Οἱ …καλοὶ μασόνοι!!!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλόνισε ποτέ την Ιταλία είχε πρωταγωνιστές τα μέλη της Μασονικής Στοάς P2 που δούλευαν για την CIA, την Μοσάντ και είχαν υπό τον έλεγχό τους ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό της Ιταλίας, τις Μυστικές Υπηρεσίες, τα σώματα ασφαλείας, τους εκδότες, τους Τραπεζίτες και φυσικά τους κόκκινους και μαύρους τρομοκράτες.

Άφησε πολλούς νεκρούς πίσω της η P2, εξαφανίστηκαν πολλά δισεκατομμύρια από την Τράπεζα Banco Ambrosiano, ο διευθυντής της Roberto Calvi βρέθηκε κρεμασμένος επιδεικτικά στο Λονδίνο των Rothschild, αποκαλύφθηκε το σχέδιο GLADIO με πυρήνες και οπλοστάσια κρυμμένα, έτοιμους να αναλάβουν δράση κλπ κλπ…
Μία υπόθεση που δεν θα κατάφερνε να περιγράψει ποτέ στο σύνολό της ούτε το πιο πολύπλοκο μυθιστόρημα του κόσμου και που έφερε την σφραγίδα της Μασονίας.

Όποτε οι ξένοι νταβατζήδες αναζητούν έμπιστους, ορκισμένους κρατικούς λειτουργούς να υπηρετήσουν τον σιωνισμό, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν γενίτσαρους στις Μασονικές Στοές.
Προσκυνώντας παίρνουν το χρίσμα οι επίδοξοι Μασόνοι και προσκυνώντας και υπηρετώντας το σύστημα και τους ξένους ανεβαίνουν στην ιεραρχία.

Σίγμα

Τι γράφει όμως για την Μασονία το μοσαντένιο tribune, γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε ασχέτους;

Ακολουθεί κομμάτι από το άρθρο του TRIBUNE:

Ο Σεραφείμ Πειραιώς πήγε τους Τέκτονες στο Ανώτατο Δικαστήριο και έχασε!

Οἱ καλοὶ μασῶνοι...

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζήτησε την διάλυση του Τεκτονικού Ιδρύματος όπως και του ιδρύματος Μέγα Αγαθοεργό Σώμα, αλλά το ανώτατο δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του…

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς ζητούσε από τον υπουργό Οικονομικών να εκδώσει Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο να διαλύεται το «Τεκτονικό Ίδρυμα» και το Ίδρυμα «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα», καθώς αυτά παρέκλιναν του σκοπού τους.

Το υπουργείο Οικονομικών δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υποστήριζε ότι τα επίμαχα ιδρύματα έχουν παρεκκλίνει του σκοπού τους και προωθούν «κρυφίως θρησκευτική πίστη».

Ειδικότερα, υποστήριζε ότι το «Τεκτονικό Ίδρυμα» εξαπάτησε το κράτος, καθώς «δεν έχει ως πραγματικό σκοπό την πραγματοποίηση φιλανθρωπικών έργων, αλλά την ίδρυση, λειτουργία και συντήρηση μασονικών στοών και την προώθηση της λατρείας του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, ο οποίος οντοποιείται στο πρόσωπο του Εωσφόρου».

Παράλληλα, υποστήριζε ότι προωθεί «την θρησκευτική παραδοχή του Σατανισμού ο οποίος αποτελεί μη γνωστή θρησκεία, αντικείμενη στην δημόσια τάξη και συνεπώς μη προστατευόμενη από το άρθρο 13 του Συντάγματος», όπως ακόμη υποστήριζε ότι εντός δε του εν λόγω ιδρύματος «το οποίο είναι παγανιστικός ναός, πραγματοποιούνται μυήσεις στο μυσταγωγικό σύστημα της μασονίας, η οποία αποτελεί θρησκευτική συνωμοτική οργάνωση».

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε ότι μόνο η ιδιότητα του Μητροπολίτη και του μέλους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν θεμελιώνει έννομο συμφέρον στον Μητροπολίτη Πειραιώς για να ζητήσει την διάλυση του εν λόγω Ιδρύματος, καθώς ούτε από τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά ούτε από άλλη νομοθετική διάταξη αναγνωρίζεται σε Μητροπολίτη το δικαίωμα να ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να εκδώσει Π.Δ. για διάλυση ιδρύματος.

Κατόπιν αυτού απορρίφθηκε η προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς ως προς το σκέλος αυτό, λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος.

Ακόμη, το ΣτΕ απέρριψε ως απαράδεκτο τον δεύτερο ισχυρισμό του Μητροπολίτη Πειραιώς, που αφορούσε στην κατάργηση του ιδρύματος «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα», καθώς σύμφωνα με τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας δεν υφίσταται ίδρυμα με αυτή την επωνυμία.

Επίσης, το ΣτΕ έκανε δεκτές τις παρεμβάσεις κατά του Μητροπολίτη, του «Τεκτονικού Ιδρύματος», της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» και του «πρώην Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος».

Να σημειωθεί εδώ ότι ο τεκτονισμός δεν αποτελεί θρησκεία αλλά συλλογικότητα με ανθρωπιστική δράση.

Εξέχοντες Έλληνες ήταν τέκτονες, όπως για παράδειγμα ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Νίκος Καζαντζάκης (του οποίου η τεκτονική αλληλογραφία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο έχει διασωθεί), ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο εθνομάρτυρας μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, που απαγχόνισαν οι Τούρκοι επειδή αρνήθηκε να εγκαταλείψει την πόλη, η πλειονότητα των σοσιαλπατριωτών του 19ου αρχές 20ου αιώνα όπως Μαρίνος Αντύπας (γνωστός στο ευρύ κοινό από την ταινία Το Αίμα Βάφτηκε Κόκκινο), ο Σπυρίδων Νάγος, ο Ρόκκος Χοϊδάς -που πέθανε στην φυλακή αρνούμενος να προσκυνήσει τον βασιλιά-, ο Πλάτων Δρακούλης κ.α.

Οι θεωρίες συνωμοσίας, τρεφόμενες από την αμάθεια και η δεισιδαιμονία, αλλά και ο σκοταδισμός εχθρεύονται τον τεκτονισμό επειδή οι άνθρωποι που τον συγκροτούν είναι θιασώτες του Ορθού Λόγου των Ελλήνων προγόνων μας, του Λόγου εκείνου που διαλύει τα σκοτάδια της αμάθειας και της τυραννίας.

Λογικό και επόμενο λοιπόν, άνθρωποι μεσαιωνιστές ή οπαδοί ολοκληρωτικών καθεστώτων, να μάχονται ενάντια του τεκτονισμού και των τεκτόνων, συκοφαντώντας το ανθρωπιστικό τους έργο και αποκρύπτοντας ότι η Ελλάδα έγινε ελεύθερη χάρη σε μια Φιλική Εταιρεία που την δημιούργησαν και την στελέχωσαν τέκτονες, ή ότι οι περισσότεροι σημαντικοί άνδρες της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, από όλους τους πολιτικούς χώρους, υπήρξαν μέλη τεκτονικών Στοών.

Τέλος, αξίζει να αποσαφηνιστεί κάτι που το γνωρίζουν όσοι έχουν περάσει το κατώφλι της Φιλοσοφικής Σχολής, ότι τον Θεό ως «αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» τον ονομάζει για πρώτη φορά ο Πλάτων στο φιλοσοφικό του έργο με τίτλο «Τίμαιος», ενώ ο φιλόσοφος Πλούταρχος αποκαλεί τον Θεό «πρωτομάστορα». Είναι γνωστό ότι οι διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού, συκοφαντούν τις φιλοσοφικές απόψεις των προγόνων μας ως «δαιμονικές». Έτσι έκαναν τον μεσαίωνα, όταν κατέστρεφαν την Ελλάδα, τα ίδια λένε και τον 21ο αιώνα…

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply