Σήμερα εἴμαστε ὅλοι …Ζαφειρόπουλοι!!!

Κι εσείς οι κακεντρεχείς που βιαστήκατε να σκεφτείτε περίεργα για τον τραπεζικό που συνέλαβαν με μια μικρή …μιζούλα!!!

Συνελήφθη για δωροδοκία τραπεζικός της Εθνικής και υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορείται για υπόθεση χρηματοδοτήσεως επιχειρήσεως από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ –
Συνελήφθη εχθές το μεσημέρι εντός της τράπεζας αφού πήγε στην κρεαταγορά και πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος Γ.Ζ. κατηγορούμενος για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδοτήσεως επιχειρήσεως από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.
Η σύλληψη από την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε εντός της τράπεζας στις 3:30 το μεσημέρι προκαλώντας , όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδοτήσεως ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.
Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
Ο Γ.Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζα από το 1984 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ’ τις τάξεις των Οικολόγων.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε τι γράφουν γι’ αυτόν τον …ΧΡΥΣΟ άνθρωπο, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι που δεν πωλούν την πέννα τους για 150 ευρώ κι ένα ουίσκι.
Διαβάστε την αλήθεια και μην πιστεύετε τον καθένα.Αχ, βρε Γιάννη λεβεντιά που σ’ έμπλεξε το κατεστημένο, γιατί ήξεραν ότι δεν έχεις κάποια σχέση με τον συνήθη συρφετό….
Αχ, Γιάννη, Γιάννη… που ούτε σύνταξη δεν ήθελες να βγεις για να συνεχίσεις να προσφέρεις στην Ελλάδα μέσω του ΕΣΠΑ…

Χιλιάδες είναι σαν εσένα Γιάννη, ήρωες της διπλανής πόρτας, της κάθε λίστας Λαγκάρντ, που το σύστημα στοχοποιεί άδικα…
Σήμερα είμαστε όλοι Ζαφειρόπουλοι…
Je Suis Pot-de-vin

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply