Καθημερινῶς ἐφευρίσκουν νέους τρόπους λεηλασίας μας!!!

1.000.000 πολίτες, που έχουν αδυναμία να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητό τους ή να τα περάσουν από ΚΤΕΟ, θα βρεθούν, με εκδικητικά πρόστιμα, που θα προστεθούν στους παρανόμους φόρους, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν σύντομα.

Καθημερινῶς ἐφευρίσκουν νέους τρόπους λεηλασίας μας!!!1

Καθημερινῶς ἐφευρίσκουν νέους τρόπους λεηλασίας μας!!!2

Όσο υπάρχουν μετρητά αυτοί οι …«φοροφυγάδες», όπως τους αποκαλούν τα λαμόγια της Βουλής, θα μπορούν τουλάχιστον να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Αν καταργηθούν τα μετρητά οι γενίτσαροι της κυβερνήσεως θα κατάσχουν αυτόματα τα εκδικητικά αυτά πρόστιμα απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υποδούλων Ελλήνων.

Αυξάνοντας τους παρανόμους φόρους οδηγούν προγραμματισμένα τους πολίτες σε αδυναμία πληρωμής και άρα στην …«παρανομία».
Θα αισθάνονται και τύψεις οι πολίτες και οι χαραμοφάηδες της κυβέρνησης θα τους απειλούν, θα τους εκβιάζουν και θα τους κουνούν το δάχτυλο, την ώρα που θα τους κλέβουν ακόμα και το γάλα των παιδιών τους,  αυτόματα, εξ αποστάσεως κι εκ του ασφαλούς.
Φυσικά δεν υπάρχει κάποια ανάλογη απειλή για αυτούς που πράγματι λεηλάτησαν και λεηλατούν τους Έλληνες. Αυτοί προστατεύονται από τους γενιτσάρους της βουλής, όσο με διαρκώς νέους «νόμους» και πολύ μεθοδικά, εξοντώνουν εμάς.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply