Ἡ …«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ …«καθεστώτων»!!!

H πολιτισμένη Δύση δεν ενοχλήθηκε ποτέ από τους ανώμαλους αποκεφαλιστές της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ούτε φυσικά από την Μουσουλμανική Αδελφότητα ενοχλήθηκε ποτέ…

Ακούσατε μήπως τους κλόουν της πολιτικής και της Δημοσιογραφίας να αναφέρονται σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ (Regime) του Κατάρ ή της Σαουδικής Αραβίας;

Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!9
Ξέρουν ότι η λέξη «καθεστώς» έχει αρνητικό νόημα… Και οι Σαουδάραβες δολοφόνοι είναι …φίλοι τους.

Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!4

Οι γελοίοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναφέρθηκαν σε καθεστώς Άσαντ, σε καθεστώς Πούτιν, ακόμα και σε καθεστώς Ερντογάν, αλλά η λέξη «καθεστώς» δεν ακούστηκε ποτέ αναφορικά με την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Δεν θα διαβάσετε ποτέ αρνητική αναφορά για τους τυράννους του Αραβικού κόσμου.
Αυτές οι χώρες είναι χαρούμενα πριγκιπάτα, χαρούμενα Βασίλεια  κι όταν έρχεται κάποιος κλόουν από αυτούς στην Ελλάδα  οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες πέφτουν στα τέσσερα.

Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!3 Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!6

Αντί λοιπόν να βομβαρδίσουν την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, για να σταματήσει η τρομοκρατία, βομβαρδίζουν την πιο πολιτισμένη Αραβική χώρα, που είναι η Συρία.
Κι ενώ ξέρουν ποιοι χρηματοδοτούν την ISIS, δεν χάνουν ευκαιρία να τους πουλήσουν ακόμα περισσότερα όπλα.

Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!1

Βέβαια πολλές από αυτές τις αγορές είναι και εικονικές, προκειμένου να φύγει κρατικό χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού, με …νομότυπο τρόπο.

Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!8 Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!7 Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!2 Ἡ ...«πεπολιτισμένη» Δύσις κατὰ ...«καθεστώτων»!!!5
Δηλαδή ότι κάνουν κι εδώ στην Ελλάδα οι συμμορίες πολιτικών, στρατιωτικών και δημοσιογράφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply