Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;

Το κίνημα των Νεοτούρκων ήταν μία καθαρόαιμη Εγχρωμη Επανάσταση (τύπου Soros), με πρωταγωνιστές τον Σιωνισμό και την Μασονία.

Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;1

Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;2Αυτοί που αιματοκύλισαν τους Έλληνες, τους Αρμένιους κλπ δεν ήταν καθόλου Τούρκοι και καθόλου Μουσουλμάνοι.
Όμως οι μασόνοι ιστορικοί και δήθεν …πατριώτες δημοσιογράφοι φροντίζουν να συντηρείται το μίσος μεταξύ των λαών, που όμως υπήρξαν θύματα του σιωνισμού, για να δουλεύει ακατάπαυστα η πολεμική βιομηχανία των ίδιων τοκογλυφικών συμφερόντων.
Απέκρυψαν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες-κλειδιά για να προστατέψουν τις στοές τους και τα μεγάλα αφεντικά, μολύνοντας τις ψυχές των αναγνωστών τους με μίσος ενάντια στα επίσης θύματα του σιωνισμού.

Οι Αρμένιοι μισούν τους Τούρκους, οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους αλλά κανένας δεν γνωρίζει ότι οι εντολές για τις γενοκτονίες δίνονταν από μασόνους και σιωνιστές που μισούσαν εξίσου τους Οθωμανούς και τους Χριστιανούς.

Το ίδιο και οι κομμουνιστές.
Παιδιά Μασόνων και Σιωνιστών που λειτούργησαν ως στρατός καταστροφής και λεηλασίας ενάντια στα μη σιωνιστικά κεφάλαια και συμφέροντα. Και είναι φυσικά οι πρώτοι που στηρίζουν την νομοθέτηση της ποινικοποιήσεως κάθε προσπάθειας αναθεωρήσεως της ιστορίας, ειδικά αν αυτή σχετίζεται με τα συμφέροντα, τις απάτες και τα εγκλήματα του Σιωνισμού.
Καθόλου τυχαία οι ιδρυτές των κομμουνιστικών κινημάτων ήταν επίσης σιωνιστές, καθόλου φτωχοί και καθόλου …εργάτες.

Οι ιδρυτές του ΚΚΕ μόνο Έλληνες δεν ήταν…
Ούτε φυσικά προερχόμενοι από την εργατική ταξη.
..

Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;3

Σίγμα

(Visited 414 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιατί μᾶς ἀπέκρυψαν τήν ἑβραϊκή καταγωγή τῶν νεοτούρκων; | Klik. News

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Χρησιμοποιεῖ χιτλερικές μεθόδους τὸ ὑπουργεῖον ἀ-παιδείας; | Klik.News

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιοί κρύβονται πίσω ἀπό τήν γενοκτονία τῶν λαῶν τῆς Μικρᾶς Ἀσίας; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιοί κρύβονται πίσω ἀπό τήν γενοκτονία τῶν λαῶν τῆς Μικρᾶς Ἀσίας; | ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙ

Leave a Reply