Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ …κόμματα!!!

Ο Soros σπούδασε Οικονομικά στα γόνατα των Rothschild…

Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!1
Δηλαδή στο London School of Economics (LSE), όπου σπουδάζουν και όλοι όσοι γίνονται …«τυχαία» ανώτατοι διαχειριστές του ιδρώτα μας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!2Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!6 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!3 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!10 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!9 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!8 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!7 Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!5

Δηλαδή οι κερδοσκόποι και οι δήθεν φύλακες του Δημοσίου Πλούτου κάθονται στα ίδια θρανία.
Γι’ αυτό καταφέρνουν οι τοκογλύφοι  να πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ακόμα και τα …λάθη τους.

Όλοι οι μικρομολογιούχοι και οι φορολογούμενοι έχασαν λεφτά από το κούρεμα αλλά οι …«περιούσιοι» κερδοσκόποι έφυγαν με τεράστια κέρδη. Αυτούς που νομίζουμε ότι εμείς εκλέγουμε τους έχει ήδη επιλέξει, εκπαιδεύσει και προωθήσει η ελίτ των τοκογλύφων και το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η λαϊκή βούληση.

Το πρώτο επενδυτικό fund που έστησε ο Soros ήταν αξίας μόλις 250.000 δολαρίων.
Λίγο μετά οι Rothschild του έδωσαν 6.000.000 δολάρια για να μπει κατευθείαν στα βαθειά νερά.

Ο Soros χαρτζιλικώνει τους …«αριστερούς» κουκουλοφόρους για να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα τρομοκρατίας και να …«συνετίζουν» όσους πιστέψουν ότι το μαγαζί που λέγεται «Ελλάδα» μπορεί να αλλάξει διεύθυνση.
Στην Ουκρανία αντίστοιχα χρηματοδοτεί τους …«ακροδεξιούς» κουκουλοφόρους, για να συνετίσουν τους φιλορώσσους αριστερούς.

Βλέπετε πόσο καλά φιλτραρισμένα είναι τα βιβλία της Ιστορίας, της Οικονομίας και πόσο καλά δασκαλεμένοι οι Δημοσιογράφοι και οι αριστερο-δεξιοί σωτήρες της Βουλής, ώστε να μην τους ξεφύγει ποτέ η λέξη Rothschild κι αρχίσουμε να ψάχνουμε περί τίνος πρόκειται.

Ο Δραγασάκης, το …«λαϊκό» παιδί του London School of Economics, για δύο ψήφους θα κέρδιζε την Παπαρήγα στην κούρσα για την ηγεσία του …«αντικαπιταλιστικού» ΚΚΕ.

Ο Τσίπρας γιος του μεγαλύτερου Εργολάβου με την μεγαλύτερη κατασκευαστική της χώρας επί χούντας και ο Βαρουφάκης γιος του Προέδρου της Χαλυβουργικής ήταν οι …«αντικαπιταλιστές» που επέλεξαν οι αριστεροί για να «κτυπήσουν» το Κεφάλαιο.
Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!4

Τις προάλλες οι Νεοδημοκράτες απεφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην Νέα Δημοκρατία  κάνοντας Πρόεδρο του κόμματος τον γιο του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σίγμα

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!

Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!11

— Αν δεν είχαμε και την έξωθεν βοήθεια, δεν ξέρω τι θα γινόμασταν. Υπάρχουν πολλοί Tsoutsouneros της διασποράς, οι οποίοι και έχουν ιδιαίτερο ερευνητικό ταλέντο και μας τροφοδοτούν με πολύτιμο υλικό. Πού ξέρεις, μπορεί κάποτε, να ξυπνήσουμε με την σειρά μας, το ενδιαφέρον της πρώην ανακρίτριας και νυν οικονομικής εισαγγελέως, να αναζητήσει ουσιαστική δόξα, μετά το τορναδόρικο ναυάγιο.
— Σήμερα παρέλαβα από τον Γ.Δ., ντοκουμέντα της Δηλώσεως Περιουσιακής Καταστάσεως, του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ευθύνη για την σύνταξη της οποίας φέρει ο ίδιος ο γκαγκάς του βρυκόλακα μπαμπά. Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια, την οποία πρέπει να έχεις τσουτσουνέρικο χάρισμα για να την εντοπίσεις και ο Γ.Δ., για να τα στείλει σε εμένα, πάει να πει ότι έχει δει τα αταίρια στα μυστήρια του σύμπαντος της τερατογεννήσεως του βρυκόλακα τζούνιορ.
  — ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
— Εκ του ιδιοχείρου βιογραφικού, του κατά την άποψη της μαμάς Μαρίκας …βλάκα βλαστού:
1.– …Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.
2.– Aποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών to 1986.Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!12
  3.– το 1986 μέχρι και τον Ιούνιο του 1990, σπουδάζει κοινωνικές επιστήμες στο Harvard.
 4.– Συνεχίζει χωρίς διακοπή τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε το 1994 (;;;) στο Harvard Business School στον τομέα της διοικήσεως επιχειρήσεων.
 5.– Εκλέγεται βουλευτής από το 2004 και την δεκαετία 1995 – 2004, μας την αφιερώνει ως απασχολούμενος σε διάφορες τραπεζικές ή παρατραπεζικές επιχειρήσεις.

  — Ας μην εμπλακούμε σε παραπέρα φλυαρίες και χάσουμε τα μεγάλα …πολιτικοοικονομικά νοήματα. 

  — ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ:
1.– Παρά την έμφυτη απέχθεια και υποτίμηση της… μητρός, από την εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  1» διαπιστώνουμε με ακρίβεια μοιρογνωμονίου, ότι στην τραπεζική και χρηματιστηριακή αγορά, ΠΑΡΑΛΟΓΩΣ υπερεκτίμησαν τα προσόντα και τις ικανότητες του γκαγκά Μητσοτάκη και άρχισαν να τον χρυσοπληρώνουν, από τα γενοφάσκια του. Τρελλά λεφτά σε έναν κόπανο χωρίς καμμιά προϋπηρεσία, αλλά ουσιαστική επένδυση για τους τολμηρούς …ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, που ποντάρουν σε έναν σφάχτη των μισθοσυντήρητων, σύμφωνα με την θεωρία «σήμερα ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας» της οποίας ο γκαγκάς υιός, δικαιούται διδακτορικό, αν δεν του το έχουν επενδύσει ήδη.
2.– Για να δείξει τα χωρίς καμμιά αμφιβολία αισθήματα, για τις επαγγελματικές του προτιμήσεις, στην εικόνα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 2» διαπιστώνουμε, ότι από χρεόγραφα, κατέχει, μόνο τραπεζικές μετοχές (Ντόϊτσεμπάνκ και ΆλφαΜπάνκ) καθώς και τεχνολογίας λογισμικού. Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!13

  3.– ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 3» που αφορά στην τεράστια (ακόμα κκαι για Μητσοτάκη) ακίνητη περιουσία του υιού βρυκόλακα και δυστυχώς μας, υπουργού διοικητικής μεταρρυθμίσεως. ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1995-2004, ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ!!! Είναι άξιο προσοχής των οικονομικών εισαγγελέων φοροδιαφυγής, ότι σαν γνήσιος Μητσοτάκης, δεν καταδέχεται να μας ομολογήσει, τον τρόπο κτήσεως αυτής της τεράστιας ακίνητης περιουσίας!!! Επίσης άξιο, ακόμα και της δικής μας προσοχής είναι, ότι το 1974, σε ηλικία…. 6 ετών (!!!!!!!) απέκτησε μία έκταση 2.000 τ.μ. με κτίσματα 520 τ.μ. στο… Λονδίνο, χωρίς να μας λέει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ!!!… Όπως δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του, για μια έκταση 300.000 τ.μ. στον Θέρισο Χανίων το 1980, σε ηλικία …12 χρονών!!!!… όπως και άλλων τεραστίων εκτάσεων κυρίως στα Χανιά Κρήτης, αλλά και στις Κυκλάδες και αλλού!!!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, οφείλει να εξηγήσει πολλά, διότι μέχρι το 1995 δεν μπορούσε να έχει δικά του πραγματικά εισοδήματα και δεν μπορεί να στερήσει από τον βρυκόλακα Κώστα Μητσοτάκη την καυχησιά, ότι τον σπούδασε, ούτε καν για πιθανούς λόγους φοροφευγάλας!!!!

Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!14  4.— Ο επόμενος πίνακας «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 4» είναι όλα τα ρευστά λεφτά!!!! Είναι οι καταθέσεις του μικρού και υποτιμημένου μας!!!! 640.403,69 σε ΕΥΡΩ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος, 522.489,00 ΕΥΡΩ στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ, 434.938,21 σε ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος 420.559 ΕΥΡΩ ξανά στην… αγαπημένη του ΝΤΟΪΤΣΕΜΠΑΝΚ και 13.497,40 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΡΕΥΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΧΟΝΔΡΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1995. Θέμα ασφαλώς, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…. Κυριάκο….. Δεν ζητώ τίποτα, για να σε ανακηρύξω…. άγιο, αν γουστάρεις να ρισκάρεις μια επιστημονική, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ…. Κυριάκο!!!!

Οἱ ἐπενδύσεις τοῦ Soros στὴν χώρα μας πάντα περνοῦν μέσα ἀπὸ τὰ ...κόμματα!!!15  5.— ΕΔΩ, στον πίνακα «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 5» σε μία γραμμή του πίνακα Α1.6 για ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε είδους επιχείρηση, ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ, για να κάνουν τον υπουργό διοικητικής μεταρρυθμίσεως φύλλο και φτερό, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το δηλούμενο έτος ενάρξεως επιτηδεύματος 1986, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μόλις 18 χρονών και μόλις έχει αποφοιτήσει από το αμαρτωλό Κολέγιο Αθηνών και αφού «ξεκουράζεται» λίγες ημέρες, αποδημεί στις ΗΠΑ, για σπουδές στο Χάρβαρντ!!!! Ο ίδιος ο γκαγκάς το λέει στο βιογραφικό του!!!! ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1995!!!! Επομένως τον σπουδάζει όπως προείπαμε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. ΟΜΩΣ με τον παραπάνω πίνακα της Δηλώσεως Περιουσιακών Στοιχείων του (γνωστή ως δήλωση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ιστορική αποστροφή της Μαρίκας Μητσοτάκη για την γκαγκαδοσύνη του και μας λέει βλάκωδώς, ότι το 1986, διέθεσε (από που;;;;;;) 157.857,67 ΕΥΡΩ για να ιδρύσει επιχείρηση και για να την….. αφήσει σύξυλη, προκειμένου να πάει στο…. Χάρβαρντ, για το οποίο ήταν….. προγραμματισμένος!!!!

Γι΄ αυτό σου λέω, μικρέ και αναθεματισμένε μου και ΓΚΑΓΚΑ πτυχιούχε του Χάρβαρντ, ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΕ, να συμμετάσχω εθελοντής σε έλεγχο του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σου και αν πιστεύεις ότι είσαι τυχερός, θα σε αγιοποιήσω αν δεν βρω τα ψεγάδια σου!!!! Ρώτα και τους Ρακιντζή και Σαμπατακάκη για τις ικανότητες και την ακεραιότητά μου…..

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply