Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.

400.000 άνθρωποι εχθές πλήρωσαν και ψήφισαν στις εσωκομματικές της ΝΔ.Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.1
Στην αναμέτρηση μεταξύ Σαμαρά και Μπακογιάννη ήταν 782.000 αυτοί που είχαν ψηφίσει.

Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.2
Στην αναμέτρηση μεταξύ Βενιζέλου και Παπανδρέου ψήφισαν 738.000.
Μια τεράστια μάζα συμπολιτών μας υπάρχει ακόμη, έτοιμη να στηρίξει τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα, ωφελώντας τους ημετέρους και κυρίως τα ξένα αφεντικά τους. 

Όταν μετά την αρπαγή του πλούτου των Ελλήνων από τους πολιτικούς μέσω του Χρηματιστηρίου βρέθηκαν σχεδόν 1.000.000 άνθρωποι να  πληρώσουν και να ψηφίσουν αρχηγό για το ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο τόπος όχι μόνο δεν χρειάζεται σωτηρία, αλλά έναν μετεωρίτη με διάμετρο ενός χιλιομέτρου που να μην αφήσει τίποτα όρθιο.

Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.4

Με την ευκαιρία…
Μήπως θυμάται κάποιος κάποιον πολιτικό που να καταστράφηκε εξαιτίας της κομπίνας του Χρηματιστηρίου;
Όλοι οι πολιτικοί δηλώνουν μετοχές στο Πόθεν Έσχες τους   αλλά πόσους ακούσατε να έχασαν τις περιουσίες τους στο Χρηματιστήριο;
Ήταν όλοι μέσα στα κόλπα με εταιρείες-φούσκες, με τα παπαγαλάκια έτοιμα να παρασύρουν τους αδαείς Έλληνες να τζογάρουν τις οικονομίες τους για να τους γδύσουν αμέσως μετά, σύμφωνα με το …γράμμα του Νόμου πάντα.

Διαβάστε όμως πώς ένα άχρηστο κομμάτι γης επάνω από στοές ορυχείων στην Μύκονο μας στοίχισε …190 εκατομμύρια ευρώ, με την βοήθεια ενός …πεντακάθαρου Εφόρου, που ανέβασε τεχνητά την αντικειμενική του αξία, ώστε μετά η ΑΤΕ να το υποθηκεύσει με την εικονική του αξία και να εκταμιεύσει ένα τεράστιο θαλασσοδάνειο.
Κομπίνες υψηλής ραπτικής από μαφιόζους, που συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στα Δημόσια Ταμεία και την εξουσία,. ενώ η Δικαιοσύνη τρομοκρατεί κι απειλεί με φυλάκιση τίμιους οικογενειάρχες που χρωστούν στο ΤΕΒΕ ή που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.5 Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.7

ΤΑ 66 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ – Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΟΥ «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ… ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αντί γι ‘αυτό το τεράστιο σκάνδαλο τα μεγάλα ΜΜΕ μας δείχνουν τον Μίλτο να βάζει χέρι στην συνοδό του.
Μέχρι εκεί πρέπει να φτάνει το μυαλό μας…

Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.6

Σίγμα

Υ.Γ. 400.000 θα φτάσει ο αριθμός των γαλάζιων ζόμπι…

Κι ὅμως 400.000 συμπολῖτες μας ψήφισαν γιὰ ἀρχηγὸ τῆς ΝΔ.8

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply