Ἐμεῖς οἱ …«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!

Όταν εξουσιαστές διεκδικούν «οικόπεδα» και «κοπάδια», που βρίσκονται υπό την εκμετάλλευση άλλων εξουσιαστών, όλους εμάς τους απλούς πολίτες μας βλέπουν σαν αριθμούς.
Οι δεκάδες χιλιάδες άμαχοι, που πέφτουν νεκροί κατά την διεκδίκηση των «οικοπέδων», θεωρούνται …παράπλευρες απώλειες!!!
Οι 10.000 αυτοκτονίες που προκάλεσαν στην Ελλάδα δεν προβλημάτισαν κάποιον από τους απατεώνες της πολιτικής, εμπρός στον κίνδυνο να πέσουν σε δυσμένεια και να εκνευρίσουν τους επικυριάρχους.
Τα 6.000.000 Συρίων, που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και ζουν πρόσφυγες εντός κι εκτός Συρίας, επίσης δεν προβλημάτισαν τους επικυριάρχους, που απεφάσισαν να αποσταθεροποιήσουν την Συρία, να χρηματοδοτήσουν και να εξοπλίσουν τρομοκράτες, να ισοπεδώσουν ολόκληρες πόλεις και να καταστρέψουν περιουσίες εκατομμυρίων πολιτών, για να ανατρέψουν τον Άσαντ.

Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!3

Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!4 Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!5 Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!6 Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!1 Ἐμεῖς οἱ ...«ἀριθμοί» εἴμαστε μόνον γιὰ νὰ πληρώνουμε!!!2

Η αντίσταση στην Νέα Τάξη έχει τεράστιο κόστος  και οι επικυρίαρχοι διαθέτουν τεράστια τεχνογνωσία κι εμπειρία ώστε αυτό το τεράστιο κόστος να το μετακυλούν στις πλάτες μας και να μην επιβαρύνει τους ίδιους ούτε στο ελάχιστο.
Όλες οι καταστροφές που προκάλεσαν κατά τον …«εκδημοκρατισμό» των χωρών, όπως η Γιουγκοσλαβία, το ΙΡΑΚ κλπ, επιβάρυναν με νέα χρέη τους πολίτες που δέχτηκαν την επίθεση.
Οι κατασκευαστικές εταιρείες που ανέλαβαν την ανοικοδόμηση και οι Τράπεζες που έδωσαν τα σχετικά δάνεια, ήταν …«αδερφές εταιρείες» με αυτές που προκάλεσαν και τον πόλεμο και κέρδιζαν από τις πωλήσεις όπλων.

Όχι μόνον υποδούλωσαν πολιτικά τις χώρες αλλά τις υποδούλωσαν και οικονομικά, αφού τις υποχρέωσαν να πάρουν τεράστια δάνεια για την αποκατάσταση των υποδομών τους, που ήταν εργολαβίες τις οποίες φυσικά ανέλαβαν οι δικές τους εταιρείες.
Συνταγή τύπου Cochrane-Rothschild, υποβρύχια ΠΑΣΟΚ κλπ.

Για να αντιμετωπίσουμε τους Οθωμανούς έπρεπε να αγοράσουμε πλοία.
Τα χρήματα αυτά μας τα έδιναν οι Rothschild υπό την προϋπόθεση την δουλειά για την κατασκευή των πλοίων να την πάρει ο δικός τους υπάλληλος και συνεργός σε χρηματιστηριακές απάτες,  ο Ναύαρχος Cochrane.

Χωρίς να μπει στην Ελλάδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, χωρίς να παραλάβουμε ΠΟΤΕ ούτε μία φρεγάτα από τις οκτώ που πληρώσαμε κι εξοφλήσαμε,φορτωθήκαμε ένα τεράστιο εικονικό χρέος και τους τόκους αυτού, που μπορεί να ξεπληρώναμε εν αγνοία μας για τα επόμενα 150 χρόνια.

Τέτοιες κομπίνες, με θύματα εκατομμύρια απλών ανθρώπων, αφήνουν τεράστια κέρδη, από τα οποία έχουν εξασφαλισμένο μερίδιο οι Πολιτικοί για να υπογράφουν δήθεν ως εκπρόσωποί μας και οι Δημοσιογράφοι, που δήθεν μας ενημερώνουν για ότι σημαντικό πρέπει να γνωρίζουμε.
Εννοείται ότι ΟΥΤΕ οι πολιτικοί εκπροσωπούν εμάς, ούτε οι δημοσιογράφοι μας λένε αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε, για να αποφύγουμε τις λανθασμένες αποφάσεις.
Μας παραπλανούν έντεχνα, μας κρύβουν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες, ώστε βασιζόμενοι σε παραποιημένες κι αποστειρωμένες «πληροφορίες» να πέσουμε στον λάκκο που μας άνοιξαν.
Οι Προδότες Δημοσιογράφοι καθοδηγούν την κοινή γνώμη ώστε να εκλεγούν οι συνεργοί τους Προδότες Πολιτικοί. Οι προδότες πολιτικοί κατόπιν φροντίζουν να παρέχουν μπόλικο κρατικό, ΔΙΚΟ ΜΑΣ χρήμα στους προδότες δημοσιογράφους, ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες τους.
Έτσι εν καιρώ κρίσεως ουδείς αναρωτιέται πώς ένα χρεωκοπημένο κανάλι όχι μόνο εξασφαλίζει νέα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, αλλά συνεχίζει να πληρώνει με τα δανεικά αυτά  μισθούς 100.000 ευρώ σε διάσημους παρουσιαστές.
10.000.000 άνθρωποι ματώνουν, πεινούν και κρυώνουν για να ζουν σαν βασιλιάδες ένα τσούρμο εγκληματιών της Πολιτικής και των ΜΜΕ, κάνοντας …«υψηλή πολιτική», με εξυπνακίστικα tweet.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply