Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν …ἀγγίζεται;

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών για την επίτευξη της ειρήνης στην Συρία ο γελοίος Σαουδάραβας Υπουργός Εξωτερικών και κολλητός του …δύστυχου Ολάντ και του Κέρυ, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους  …«αυθόρμητους» αποκεφαλιστές στην Συρία, μέχρι να ανατραπεί δια της βίας ο Άσαντ.

Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν ...ἀγγίζεται;4

Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν ...ἀγγίζεται;2Και ξέρουμε πόσο δεμένοι με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ είναι οι Σαουδάραβες τύραννοι, που έκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί η γενοκτονία των Ιρακινών στον πόλεμο του Κόλπου.
Τώρα δε που ισοπεδώνουν την Υεμένη για λογαριασμό της Νέας Τάξεως δεν γίνεται κάποια αρνητική αναφορά από τα πουλημένα ΜΜΕ για τα εγκλήματα που διαπράττουν εναντίον αμάχων.

15 από τους 19 αεροπειρατές που έλαβαν μέρος στην 11η Σεπτεμβρίου  ήταν …Σαουδάραβες αλλά οι ΗΠΑ εισέβαλαν τελικά στο …Αφγανιστάν, όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα, ελέγχοντας το εμπόριο ηρωίνης και μαριχουάνας!
Σύμφωνα με το Newsweek οι αναφορές των μυστικών υπηρεσιών για την σχέση της Σαουδικής Αραβίας με την 11η Σεπτεμβρίου παραμένουν απόρρητες, καθώς και ο γλυκούλης Obama επίσης αρνήθηκε να τις δώσει στην δημοσιότητα 14 χρόνια μετά.Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν ...ἀγγίζεται;5Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν ...ἀγγίζεται;3

Γιατί ἡ σχέσις τῆς Σ. Ἀραβίας μέ τήν τρομοκρατία δέν ...ἀγγίζεται;1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply