Μά εἶναι δυνατόν πίσω ἀπό κάθε κακό νά κρύβεται ὁ σιωνισμός;

Μά εἶναι δυνατόν πίσω ἀπό κάθε κακό νά κρύβεται ὁ σιωνισμός;Επειδή επαναλαμβάνω συχνά την λέξη «Σιωνισμός» και ίσως σε κάποιους να φαίνεται παράξενο που αυτή η έννοια συνδέεται με συνταρακτικά γεγονότα, από τον μεσαιωνικό Πόλεμο των Οθωμανών κατά των Βενετών για την Κύπρο, με εντολή του ΜΗ Οθωμανού εβραίου Joseph Nasi, μέχρι την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων, με εντολή του ΜΗ Τούρκου Kemal,  αξίζει να δείτε (ακούσετε) την μεταφρασμένη στα Ελληνικά ομιλία ενός πλούσιου Εβραίου επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη (Benjamin Freedman), που όχι μόνον δεν ταυτίστηκε με τα εγκλήματα του Σιωνισμού, αλλά τον πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις, μέχρι τα βαθειά του γεράματα.
Φυσικά έγινε στόχος μαζικής επιθέσεως από τα ΜΜΕ, που, όπως θα ακούσετε κι από τον ίδιο, ελέγχονται ανέκαθεν από σιωνιστές ή υπηρέτες του σιωνισμού.

Η ομιλία εδόθη  το 1961 και αν δίδασκαν στο σχολείο αποσπάσματα από αυτήν δεν θα φτάναμε στο σημείο χωρίς επιστροφή, που μας έφεραν οι προδότες ιστορικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες.

Όλοι τους είναι πόρνες των τοκογλύφων και πρόθυμοι να σκοτώσουν για τα λεφτά…
Κι όντως μέχρι σήμερα συνεχίζουν να σκοτώνουν Έλληνες και μη Έλληνες  για να υπηρετήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξεως και να πλουτίσουν με το δικό μας αίμα, την ίδια στιγμή που διαλύεται η ζωή των περισσοτέρων πολιτών.

 

Για τον Freedman μπορείτε να διαβάσετε κι εδώ κάποια πράγματα στα Αγγλικά.
Benjamin H. Freedman

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply