Ἕνα βῆμα πρὶν ἀπὸ τὸ …χάος!!!

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση διαπιστώνω ότι, οσονούπω, θα ξεκινήσει η γενοκτονία κατά των τσυριζογκαγκανόβλαχων και αριστεροχριστιανιστών όπου, απελπισμένες μάζες ιθαγενών, από κοινού κινούμενες με τα πλήθη των εγκλωβισμένων προσφύγων, θα προβούν σε απίστευτης βίας ακρότητες, κατά των μελών της κυβερνήσεως, των βουλευτών της, εκείνων που διορίσθηκαν χωρίς προσόντα και μας βγάζουν ανερυθρίαστα την γλώσσα, εναντίον των ευρωβουλευτών τους, που πληρώνονται για να λένε μαλακίες και να μην κάνουν κάτι και κυρίως, εναντίον των ψηφοφόρων τους.

Οι υπόλοιποι, που εξαιτίας πράξεων και παραλείψεών τους, φθάσαμε στο χείλος της καταστροφής, θα καταδικάσουμε αυτή την ωμή βία αλλά με μεγάλη μας χαρά, θα βγάλουμε σελφάϊ δίπλα στα κρεμασμένα τους πτώματα.

«Κανένα έλεος, σε κανένα πούστη, που με την ψήφο του, έφερε αυτά τα ξόανα στην εξουσία», θα είναι το σύνθημα που θα δονεί, απ’ άκρου εις άκρον, την ελληνική επικράτεια.

Ἕνα βῆμα πρὶν ἀπὸ τὸ ...χάος!!!

Είμαστε πολύ κοντά ν’ απολαύσουμε την μαγεία του …χάους, πιστέψτε με…..

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply