Παιδιὰ ὡς …ἀνταλλακτικά!!!

Κι όπως μετά από κάθε καταστροφή οι …«ανθρωπιστικές» οργανώσεις φροντίζουν να ικανοποιήσουν όλα τα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων κι εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, όπου οι υψηλές τιμές προσφέρουν τρομερές ευκαιρίες για παράνομο πλουτισμό.
Ένα φτωχό, ανώνυμο προσφυγόπουλο μπορεί να μετατραπεί σε …«ανταλλακτικά» χωρίς συνέπειες και χωρίς να το ψάξει ποτέ κάποιος.

Παιδιὰ ὡς ...ἀνταλλακτικά!!!1

Ουδέποτε απησχόλησε τα Διεθνή Δικαστήρια η εμπορία οργάνων ανθρώπων, που βρέθηκαν απέναντι στα Δυτικά συμφέροντα.
Ούτε στην Γιουγκοσλαβία, ούτε στο ΙΡΑΚ, ούτε στις χώρες που έπληξε το Τσουνάμι, ούτε στην Παλαιστίνη, ούτε στην Συρία, ούτε στο Νεπάλ τιμωρήθηκαν ποτέ αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που αφέθηκαν απλά να κυκλοφορούν ως φήμες.

Τα νούμερα των παιδιών που εξαφανίστηκαν, κατά το προσφυγικό κύμα που προκάλεσαν οι σχεδιασμοί του Ισραήλ και των συμμάχων του, είναι τρομακτικά. Και φυσικά αυτή η απέραντη τραγωδία, αυτό το απερίγραπτο έγκλημα  δεν έχει ενόχους. Θα το πληρώσουν πρώτα οι πρόσφυγες και μετά εμείς, οι άλλοι λαοί, που είμαστε σύμμαχοι των Ισραηλινών και των αρρωστημένων τους σχεδίων για υποδούλωση όλων των λαών στην Νέα τους Τάξη..

Σίγμα

Europol: «Μας λείπουν τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»

Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται κάτω από το ξεδίπλωμα μιας ακόμη πτυχής της προσφυγικής τραγωδίας, μετά και από την «ομολογία» ανωτάτου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας πως περισσότερα από 10.000 μικρά παιδιά, που έφθασαν χωρίς συνοδεία από τις ζώνες του πολέμου, έχουν εξαφανισθεί

Παιδιὰ ὡς ...ἀνταλλακτικά!!!1
Photo: UNHCR

Τα στοιχεία ταυτότητας των συγκεκριμένων παιδιών έχουν ήδη καταγραφεί από την Europol και πλέον, αποτελεί σχεδόν βεβαιότητα πως, εφόσον εξακολουθούν να βρίσκονται εν ζωή, τα περισσότερα έχουν πέσει θύματα οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών που τα εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.

Μιλώντας στον βρετανικό Observer ο Brian Donald, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «μόνο στην Ιταλία αγνοούνται περίπου 5.000 ενώ ακόμη 1.000 έχουν εξαφανιστεί από το έδαφος της Σουηδίας», διατυπώνοντας ταυτόχρονα την εκτίμηση πως πρέπει να έχουν αναπτυχθεί εγκληματικές υποδομές που έχουν θέσει ως αποκλειστικό τους στόχο το πιο ευάλωτο αυτό τμήμα των προσφύγων.

Παιδιὰ ὡς ...ἀνταλλακτικά!!!2Brian Donald – Europol

«Δεν είναι εκτός πραγματικότητας να πούμε ότι αναζητούμε περισσότερα από 10.000 παιδιά. Δεν έχουν πέσει όλα θύματα εγκληματικής εκμεταλλεύσεως. Ορισμένα μπορεί να είναι με μέλη της οικογενείας τους. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τι κάνουν και με ποιους είναι» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children, εκτιμάται ότι 26.000 ασυνόδευτα παιδιά εισήλθαν πέρυσι στην Ευρώπη. Η Europol πιστεύει ότι το 27% των αφίξεων στην Ευρώπη ήταν ανήλικοι.

«Είτε έχουν καταγραφεί είτε όχι, μιλάμε για 270.000 παιδιά. Δεν είναι όλα ασυνόδευτα, αλλά έχουμε ενδείξεις ότι μεγάλο ποσοστό αυτών μπορεί να είναι» είπε ο αξιωματούχος της Europol.

Όπως σημειώνει ο Observer, τον Οκτώβριο αξιωματούχοι στο Τρέλεμποργκ της νοτίου Σουηδίας απεκάλυψαν ότι αγνοείται η τύχη περίπου 1.000 ασυνόδευτων παιδιών που είχαν φθάσει στο λιμάνι τον προηγούμενο μήνα. Την Τρίτη, άλλη έκθεση από την Σουηδία, ανέφερε ότι πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανισθεί και ότι υπάρχουν «ελάχιστες πληροφορίες για το τι συμβαίνει μετά την εξαφάνισή τους».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην Βρετανία ο αριθμός των προσφυγόπουλων που εξαφανίζονται λίγο μετά την άφιξή τους στην χώρα διπλασιάσθηκε το προηγούμενο έτος, αυξάνοντας τους φόβους ότι τα παιδιά-πρόσφυγες πέφτουν θύματα εγκληματικών οργανώσεων.

Ο Brian Donald επιβεβαίωσε ότι η Europol διαθέτει στοιχεία ότι κάποια από τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής εκμεταλλεύσεως.

Ο ίδιος είπε ότι σε Γερμανία και Ουγγαρία έχουν συλληφθεί αρκετά άτομα για εκμετάλλευση προσφύγων:  

«Υπάρχουν φυλακές στην Γερμανία και την Ουγγαρία, όπου η πλειοψηφία των ατόμων που συλλαμβάνονται και κρατούνται εκεί σχετίζονται με εγκληματική δραστηριότητα που αφορά στην μεταναστευτική κρίση» σημείωσε.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι φαίνεται να υπάρχει μία ανησυχητική σύνδεση μεταξύ των οργανώσεων εμπορίας λευκής σαρκός και των οργανώσεων παράνομης μεταφοράς προσφύγων στην Ευρώπη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply