Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι …«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;

Η κόντρα Τουρκίας και Ρωσσίας εξακολουθεί να με προβληματίζει.
Οι Αμερικανοί δημοσιεύουν σε όλον τον κόσμο φωτογραφίες που αποδεικνύουν την συνεργασία Τουρκίας με την ISIS.
Οι Αμερικανοί έχουν πολύ περισσότερους και πολύ πιο εξελιγμένους τεχνολογικά δορυφόρους από την Ρωσσία. Μπορούν να δουν τις πινακίδες αυτοκινήτων από το διάστημα και μπορούν να καθοδηγήσουν έναν πύραυλο να περάσει από το παραθυράκι μίας τουαλέτας.

Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;1

Ε, λοιπόν αυτοί οι παντοδύναμοι στρατιωτικά και τεχνολογικά Αμερικανοί δημοσιεύουν ΡΩΣΣΙΚΕΣ φωτογραφίες, γιατί οι ίδιοι δεν είδαν ποτέ την συνεργασία Τούρκων λαθρεμπόρων πετρελαίου με την ISIS. Δεν κτύπησαν ποτέ βυτιοφόρα όπως έκανε ο Πούτιν.

Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;6

Οι δορυφόροι τους δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα πετρέλαια που αποδίδουν στην ISIS εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.
Γιατί άραγε περίμεναν 4 χρόνια τους Ρώσσους  για να στοχοποιήσουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου;
Κι όχι μόνο οι Αμερικανοί, αλλά ούτε οι παντοδύναμοι Ισραηλινοί που βρίσκονται πολύ κοντά στην περιοχή και που βομβάρδισαν επανειλημμένα εγκαταστάσεις του Assad,  αλλά ποτέ της ISIS.

Οι Financial Times (των Rothschild) έγραψαν ότι το 77% του πετρελαίου που εισάγει το Ισραήλ είναι από την περιοχή του Κουρδιστάν. Ευεργέτες και γενναιόδωροι όπως πάντα οι Ισραηλινοί βοηθούν τους Κούρδους να αντιμετωπίσουν τους αποκεφαλιστές…
Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;6

jpost

Αραβική εφημερίδα, με έδρα το Λονδίνο, που πρόσκειται στην Μουσουλμανική Αδελφότητα και την αντιπολίτευση της Συρίας και που χρηματοδοτείται από το χαρούμενο Βασίλειο του Κατάρ, αποκαλύπτει ότι το «ΚΟΥΡΔΙΚΟ» πετρέλαιο δεν είναι κουρδικό αλλά ΣΥΡΙΑΚΟ, το οποίο μεταφέρεται στο Βόρειο Ιράκ για να πάρει «ιθαγένεια» και μετά μεταφέρεται σε τουρκικό λιμάνι για να καταλήξει τελικά στο …Ισραήλ.

Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;4

Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;5
Αυτός ίσως ήταν ο λόγος που οι υπερσύγχρονοι δορυφόροι των ΗΠΑ …δεν μπορούσαν να δουν τα χιλιάδες βυτιοφόρα, που εδώ και χρόνια μεταφέρουν το συριακό πετρέλαιο προς το Κουρδιστάν κι από εκεί στο Ισραήλ.

Μάλιστα η Αραβική ιστοσελίδα, που έχει 400.000 followers στο facebook,  αναφέρει ότι το μεγάλο κεφάλι στην κομπίνα είναι ένας Ισραηλινός που έχει και Ελληνική υπηκοότητα με το όνομα Dr. Farid, Hajji Farid ή απλά Θείος Farid.

Γιατί οἱ ἀμερικανικοί δορυφόροι ...«θαμπώνονται» ὅταν βλέπουν τήν ISIS;3

Παραδέχεται επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Συρία ο Νετανιάχου

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply