Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;

Η Δικαιοσύνη μπορεί να στοχοποιεί παιδάκια που κάνουν τους χάκερ, αλλά τους γελοίους που έχουν μετατρέψει την ενημέσμέρωση σε συστηματική πορνογραφία για ανώμαλους, και μάλιστα χωρίς καμμία σήμανση για την προστασία των ανηλίκων, δεν μπορεί να την διακρίνει και να την σταματήσει.

Και η πονηριά είναι στο ότι οι ανωμαλίες παρουσιάζονται ασχολίαστες, ώστε ένας ανήλικος να συμπεράνει ότι πρόκειται για φυσιολογικές συμπεριφορές, που μάλιστα όλοι οι επιτυχημένοι κι αναγνωρισμένοι συνηθίζουν.

 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;1

Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;12 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;11 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;10 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;9 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;2 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;8 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;7 Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;6

Με τον ίδιο ύπουλο τρόπο είχαν βάλει τα χάπια ecstasy στην ζωή χιλιάδων ανήλικων παιδιών.
Αρθρογράφοι-πράκτορες σαν τον ΤσαγκαρουΦιάνο αφιέρωναν σελίδες ολόκληρες μιλώντας για την νέα μόδα των χαπιών, σαν να επρόκειτο για …καραμέλες, χωρίς την παραμικρή αρνητική αναφορά στις παρενέργειες και τις πιθανότητες θανάτου.

Τώρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο του Χίτλερ, χρειάστηκαν 5000 υποσημειώσεις για να μην επιτρέψουν στον αναγνώστη να ταυτιστεί με τις εμμονές του Αδόλφου.
Οι 600 σελίδες του αρχικού κειμένου ξεπέρασαν πλέον τις 2000 με τις επεξηγήσεις, ενώ συνεχίζει να απαγορεύεται η αναδημοσίευση του βιβλίου χωρίς τις 5000 υποσημειώσεις.

Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;4

Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;3Τα ανώμαλα σαδομαζοχιστικά βιβλία του Μαρκησίου Ντε Σαντ δημοσιεύονται ελεύθερα χωρίς ειδικές επεξηγήσεις.

Οι ανωμαλίες που μπάζουν δια της βίας στην ψυχή των παιδιών από την τηλεόραση, τα έντυπα και το ίντερνετ μένουν ασχολίαστες και χωρίς υποσημειώσεις, γιατί το ζητούμενο είναι να ταυτιστούν τα παιδιά με την ανωμαλία και να βρίσκουν φυσιολογικό 5 ανήλικοι να βιάζουν ομαδικά μια 16 χρονη αλλοδαπή, χωρίς συνέπειες, επειδή οι μπαμπάδες είχαν υψηλές γνωριμίες.

Ἡ πορνογραφική ἐνημέρωσις ἐπιτρέπεται;5

Η λέξη «οικογένεια» και η λέξη «αγάπη» τείνουν να απαγορευτούν στην χώρα που οι παιδόφιλοι, οι πόρνοι και οι κλεπτομανείς ελέγχουν την εξουσία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply