Τὰ παιδιὰ τοῦ L.S.E. ξεπωλοῦν ἀκόμη καὶ τὴν …μάννα μας!!!

Δεν θα μείνει κάτι στα χέρια Ελλήνων, στο τσαντίρι που ονόμασαν «Ελλάς».
Πριν καταλάβουμε τι κάνουν έχουν ξεπουλήσει σε ξένα συμφέροντα ο,τιδήποτε αξίζει κι ο,τιδήποτε είναι κορυφαίας στρατηγικής σημασίας για την επιβίωση της χώρας, όπως όπως κι όσο όσο.
Αρκεί να μην μείνει κάτι σε ελληνικά χέρια.

Οι έξυπνοι λαοί αγοράζουν. Οι …«Έλληνες» ξεπωλούν και το βρακί της (δικής μας)  μάνας,  για μια μίζα, για ένα μπράβο από τον Soros.

Τὰ παιδιὰ τοῦ L.S.E. ξεπωλοῦν ἀκόμη καὶ τὴν ...μάννα μας!!!1

Τὰ παιδιὰ τοῦ L.S.E. ξεπωλοῦν ἀκόμη καὶ τὴν ...μάννα μας!!!2
Τα παιδιά του London School of Economics των Rothschild, οι γενίτσαροι και υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων, αυτά ξέρουν, αυτά εφαρμόζουν και ανταμείβονται για τα κατορθώματά τους.
Οι μεγαλύτεροι προδότες πέρασαν στην ιστορία ως ήρωες και οι μεγαλύτεροι ήρωες πέθαναν στην αφάνεια.

Συνωστίζονται οι προδότες πολιτικοί στις ξένες πρεσβείες και στα club της ελίτ υποσχόμενοι ακόμα μεγαλύτερο ξεπούλημα, ακόμα περισσότερες εικονικές προμήθειες όπλων, που είναι για τα σκουπίδια, για να κερδίσουν την εύνοια και την στήριξη των ξένων νταβατζήδων.
Κι επιπλέον έχουν εξασφαλισμένη την πολιτική στήριξη μίας βάσεως, από εκατοντάδες χιλιάδες αναξιοκρατικά βολεμένους και παρτάκηδες Έλληνες, που πέρα από τον μισθό ή την σύμβαση που εξασφάλισαν από το Δημόσιο, δεν τους ενδιαφέρει αν καεί ή ξεπουληθεί η χώρα.

Οι υπόλοιποι Έλληνες, εκτός συστήματος, που είναι πρακτικά άφραγκοι και άνεργοι, είναι μία ανοργάνωτη μάζα χωρίς επιρροή, χωρίς την δυνατότητα να παρέμβει δυναμικά στις εξελίξεις.
Είναι αυτοί που δεν ξέρουν αν αύριο θα μπορέσουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Αυτοί που το σύστημα αγνοεί, γιατί απλά δεν γίνεται οι φτωχοί και οι αδύναμοι να το εκβιάσουν.

Αντίθετα όσοι εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό εξυπηρετούν τους πολιτικούς και την πελατεία των πολιτικών και οι πολιτικοί με τη σειρά τους εξυπηρετούν αυτούς του κρατικού μηχανισμούς, που τους …διευκόλυναν, φυσικά εις βάρος των υπολοίπων πολιτών β’ κατηγορίας.

Αν η πλειοψηφία των εργαζομένων στον κρατικό μηχανισμό ήταν αξιοκρατικά διορισμένοι και με το σπαθί τους κι αν δεν είχαν διαπλακεί με τους βρώμικους πολιτικούς, για να βολευθούν και να βολέψουν, θα μπορούσαν να ρίξουν τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις σε διάστημα λίγων λεπτών της ώρας.
Όμως το σύστημα έχει εμπειρία αιώνων, ξέρει πώς να θωρακίζεται από αυτούς που θα μπορούσαν να απειλήσουν την εξουσία του και φροντίζει να στηρίζεται από μία ευρεία και ακλόνητη βάση συνεργών και βολεμένων. Ακόμα και μερικά ψίχουλα σε κάποιον πεινασμένο αρκούν για να τον μετατρέψουν σε συνεργό και υποστηρικτή του διεφθαρμένου συστήματος.

Αλήθεια…
Αυτοί που μαζεύουν ψήφους με το σύνθημα «’Εξω όλοι οι ξένοι» τι διαφορά πιστεύετε ότι έχουν από αυτούς που έλεγαν ότι «Λεφτά Υπάρχουν», «Καταργούμε το Χαράτσι» και «Σκίζουμε τα Μνημόνια»;
Λέτε να μην γνωρίζουν τι είναι εφικτό και τι όχι αυτοί οι επαγγελματίες παπατζήδες και γητευτές των ψηφοφόρων;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Τὰ παιδιὰ τοῦ L.S.E. ξεπωλοῦν ἀκόμη καὶ τὴν …μάννα μας!!!

  1. Στὸ LSE δὲν φοιτοῦν ὅποιοι καὶ ὅποιοι.

    Τοὺς κάνεις αἴτησι,φέρνεις τὰ A-level ποὺ ζητοῦν ἀλλὰ ἄν δὲν ἔχης καὶ ἀριστερὰ προσόντα,δὲν γίνεσαι δεκτὸς.

    Ὁ Rothchild εἶναι καὶ στὸ King’s College.

    Αὐτὰ ἀπὸ προσωπικὴ πείρα.

    • Ἔχω τὴν ἐντύπωσιν πὼς ἐκτὸς ἀπὸ τὰ …ἀριστερὰ προσόντα ἀπαιτοῦνται καὶ κάποια ἄλλα… Αὐτὰ τῆς καταγωγῆς!!!

Leave a Reply