Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ἐπιβεβαιώνει τοὺς φόβους μας γιὰ τὴν προσπάθεια ἐξαπατήσεως Δικαστοῦ

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ἐπιβεβαιώνει τοὺς φόβους μας γιὰ τὴν προσπάθεια ἐξαπατήσεως Δικαστοῦ6

Του Ελευθέριου Ρήνου

Θα πράξει η Δικαιοσύνη το αυτονόητο ή θα κουκουλωθεί για μια ακόμη φορά ένα τραπεζικό σκάνδαλο δεκαετιών; Όταν οι ιδιωτικές, ανώνυμες τραπεζικές εταιρείες, με χρηματιστηριακά παιχνίδια και με την πολιτική συμπαιγνία των μέχρι τώρα κυβερνήσεων κατέστρεψαν μέσα σε λίγες ώρες όλους τους μικροπενδυτές, προς όφελος των ξένων funds (εν πολλοίς των ιδίων, ξένων, διαχρονικών αφεντικών τους), δεν θα πρέπει να δοθεί ένα μάθημα αξιοπρέπειας και ίσων ευκαιριών των Ελλήνων πολιτών; Αν σήμερα δεν μπορεί ένας επενδυτής να δει έγγραφα που αφορούν στην επένδυσή του, επειδή μια τράπεζα τον εμπαίζει με κάθε παρελκυστική τακτική που έχει στην διάθεσή της, πόσες ακόμη γενεές θα πρέπει να περάσουν για να λογοδοτήσουν οι ξένων συμφερόντων ανώνυμες τραπεζικές εταιρείες σε αυτή την χώρα;

Την 24η Νοεμβρίου 2015 είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Προσπάθησε να εξαπατήσει Δικαστή η Εθνική Τράπεζα;» το οποίο αναφερόταν σε νομικό σημείωμα της Εθνικής Τραπέζης, που είχε υποβληθεί κατά την εκδίκαση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων επιδείξεως εγγράφων κατά της τραπέζης. Η συγκεκριμένη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είχε κατατεθεί από είκοσι κατόχους μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής και επί αυτής έγινε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτούντων και κατά της Εθνικής Τραπέζης από δεκάδες άλλους κομιστές μετοχών, που απεφάσισαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια και να διεκδικήσουν τα νόμιμα συμφέροντά τους.

Ανάμεσα στα έγγραφα, που οι αιτούντες ζητούν από το δικαστήριο να υποχρεώσει την Εθνική Τράπεζα να τους επιδείξει, είναι τα εμπορικά/λογιστικά βιβλία του αλληλοχρέου λογαριασμού της ειδικής εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής, ο ισολογισμός εκκαθαρίσεως της παλαιάς τραπέζης, η πρωτότυπη σύμβαση συγχωνεύσεως της Εθνικής Τραπέζης με την Τράπεζα της Ανατολής, αλλά και ένα φύλλο της La Bourse Egyptienne. Η τελευταία είναι μια γαλλόφωνη εφημερίδα που κυκλοφορούσε ταυτόχρονα στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, καλύπτοντας την ειδησεογραφία γύρω από το Χρηματιστήριο των πόλεων αυτών.

Η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει ότι σε αυτή την εφημερίδα, και ειδικά στο τεύχος της 18ης Οκτωβρίου 1937, δημοσιεύθηκε ο ισολογισμός εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής. Η πλευρά των μετόχων επιμένει πως όχι μόνο αυτό που δημοσιεύθηκε δεν είναι «ισολογισμός εκκαθαρίσεως», όπως δείχνουν πραγματογνωμοσύνες ειδικών, αλλά από ό,τι φαίνεται η εφημερίδα αυτή τυπώθηκε εκ των υστέρων για να καλύψει την μη περάτωση της εκκαθαρίσεως (βλ. Θα χρησιμοποιούσε η Εθνική Τράπεζα ύποπτο για πλαστογραφία έγγραφο σε δικαστήριο; ). Άλλωστε η δημοσίευση σε μια αιγυπτιακή εφημερίδα δεν αρκούσε, αφού τόσο ο νόμος, όσο και η σύμβαση συγχωνεύσεως ζητούσαν δημοσίευση στον αθηναϊκό τύπο, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η LA BOURSE EGYPTIENNE ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ… ΠΟΥΘΕΝΑ

Παρά τα όσα τραγικά ακούγονται από τα αυτόκλητα παπαγαλάκια των τραπεζών, οι μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής είναι όλες ισοδύναμες. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο με έγγραφα ή με οποιοδήποτε άλλο νόμο (ο συμπαντικός νόμος των Κλίγκον και του «Ζευς» δεν μας κάνει σε αυτή την περίπτωση), είναι καλοδεχούμενος. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι οι κατέχοντες μετοχικούς τίτλους της Τραπέζης της Ανατολής στα χέρια τους να έχουν και το έννομο συμφέρον να ζητήσουν έγγραφα που έχουν να κάνουν με την ειδική εκκαθάριση της Τραπέζης της Ανατολής, όπως και το έπραξαν στην πλειοψηφία τους την 21η Οκτωβρίου 2015.

Όταν ξεκίνησε η έρευνα, το ερώτημα ήταν πολύ απλό: αφού τάχα έγινε η δημοσίευση στη γαλλόφωνη εφημερίδα της Αιγύπτου το 1937, γιατί δεν έγινε και μια δημοσίευση και σε μια αθηναϊκή εφημερίδα; Τόσο δύσκολο ήταν; Το 1937 η Αίγυπτος ήταν απίστευτα μακριά, σε σχέση με την σημερινή πραγματικότητα, με τα σύγχρονα μέσα μεταφοράς. Το 1937, τα γραφεία του Οικονομικού Ταχυδρόμου με τα πόδια ήταν 5 λεπτά από το κεντρικό κτήριο της ΕΤΕ στην Αιόλου 86.

Σύμφωνα με όσα ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου (εδώ), η Εθνική Τράπεζα υποστήριξε στο νομικό της σημείωμα κατά των αιτούντων τα ασφαλιστικά μέτρα, ότι τους δίνει ελεύθερα ένα από τα έγγραφα που ζητούν, το φύλλο της La Bourse Egyptienne, κατά συνέπεια δεν υφίσταται λόγος για δικαστική διεκδίκηση. Μάλιστα, υποβάλλει το σχετικό αποδεικτικό έγγραφο, που αποδεικνύει πόσο «κακοί» είναι αυτοί οι μέτοχοι και μόνη της η Εθνική Τράπεζας το περιγράφει ως:

«Σχ. 7 Το ημερομηνίας (ακριβές αντίγραφο εκ του τηρουμένου στο ιστορικό αρχείο ΕΤΕ) 18.10.1937 φύλλο της αιγυπτιακής Bourse Egyptienne, Καΐρου όπου δημοσιεύθηκε η τελική κατάσταση εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής της 28-12-1936, “Situation finale de la liquidation de la Banque d’ Orient, au 28 Decembre 1936″, ως ανευρέθη από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας (Bibliotheque Nationale de France)»

Εικόνα 1. Το σχετικό 7 που αναφέρεται λιτά και ξεκάθαρα σε αντίγραφο εκ του τηρουμένου φύλλου της εφημερίδας! Είναι τέτοια η προχειρότητα του σημειώματος της Εθνικής Τραπέζης που υπάρχουν δύο σχετικά 7…

Εικόνα 1. Το σχετικό 7 που αναφέρεται λιτά και ξεκάθαρα σε αντίγραφο εκ του τηρουμένου φύλλου της εφημερίδας! Είναι τέτοια η προχειρότητα του σημειώματος της Εθνικής Τραπέζης που υπάρχουν δύο σχετικά 7…

 

Μετά τους παραπάνω ισχυρισμούς της Εθνικής Τραπέζης, με την συμμετοχή του φίλου κ. Θεοφάνη Μάζη και του δικηγόρου κ. Ευάγγελου Δαούτη, έγινε επιτόπια έρευνα στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης με τα εξής ζητούμενα:

α) Να επιδειχθεί το πρωτότυπο* φύλλο της αιγυπτιακής εφημερίδας Bourse Egyptienne που τηρείται εκεί, όπως υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα στο Δικαστήριο.

β) Να χορηγηθούν ακριβή αντίγραφα εκ του τηρουμένου φύλλου, όπως αυτά που υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα ότι μπορεί να προσφέρει στο Δικαστήριο, αλλά και στην διάθεση των «κακών» μετόχων.

γ) Αν δεν υπάρχει το φύλλο να δοθούν ακριβή αντίγραφα, που να συγκεκριμενοποιούν την προέλευσή τους.

Πριν από τη συγκεκριμένη επίσκεψη και επειδή πραγματικά δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να κρύψουμε κάτι, ενημέρωσα προσωπικά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τραπέζης κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και δημοσιοποίησα στο προηγούμενο άρθρο το πλήρες εξώδικο προς αυτόν. Στην εξώδικη δήλωσή μου ξεκαθαρίζω ότι:

«Μέχρι σήμερα, ακολουθώντας ένα fairplay που πιστεύουμε ότι η πλευρά σας δεν έχει τηρήσει, ούτε εκτιμήσει, απλά σας υποδείξαμε κατά την διάρκεια της ανταλλαγής προτάσεων στις μέχρι τώρα δίκες, πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις πως το έγγραφο αυτό είναι παραποιημένο, με ευθύνες της εταιρείας σας, που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε έγκλησή σας για απάτη επί δικαστηρίω και χρήση πλαστών εγγράφων.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, μετά την προσωπική μου επίσκεψη σε αυτήν μαζί με τον εκεί δικηγόρο μου κ. Ariel Humphrey και την ανταλλαγή πολλαπλών επιστολών αναφορικά με την πλαστότητα του συγκεκριμένου φύλλου της εφημερίδας, το οποίο δεν υπάρχει σε άλλη βιβλιοθήκη παγκοσμίως, μας διαβεβαίωσε γραπτώς πως «δεν είναι αρμοδιότητα μας και ευθύνη μας να εκφέρουμε άποψη όσον αφορά στην αυθεντικότητα των εγγράφων που τηρούνται στις συλλογές μας».

Κατά την δική μου επίσκεψη, αλλά και άλλων ενδιαφερομένων στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης έγινε σαφές πως εκεί δεν τηρείτε(αι) το από 18.10.1937 φύλλο της αιγυπτιακής Bourse Egyptienne, Καΐρου. Αντίθετα με τους ψευδείς ισχυρισμούς σας που περιλαμβάνονται στο Σημείωμά σας προς το Δικαστήριο, το Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ διαθέτει δύο φωτοτυπημένες σελίδες, ιδιαίτερα κακής ποιότητας, που δεν έχουν καν πιστοποιηθεί ως ακριβή αντίγραφα από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, ούτε φέρουν ένδειξη της πηγής τους.

Συμπερασματικά, η ανώνυμη εταιρεία σας βεβαίωσε και χρησιμοποίησε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών «ακριβές αντίγραφο» επί φύλλου εφημερίδας, που δεν έχετε στην κατοχή σας, ούτε είχατε στο πρόσφατο παρελθόν και στην διάρκεια που οι έμμισθοι δικηγόροι σας εργάζονται στην εταιρεία σας».

Συνεχίζοντας την εξώδικη επιστολή προς τον κατά νόμο υπεύθυνο εκπρόσωπο της ΕΤΕ, για τον οποίο ζητάμε με τα ασφαλιστικά μέτρα την ποινή του ενός έτους φυλακίσεως για κάθε μη συμμόρφωσή του, του ζήτησα:

«δ) Σας καλώ εντός τριών εργασίμων ημερών όπως ανασκευάσετε και αναιρέσετε εγγράφως προς εμένα και προς το Δικαστήριο που δίκασε την πρόσφατη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την δικαστική χρήση του συγκεκριμένου «ακριβούς αντιγράφου» εκ του από 18.10.1937 φύλλου της εφημερίδας La Bourse Egyptienne που δεν έχετε στην κατοχή σας».

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω;

Η ΙΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!!!

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, εκπρόσωπός μου επισκέφθηκε το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης για να λάβει τα αντίτυπα που είχα ζητήσει με αίτησή μου, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και το ακριβές αντίγραφο από το «φύλλο της La Bourse Egyptienne».

Στο έγγραφο παραλαβής των εγγράφων, αναφέρει στην περιγραφή τους η εκπρόσωπος του Ιστορικού Αρχείου:

«La Bourse Egyptienne, 18.10.1937: Δύο (2) σελίδες από το φύλλο της εφημερίδας με ημερομηνία 18.10.1937. (Το συγκεκριμένο αντίγραφο χορηγείται από αντίγραφο που τηρείται στο Ιστορικό Αρχείο ΕΤΕ)».

 Εικόνα 2. Η πρώτη σελίδα από το πρακτικό παραλαβής των αντιγράφων από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης.


Εικόνα 2. Η πρώτη σελίδα από το πρακτικό παραλαβής των αντιγράφων από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης.

Αναμένοντας τις απαντήσεις και για τις υπόλοιπες δύο αιτήσεις που υποβλήθηκαν, η μία από δεκάδες κατόχους μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής προς το Ιστορικό Αρχείο μέσω του δικηγόρου κ. Ευάγγελου Δαούτη και η άλλη μέσω του εξωδίκου που ανέφερα παραπάνω προς τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, είναι σαφές πως :

α) Δεν υπάρχει το φύλλο της εφημερίδας στο Ιστορικό Αρχείο. Αυτό που υπάρχει είναι δύο φωτοτυπίες, για τις οποίες δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για την προέλευσή τους. Είναι το αντίγραφο δύο σελίδων από το φύλλο της εφημερίδας. Αυτό που ξεχνάει η εκπρόσωπος της Εθνικής Τραπέζης να συμπληρώσει είναι ότι δεν διαθέτει το φύλλο. Κοινώς, το συγκεκριμένο αντίγραφο χορηγείται από αντίγραφο που τηρείται στο Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ, στο οποίο δεν τηρείται το φύλλο (πρωτότυπο ή αντίτυπο).

β) Επιβεβαιώνει το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης ότι το αντίγραφο χορηγείται από αντίγραφο που υπάρχει εκεί. Δηλαδή το φύλλο δεν υπάρχει! Πιο «λιανά» δεν θα μπορούσε να γίνει.

γ) Η ένδειξη που τοποθετήθηκε επάνω στις φωτοτυπίες αναφέρει πως πρόκειται για αντίγραφο εκ του αντιγράφου…

Εικόνα 3. Η ένδειξη που μπήκε στις φωτοτυπίες από τα αντίγραφα των δύο σελίδων της εφημερίδας που έχει το Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ. Δεν διαθέτει το φύλλο, δεν διαθέτει καν φωτοαντίγραφο του φύλλου. Μόνο δύο κακής ποιότητας φωτοτυπίες δύο σελίδων του φύλλου, αγνώστου πατρός και μητρός!

Εικόνα 3. Η ένδειξη που μπήκε στις φωτοτυπίες από τα αντίγραφα των δύο σελίδων της εφημερίδας που έχει το Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ. Δεν διαθέτει το φύλλο, δεν διαθέτει καν φωτοαντίγραφο του φύλλου. Μόνο δύο κακής ποιότητας φωτοτυπίες δύο σελίδων του φύλλου, αγνώστου πατρός και μητρός!

 

Όταν λοιπόν το νομικό τμήμα, και κατ” επέκταση η Εθνική Τράπεζα, υποστηρίζει πως μας επιδεικνύει το φύλλο της εφημερίδας La Bourse Egyptienne, στο οποίο βρίσκεται «σχετική δημοσίευση», ψεύδεται, όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όταν το νομικό τμήμα αναφέρει ότι το φύλλο της εφημερίδας, όπου στηρίζει μεγάλο μέρος των ισχυρισμών του, βρίσκεται στο Ιστορικό Αρχείο της ΕΤΕ, ψεύδεται, όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά και ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί απλά δεν υπάρχει εκεί κάποιο φύλλο εφημερίδας!

ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΜΕ…

Είναι σαφές λοιπόν ότι το ιστορικό αρχείο της Εθνικής Τραπέζης δεν διαθέτει καν σφραγίδα για την θεώρηση ακριβών αντιγράφων από το αντίγραφο. Ίσως να διαθέτει σφραγίδα ακριβούς αντιγράφου από αντίγραφο πρωτοτύπου που έχει στην κατοχή του. Ίσως να έχει σφραγίδα ακριβούς αντιγράφου από αντίγραφο που εκείνο είναι πιστοποιημένο ως ακριβές εκ του πρωτοτύπου.

Σφραγίδα για αντίγραφο εκ του αντιγράφου δεν υπάρχει, για αυτό και η συγκεκριμένη ένδειξη είναι χειρόγραφη! Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι αν τυπώσω την φορολογική δήλωση Σώρρα από την ΔΟΥ του πλανήτη Σειρίου και ένα «χρεόγραφο» 100 δις του ιδίου, θα μπορώ να κάνω και εγώ αντίγραφο εκ του αντιγράφου… Την ίδια αξία έχει και το αντίγραφο εκ του αντιγράφου που μας χορήγησε το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης. Πραγματικά, είναι ντροπιαστικό να αναγκάζονται επιστήμονες να μπαίνουν αναγκαστική «σφήνα» στα χαζά παιχνίδια του νομικού τμήματος της Εθνικής Τραπέζης!

Εικόνα 4. Η σφραγίδα που τοποθετούν οι εκπρόσωποι του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ στα υπόλοιπα έγγραφα είναι διαφορετική και δηλώνει την ξεκάθαρη αντιδιαστολή με την χειρόγραφη ένδειξη.

Εικόνα 4. Η σφραγίδα που τοποθετούν οι εκπρόσωποι του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ στα υπόλοιπα έγγραφα είναι διαφορετική και δηλώνει την ξεκάθαρη αντιδιαστολή με την χειρόγραφη ένδειξη.

Φαίνεται ότι μια και πλησιάζει η πρεμιέρα της 18ης Δεκεμβρίου, μόνο με την Δύναμη των Τζεντάι από το Star Wars ή με τις μαγικές ικανότητες κοντού «τρισεκατομμυριούχου», μπορεί να αποδειχθεί η προέλευση των φωτοτυπιών που διαθέτει η ΕΤΕ. Μπορεί το φύλλο να το έχει μαζί με τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Ιησού κάποιος «βαθύπλουτος πατρινός». Μήπως το δικαστικό τμήμα της ΕΤΕ θα πρέπει να συνεργασθεί και πάλι μαζί του; Θα ευχαριστηθεί μέχρι και ο Βλαδίμηρος Πούτιν…

Είναι δεδομένο ότι στον υπερβάλλοντα ζήλο του νομικού τμήματος της Εθνικής Τραπέζης, μετά την ανταλλαγή πολιτισμένων φιλοφρονήσεων κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της 21ης Οκτωβρίου 2015, κάποια δικηγόρος της τραπέζης προσπάθησε να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις μέσω ενός δικογράφου, μήπως και η δικαστής πεισθεί. Άλλωστε το κάνει και ο Σώρρας τόσον καιρό και δεν τον έχουν μαζέψει οριστικά ακόμη, γιατί να μην το κάνει και η ΕΤΕ… Για εμένα δυστυχώς, οι προαναφερόμενοι την ίδια αξιοπιστία έχουν.

Η έρευνα με οδήγησε στο Παρίσι και στην αποκάλυψη στοιχείων, που ακόμη δεν έχω δημοσιοποιήσει, γιατί περιγράφουν ποινικά αδικήματα και δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε αγωγικής διεκδικήσεως. Φυσικά, έρχεται γρήγορα η στιγμή, που θα ξεκινήσει η ολοκληρωμένη δικαστική διερεύνηση της υποθέσεως σε όλες τις τοποθεσίες που μπορούν να εγγυηθούν, με την συνδυασμένη εξουσία τους, την πλήρη αλήθεια, μακριά από σκοτεινά μονοπάτια. Άλλωστε, οι συμμετέχοντες σε αυτή την ιστορία έχουν γνώση και εμπειρία.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα πράξει η Δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα, όταν υπάρχει μια απλή απαίτηση για επίδειξη εγγράφων που μας αφορούν, με ξεκάθαρο επικείμενο κίνδυνο αφού όλοι οι αιτούντες συμμετέχουμε σε έφεση που εκδικάζεται την 18η Φεβρουαρίου 2016 με τεράστιο οικονομικό αντικείμενο, ενώ τα έγραφα που ζητάμε ορίζονται σαφώς. Σε άλλες περιπτώσεις η πρόβλεψη θα ήταν ίση με την πρόγνωση καιρού σε καθαρό ουρανό. Με αντίδικο την Εθνική Τράπεζα μπορεί και να βρέξει…

Σε γενικές γραμμές πάντως, από ότι φαίνεται η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να αγνοεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, γεγονός που ίσως πηγάζει από την αλαζονεία του ισχυρού και την θεώρηση των ιθυνόντων της τραπέζης πως προστατεύονται από ένα ικανό νομικό επιτελείο και από την φήμη του ιδρύματος που υπηρετούν. Ακόμη όμως και στα δύσκολα και για να προστατευθεί από μια απλή επίδειξη εγγράφων άλλων μετόχων, μετά από παλαιότερη δικαστική απόφαση, η «εταιρεία» οχυρώνεται πίσω από το προσωπικό της, προσφέροντας εξιλαστήρια θύματα και ανθρώπινες ασπίδες. Ας ελπίσουμε η νέα απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της 21ης Οκτωβρίου, να μην αφήνει περιθώρια για τέτοιες πρακτικές.

Βίντεο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εισέλθουν στον χώρο για να συλλάβουν τους εκπροσώπους της Εθνικής Τραπέζης στα πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά οι υπάλληλοι δεν ανοίγουν την πόρτα του κτιρίου!

Βίντεο. Διαταγή συλλήψεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τραπέζης με την διαδικασία του αυτοφώρου για την παραβίαση δικαστικής αποφάσεως σχετικής με την  υπόθεση της Τραπέζης της Ανατολής! 

* Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν κάποιοι στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης τα φύλλα της πρώτης εκτυπώσεως μιας εφημερίδας είναι πρωτότυπα. Δεν είναι αντίγραφα. Πρωτότυπο είναι το έχον τον πρώτον τύπον, την πρώτη μορφή. Είναι το αρχέτυπο. Αντίτυπο είναι το απεικόνισμα ή αντίγραφο που είναι όμοιο με το πρωτότυπο ή παριστά το πρωτότυπο. Το πρωτότυπο λοιπόν είναι το φύλλο της εφημερίδας. Το αντίτυπο είναι το αντίγραφο (φωτοτυπία) αυτής.

Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ἐπιβεβαιώνει τοὺς φόβους μας γιὰ τὴν προσπάθεια ἐξαπατήσεως Δικαστοῦ7

Πηγή: grnea.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply