαδο και τα καλλυντικά.

Αυτό είναι περίπου το ένα πέμπτο των αγαθών αξίας $ 200- $ 300 εκ που παράγονται σε εποικισμούς κάθε χρόνο, αλλά μια σταγόνα στον ωκεανό δίπλα στις εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών ύψους $ 30 δισεκατομμυρίων από το Ισραήλ προς την ΕΕ κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του συνόλου των εξαγωγών της.

Ο Ευρωπαίος πρέσβης στο Ισραήλ, Faaborg-Andersen, απέρριψε το επιχείρημα του μποϊκοτάζ, λέγοντας ότι η ΕΕ δεν υπαγορεύει στους καταναλωτές τι να κάνουν αλλά τους βοηθάει να αποφασίσουν εάν θέλουν ένα προϊόν ή όχι.

EurActiv με Reuters/Γαλλικό Πρακτορείο

πηγή

Και στο μεταξύ έχει προηγηθεί κι αύτό:

Δηλαδή 9.000 Γαλλο-εβραίοι έχουν επιστρέψει ήδη στο Ισραήλ, κατόπιν προσκλήσεως του Νετανιάχου.
Προ δύο ημερών είχαμε και την επίθεση των ΗΠΑ (;;;) κατά της ISIS, με αποτέλεσμα, κατά πάσα πιθανότητα, να σκοτωθεί ένα ηγετικό της στέλεχος.
Όλα αυτά λοιπόν είναι …άσχετα μεταξύ τους;
Η …«τρομοκρατία» είναι κατασκευασμένη από τα ίδια κέντρα ελέγχου και χρησιμοποιείται κατά πώς τα εξυπηρετεί, ανά περίπτωση.
Είναι πολύ καλή ευκαιρία πάντως να αυξηθούν τα μέτρα «προστασίας» (αστυνομεύσεως) στην Ευρώπη τώρα πιά, όπως ακριβώς συνέβη στην Αγγλία μετά τον …Charlie.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

6 thoughts on “Ἡ ISIS δολοφονεῖ ἀθώους στό Παρίσι ὡς ἀντίποινα;

Leave a Reply