Διαδηλώσεις μὲ …χορηγούς!!!

Για να μη συνειδητοποιήσουμε ότι δεν νομοθετούν με βάση τις πραγματικές ανάγκες του κράτους και των πολιτών αλλά με βάση τη ατζέντα που υπαγορεύουν τα ξένα αφεντικά τους, χρειάζεται να στήσουν μικρές θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες αμέσως μετά διαχέονται μαζικά από τα ΜΜΕ για να δημιουργήσουν χρήσιμες ψευδαισθήσεις.
Βάζουν δικούς τους ανθρώπους να προσποιηθούν ότι διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν, ώστε να περάσουν τους νόμους που θέλουν δήθεν υπό την …πίεση των πολιτών.
Να φανεί ότι ΕΜΕΙΣ απαιτήσαμε και επιτύχαμε την θέσπιση αυτών των νόμων.

Τώρα που αγανακτήσαμε πληρώνοντας παρανόμους φόρους  θα τους …ικετεύουμε να επιβάλλουν το πλαστικό χρήμα. Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!1

Οι gay διαδηλώσεις 20 ανθρώπων, δηλαδή 5 gay και 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή του Soros,  θα γίνουν είδηση που θα μάθει κι ο τελευταίος κτηνοτρόφος στα σύνορα. 

Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!4

Στην δήθεν αυθόρμητη διαδήλωση όμωςυπάρχει πάντα χώρος για τους πράκτορες που βρέθηκαν εκεί γιανα κάνουν πολιτική κατά του Πούτιν, να μποϋκοτάρουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρωσσίας ώστε να μην έχουμε αμφιβολία για το ποιος είναι ο ξένος χορηγός. Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!3Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!6Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!2

Οι πολύ περισσότερες διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών εναντίον της Κάρτας του Πολίτη  δεν αναφέρονται καν στα δελτία ειδήσεων.

 

Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν τις ομιλίες ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης το 2011…
Καμμία απολύτως αναφορά από τα μεγάλα πουλημένα ΜΜΕ.

Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!7 Διαδηλώσεις μὲ ...χορηγούς!!!5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply