Ἀχόρταγοι …«ἀριστεροί» καὶ …«σωτῆρες»!!!

Δεν χορταίνουν λεφτά οι άνθρωποι της «τέχνης».
Μέχρι να πεθάνουν  μαζεύουν μετρητά μετά μανίας. Εμετικοί φιλάργυροι που εκμεταλλεύονται τον ρομαντισμό και την σαχλαμάρα των θαυμαστών τους.
Κι όπου δεν μπορούν να βασιστούν στους θαυμαστές τους μπορούν πάντα να στήσουν μία κομπίνα υπερτιμολογήσεως, με κάποιον Δήμαρχο ή να παίξουν σε μία μαϊμού-φιλανθρωπική συναυλία και να αρπάξουν τα μουρμούρια μέσω άλλης εταιρείας, δήθεν για την …ηχητική κάλυψη.
Δεν αφήνουν καν χώρο για νέους καλλιτέχνες όσα εκατομμύρια κι αν βάλουν στην άκρη.
Κι όλα αυτά τα …«προσόντα» φυσικά κρύβονται πολύ αποτελεσματικά κάτω από την προβειά του αριστερού, του επαναστάτη, του αντι-καπιταλιστή, του κουλτουριάρη, του αντιφασίστα κλπ.
Παλιά οι αρίστεροι φοροδιέφευγαν με το πρόσχημα ότι σαμποτάρουν το σύστημα και τον καπιταλισμό. Μόνο που αυτοί που έχουν αρκετά έσοδα ώστε να μπορούν να φοροδιαφεύγουν μαζικά είναι μόνον οι καπιταλιστές, ασχέτως αν παριστάνουν τους αριστερούς.
Οι μεροκαματιάρηδες δύσκολα ξεπερνούν το όριο του αφορολόγητου.

16.500 ευρώ σε μια νύκτα βγάζει ο …κόκκινος Παπακωνσταντίνου, καθώς ανησυχεί για την διάσπαση της Αριστεράς.

Ἀχόρταγοι ...«ἀριστεροί» καὶ ...«σωτῆρες»!!!1
Και τα τιμολογεί μέσω Βουλγαρίας για να μην του πάρει ο Τσίπρας τα μισά σε φόρους και του μείνουν μόνο 8000 ευρώ καθαρό μεροκάματο και πεινάσει.Ἀχόρταγοι ...«ἀριστεροί» καὶ ...«σωτῆρες»!!!2
Άσε που θα έχει να στείλει και πολλα δώρα τώρα …ημέρες γιορτινές.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply