Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Πρόεδρο τοῦ Δικηγορικοῦ Συλλόγου Ἀθηνῶν

Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Πρόεδρο τοῦ Δικηγορικοῦ Συλλόγου ἈθηνῶνΤο GRnea.gr έλαβε την ακόλουθη επιστολή, που έχει ήδη σταλεί στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από την Δικηγόρο Αθηνών κυρία Καλλιόπη Καραθίου. Δημοσιεύουμε την επιστολή ενόψει της συνεδριάσεως της Ολομελείας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2015.

«κ. Αλεξανδρή,

κανονικά δεν θα έπρεπε καν να τίθεται θέμα εφαρμογής του νέου κ.πολ.δικ , μετά το πανελλαδικό ψήφισμα των δικηγόρων στο οποίο κατεγράφη ξεκάθαρα η θέση όλων των δικηγόρων της Ελλάδος, η οποία θέλετε δεν θέλετε σας δεσμεύει ….

Αντ” αυτού, ο σύλλογος θέτει ζήτημα εκπαιδεύσεως των μελών του, προκειμένου να μάθουν να εφαρμόζουν τις αντισυνταγματικές αυτές διατάξεις…. Αυτές οι προτάσεις εκθέτουν το ΔΣΑ και όλα τα μέλη του. Να προσέχει όποιος τις κάνει…. Δεν νομιμοποιείστε να συζητάτε παρά μόνο για την κατάργηση του κατάπτυστου αυτού νομοθετήματος.

Επιτέλους λειτουργείστε όχι ως μέλος της κυβερνήσεως (η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε από τον πελάτη σας κ. Πανούση, διοικείται από τρομοκράτες και δεν ελέγχεται από τον πρωθυπουργό ), αλλά ως πρόεδρος του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας. Οι δικηγόροι ψηφίσαμε και σας δόσαμε ξεκάθαρη εντολή.

Υπάρχουν και άνθρωποι (και δεν εννοώ τον εαυτό μου) που καταγράφουν όλες τις προδοτικές ενέργειες των ανθελλήνων πολιτών – ιδιαιτέρως όσων βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας – που βοηθούν με κάθε μέσο να χαθούν τα σπίτια των Ελλήνων προκειμένου να σώσουν τους τραπεζίτες τοκογλύφους.

Θέλω απλά να σας θυμήσω πως όλοι μας γράφουμε ιστορία. Κανονίστε την δική σας πορεία, γιατί έχετε τεράστιες ευθύνες και θα σας αποδοθούν αν δεν πράξετε τα αυτονόητα. Αν δεν εμποδίσετε τους πλειστηριασμούς κάθε κατοικίας σε αυτή την εποχή, που τίποτα δεν βαίνει ομαλώς και δεν λάβετε αυστηρά μέτρα κυρώσεως για τους παραβάτες δικηγόρους, που θα εμπλέκονται στις παράνομες εκποιήσεις και την παράδοση ελληνικού εδάφους της χώρας σε ξένα funds, οι πολίτες νομιμοποιούνται να εκποιήσουν και τα δικά σας σπίτια για να αποζημιωθούν για την περιουσιακή ζημία που τους προκαλούν οι αποφάσεις σας.

27/11/2015

ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΜΔΣΑ 24393»
grnea.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply