Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;

«Ναι στις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας» φώναζαν οι Νεοδημοκράτες, οι Πασόκοι και οι Ποταμίσιοι, αναγνωρίζοντας πρακτικά ως πραγματικό και νόμιμο το εικονικό χρέος που φόρτωσαν στους Έλληνες οι ίδιοι γαλαζοπράσινοι γενίτσαροι, φουσκώνοντας με κλεμμένα και ματωμένα εκατομμύρια τους λογαριασμούς τους στις ξένες τράπεζες.

Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;1

Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;2

Αυτοί οι ίδιοι που στην πρόσφατη απεργία απείχαν…

Ελπίζω να πρόσεξαν φυσικά κάποιοι ότι η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και οι άλλοι γενίτσαροι  δεν στηρίζουν καθόλου την αντικυβερνητική απεργία των ελευθέρων επαγγελματιών και των αγροτών.
Τα έμπειρα τάγματα του ΠΑΜΕ μπήκαν στις πορείες για να διασφαλίσουν ότι οι διαδηλώσεις θα παραμείνουν σε ελεγχόμενα πλαίσια και ασφαλείς για το σύστημα και την εξουσία.

Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;3

Παλαιότερα, με το Δημοψήφισμα η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είχαν ανέβει στα κάγκελα με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»…

Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;6 Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;5 Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;4 Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;7
Τώρα κρύφτηκαν γνωρίζοντας πολύ καλά ότι όταν έρθει η σειρά τους θα πάρουν πολύ χειρότερα μέτρα.
Στο Twitter ο Μητσοτάκης κάνει την …πάπια για την μεγάλη απεργία των ελευθέρων επαγγελματιών, των αγροτών, των γιατρών κλπ.

Οἱ «Μένουμε Εὐρωπ-άκηδες» ἀπεῖχαν ἀπό τήν ἀπεργία;8

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply