Κομπάρσοι…

Στην μεγάλη θεατρική παράσταση που μας στήνουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι για να μας ληστεύουν παρέα, την ώρα που ως γνήσιοι προδότες εξυπηρετούν μόνον τα ξένα συμφέροντα,  χρειάζονται και κομπάρσοι.
Οι έρποντες, οι κωλογλείφοντες που είναι έτοιμοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αναδείξουν τα λαμόγια που υπηρετούν και να βρεθούν κι αυτοί στην προνομιακή θέση να διορίζουν ολόκληρο το σόι τους, προκειμένου να ανταμειφθούν για τον …«αγώνα τους»,  από τα δικά μας λεφτά.
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και τα τσουτσέκια τους έναν στόχο έχουν….:
Να βάλουν στο χέρι τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά και να μην σηκώσουμε κεφάλι!!!

Μετά τον γνωστό κομπάρσο του ΣΥΡΙΖΑ, που τα ΜΜΕ μας πλασάρουν με διάφορες ιδιότητες…

Κομπάρσοι...1

Έχουμε φυσικά και τον …«αυτοδημιούργητο» Χατζηνικολάου με τις γνωστές μητσοτακικές άκρες,  να στήνει το παιχνίδια στην εκπομπή του με …«αυθόρμητους» πολίτες,  που όχι απλά ήταν καμματόσκυλα, αλλά ήταν όλοι από το περιβάλλον κι οπαδοί του άλλου …«αυτοδημιούργητου» Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κομπάρσοι...2

 

Γι’ αυτό κυλούν όλα ομαλά στις εκπομπές που κάνουν τα λαμόγια.

Κομπάρσοι...6 Κομπάρσοι...5 Κομπάρσοι...4 Κομπάρσοι...3
Γι’ αυτό δεν πέφτει ξύλο, γι’ αυτό δεν ακούγονται αλήθειες, γι’ αυτό δεν εκτοξεύονται αυγά, γι’ αυτό κλείνουν οι εκπομπές καταφέρνοντας να περάσουν στο υποσυνείδητο των πολιτών τα κατάλληλα μηνύματα, που θα τους οδηγήσουν ξανά σε εσφαλμένη επιλογή, την οποία φυσικά θα πληρώσουν με αίμα.

Χάνοντας ακόμα περισσότεροι την δουλειά τους, τα σπίτια τους, την ελευθερία τους, την πρόσβαση στην Παιδεία, την Υγεία και τη Δικαιοσύνη.
Το ένα χέρι νίβει τα άλλο και τα δύο  μας …αδειάζουν τις τσέπες.
Όλα στημένα με έμπειρους ηθοποιούς και προκαθορισμένο σενάριο.

Κομπάρσοι...7

Έτσι συνωμοτεί το «Σύμπαν»… Δηλαδή οι κλεπτομανείς πολιτικοί, δημοσιογράφοι και τα γιουσουφάκια τους.

Οι σκυταλοδρομία της εξουσίας από τα λαμόγια στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους  εξασφαλίζει στα ξένα συμφέροντα ότι θα συνεχίζουν να λυμαίνονται την «φάρμα» ανθρώπων στην Ελλάδα …αδιαλείπτως.

Σίγμα

Φωτογραφίες και πληροφορίες από εδώ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply