Οἱ …«φίλοι τῆς Συρίας» μὲ χημικὰ βομβαρδίζουν τὴν Συρία!!!

Οι μισθοφόροι των Φίλων της Συρίας έκαναν χρήση χημικών όπλων εναντίον των Κούρδων.

Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την αντιπολίτευση για βομβιστική επίθεση στο Χαλέπι με χημικές ουσίεςΟἱ ...«φίλοι τῆς Συρίας» μὲ χημικὰ βομβαρδίζουν τὴν Συρία!!!

Οι μονάδες λαϊκής άμυνας των Κούρδων (YPG) κατηγόρησαν τους Ισλαμιστές στις 8 Μαρτίου για χρήση χημικών ουσιών κατά την διάρκεια βομβαρδισμού της γειτονιάς «Σεΐχ Μαξούντ» στο Χαλέπι, γράφει ο συριακός «τηλέγραφος».

Οι Κούρδοι αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκε βόμβα φωσφόρου προκειμένου να βομβαρδίσουν την γειτονιά που κατοικείται από κουρδική πλειοψηφία.

Οι Κούρδοι στην ανακοίνωσή τους κατηγορούν ένα ευρύ φάσμα τρομοκρατών της αντιπολιτεύσεως όπως την «Αχράρ αλ Σάμ», το «Μέτωπο του Λεβάντε», την «13η Ταξιαρχία», την «ομάδα Νουρεντίν» για τον βομβαρδισμό που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Κούρδοι αναφέρουν ότι περίπου 160 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας των ρουκετών με τα χημικά από τα οποία οι περισσότεροι είναι παιδιά και γυναίκες.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply