Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;

Παράκρουση προκάλεσε ο Μπογδάνος με την αναφορά του στην καταγωγή του Διονυσίου Σολωμού.
Mε βάση όσα μπόρεσα να βρω κι εγώ σχετικά, είναι πάρα πολύ πιθανό να ισχύει.

Πολλὴ φασαρία γιὰ τὰ «πνευματικὰ δικαιώματα» τοῦ Ἐθνικοῦ μας Ὕμνου…

Νὰ μὴ …«θιγοῦν» οἱ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ εἰκόνες τῶν …«ἡρώων»;

Το ερώτημα που θα έθετα στον Μπογδάνο δεν θα αφορούσε στην καταγωγή του Σολωμού, που ως εθνικός ποιητής και …υπερήφανος Έλληνας, έγραψε την διαθήκη του στα Ιταλικά, και την υπέγραψε με το ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Salamon, αντί του εξελληνισμένου Σολωμός.

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;2

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;4Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;3Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;5Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;7

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;1

ΑΝΕΜΗ

Θα ρωτούσα τον Μπογδάνο να μας πει:

  • «Ποιος είχε τόση δύναμη ώστε να αποκρύψει το γεγονός αυτό από τους Έλληνες και την επιστημονική ιστοριογραφία για 200 χρόνια, ώστε να χρειασθεί να φτάσουμε στο 2016 για να το ακούσουμε από το στόμα του;»
    Μήπως οι ίδιοι που φρόντισαν να εξαφανισθεί κάθε αναφορά στους Rothschild και τον ρόλο των τοκογλύφων στην αιματοχυσία μεταξύ Τούρκων κι Ελλήνων;
  • Γιατί όλοι αυτοί που εξεπλάγησαν με την καταγωγή του Σολωμού δεν εξεπλάγησαν με την απουσία κάθε αναφοράς στους Rothschild από την επίσημη ιστοριογραφία;
  • Γιατί δεν αναρωτιούνται γιατί μέχρι σήμερα κανένας δεν τολμάει να προφέρει τη λέξη Rothschild;

Θα ρωτούσα επίσης τον Μπογδάνο…

  • «Γιατί τόση σπουδή να μας κρύψουν ότι ο εθνικός ποιητής ήταν εβραίος και τέκτονας και δεν ήξερε καν Ελληνικά, πριν του αναθέσει, ο επίσης Τέκτονας Τρικούπης, την συγγραφή του εθνικού μας ύμνου;
  • Πώς συνωμότησαν τόσοι πολλοί άνθρωποι για την απόκρυψη της καταγωγής του Σολωμού; »

Οι ίδιοι τοκογλύφοι που ελέγχουν τα ιστορικά αρχεία και τις σχετικές εκδόσεις,  εννοείται ότι μας έμαθαν ό,τι τους βόλευε. Και μέχρι τώρα τους βόλευε το παραμύθι της …αυθόρμητης Ελληνικής Επαναστάσεως.
Επειδή όμως το παραμύθι στα χέρια της Χρυσής Αυγής πουλάει περισσότερο από ό,τι θέλουν και τους χαλάει την σούπα, θέλουν να το αποδομήσουν, όχι ολοκληρωτικά φυσικά, γιατί δεν πρέπει με τίποτα η συζήτηση να φθάσει στους ξένους τοκογλύφους…

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;8

Γι’ αυτό και ο Νίκος Δήμου, σύζυγος BenRoubi, προσπαθεί να μας κάνει να απεμπολίσουμε την εθνική μας ταυτότητα,  λέγοντας ότι μας την κατασκεύασαν σκόπιμα οι Διαφωτιστές της Δύσεως.
Κι αυτό να το δεχθώ ως αληθές ευχαρίστως…

Αλλά ποιος τους πλήρωσε να το κάνουν;
Γιατί οι διάσημοι Διαφωτιστές να στήσουν μία τόσο άθλια πλεκτάνη ώστε να πείσουν μερικούς φτωχούς Αρβανιτόβλαχους ότι είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων;

Ήταν διαφωτιστές ή σκοταδιστές τελικά; Και ποιος μπαίνει σε μία τέτοια απαιτητική διαδικασία, να αλλάξει την εθνική ταυτότητα ενός λαού,  ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ κύριε Δήμου- BenRoubi;

Follow the money… (Ακολούθησε το Χρήμα) και πάντα θα βρεις την λύση σε κάθε αίνιγμα.
Ποιος τους πλήρωσε να το κάνουν κύριε Benroubi;

Κι ο εθνικός ύμνος ήταν Δημόσιο έργο, που ανετέθη στον Salamon από τον Τρικούπη και δεν κάθισε να τον γράψει για την ψυχή της μάνας του, για το έθνος.

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;6
Η κινητήριος δύναμη της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν το χρήμα, ο πλούτος της Ελλάδας και οι φόροι των Ελλήνων, που είχαν ήδη υποθηκευθεί με εικονικά δάνεια, που υπέγραψαν στο όνομά μας αυτοί οι πράκτορες, τους οποίους οι ξένοι νταβατζήδες είχαν προαποφασίσει ότι θα μας διοικήσουν.

Ό,τι γίνεται και σήμερα δηλαδή παντού. Οι Τραπεζίτες είναι που διορίζουν Υπουργούς Οικονομικών κι όχι εμείς, ώστε να μην αμφισβητηθεί ποτέ, ούτε δεκάρα, από τα εικονικά χρέη που μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε.

Η …«αυθόρμητη» Επανάσταση του 1821 είναι στην πραμάτεια των εθνικιστικών κομμάτων, που μαζεύουν πελατεία για να πολεμήσουν το σύστημα, χρησιμοποιώντας την επίσημη καθεστωτική ιστορία, που το ίδιο σύστημα μας επέβαλε, όπως μας επέβαλαν το ποιοι θα είναι εχθροί και οι φίλοι του λαού.

Προσωπικά είμαι πανέτοιμος να απορρίψω και την τελευταία συλλαβή της Ελληνικής Ιστορίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στα συστημικά βιβλία, και ευχαρίστως θα συγκρίνω τις μαϊμού έγχρωμες επαναστάσεις και την Αραβική Άνοιξη, με όλες τις επαναστάσεις που αύξησαν τον αριθμό των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και των χωρών που απέκτησαν ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα.
Εκεί βρίσκονται τα κλειδιά,  τα οποία φυσικά θα αποφύγει να αναφέρει ο κάθε Μπογδάνος, η κάθε Ρεπούση κι ο κάθε Νίκος Δήμου.

Σίγμα

Σημειώσεις

Ο Σολωμός με τα Ελληνικά είχε ένα θέμα, όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στο πρωτότυπο…

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;9

Η σχετική έρευνα είναι από αυτή την ιστοσελίδα, στην οποία έχουν ιδιαίτερη εμμονή με τον Ελληνισμό, που καταντά …ύποπτη, αλλά δεν ξέρω ποιοι μελετητές θα μπορέσουν να διαψεύσουν έστω και κομμάτια της δικής τους έρευνας.
Πολύ έσπευσαν να υπερασπισθούν τον Σολωμό,  αλλά με μόνο επιχείρημα τον εγωισμό κι όχι με τεκμηρίωση, κάτι που επίσης είναι ύποπτο.

Ο Χατζηνικολάου αναφέρει στον Ενικό όλα τα συμβάντα σχετικά με τον Μπογδάνο, τον Salamon και τον Δήμαρχο Ζακύνθου, αλλά πολύ …πονηρά, ΔΕΝ παίρνει θέση ο ίδιος, ως πολυδιαβασμένος δημοσιογράφος. Γιατί άραγε;

Γιατί πρέπει νά μαθαίνουμε ἱστορία ἀπό τόν κάθε Μπογδάνο;

Κι ο Δήμαρχος επίσης δεν μπαίνει καθόλου στην ουσία, δεν φέρνει στοιχεία βαράει στον βρόντο χωρίς επιχειρήματα όπως η Χρυσή Αυγή.
Και όλοι εκείνοι οι ιστορικοί της τηλεοράσεως πουύ χάθηκαν;
Οι υψηλόμισθοι καθηγητές Πανεπιστημίου ;

Έχουμε τον Μπογδάνο σε ρόλο Ιστορικού κι Ερευνητή, που παραπέμπει σε έναν λαογράφο!
Έχουμε τον Δήμαρχο σε ρόλο απλού κριτή και τους Δημοσιογράφους απλούς θεατές.
Επιστήμονες Ιστορικοί  δεν παίζουν στον θίασο.
Μοιράζουν Μεταπτυχιακά και δεν προλαβαίνουν…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply