Διαπλοκῆς «μιντιακῆς» παρελκόμενα…

Αυτός ο «ζαβός», πού λέτε «συντρόφια» σας έπιασε χοντρά μαλάκες και βλέποντας ότι, όπως είχαν κανονίσει οἱ αμερικανικές δημοσκοπήσεις, θα έλθει στην εξουσία, πήγε να γίνει νταβατζής στην θέση ορισμένων από τους νταβατζήδες…

Διαπλοκῆς «μιντιακῆς» παρελκόμενα...

Μέσα από τις τελευταίες αποκαλύψεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας, αυτή η «νυφίτσα» της πολιτικής, είναι πλέον βέβαιον ότι, πολύ πριν τις εκλογές του 2015, επιχείρησε να βάλλει σε θέσεις των Μίντια της διαχρονικής διαπλοκής, δικούς του συριζορουφιάνους έναντι, κάποιων ανταλλαγμάτων που θα προσέφερε στους μιντιάρχες, κατόπιν …εκλογών.

Γι’ αυτό και επέλεγε το που θα δώσει τις συνεντεύξεις του προεκλογικά, κινούμενος επάνω στην λίστα προγραφών δημοσιογράφων, που είχαν συντάξει κάτι τύποι σαν τον Γκάμπριελ, τον Δραγασάκη και τον Καρανίκα.

Κάτι «γραμμάτια» που υπέγραψε στον Θέμο, όταν ο τελευταίος τον καλοσκάμνιζε στα πρωτοσέλιδα της κωλοφυλάδας του και προέβαλε την κεντρική προεκλογική του συνέντευξη, φαίνεται ότι δεν εξοφλήθηκαν.
Γι’ αυτό τώρα και ο ΟΛΑς τον γ@μάει, όπου τον βρεί, χωρίς σάλιο.

Εδώ όμως έχουμε πολλά θέματα που, δυστυχώς, δεν μπορεί να τα διαψεύσει η Γερομπιρμπίλω….
Συναντήθηκε ΚΡΥΦΑ τέσσερις φορές με τον Ψυριάρη και του ζήτησε να μεσολαβήσει για να φύγει ο Ντερμπεντέρης από το Μέγκα, για να φύγει ο διευθυντής των ΝΕΩΝ και στην θέση τους να μπούν τα πουλημένα καϊνάρια της μεταλλαγμένης αυτής ρουφιανοκωλόφαρας.

Ο Ψυριάρης, όπως ξέρει όλο το νοήμον πανελλήνιον κοινό, τον στήριξε προεκλογικά και περίμενε κι’ αυτός, να δεί τα χρέη του να σβήνονται και εν πάσει περιπτώσει, να δεί και την ανταμοιβή που είχε υποσχεθεί ο μπάμιας.

Ούτε αυτό το γραμμάτιο όμως δεν μπόρεσε να εξοφλήσει ο …ζήτουλας και γι’ αυτό σήμερα, το «γιουσουφάκι» του Αβέρωφ (για όσους ξέρουν), έχει ξεκινήσει να τον …ξεσκίσει.
Συναντήθηκε, όμως, ΚΡΥΦΑ και με τον διαχρονικά διαπλεκόμενο επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, μετά την θριαμβευτική του νίκη στις εκλογές αλλά, σ’ αυτή την περίπτωση, εκτέλεσε μέρος των υποχρεώσεων που ανέλαβε προεκλογικά.

Συναντήθηκε, όμως, ΚΡΥΦΑ και με τον εθνικό μας εργολάβο, τον Μπόμπολα που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει μείνει ευχαριστημένος, από τα όσα κάτω από το τραπέζι του έδωσε ο «άνθρωπος που γελά χωρίς λόγο γιατί είναι μαλάκας.»
Γι’ αυτό και σήμερα τον στηρίζει, στις ηλίθιες επιλογές του, περισσότερο κι’ από την … «Αυγή».

Το θέμα είναι ότι δεν χαμπαριάζουν από κάτι οι τσυριζογκαγκανόβλαχοι που τον έφεραν, με την ψήφο τους, στην εξουσία και πιπιλούν ακόμη την καραμέλλα του ότι «οι άλλοι ήταν τρισχειρότεροι» γλείφοντας, εμμέσως πλήν σαφώς, για να μην χάσουν την δουλίτσα τους, βάζοντας μπόλικο νεράκι στο νερό των προεκλογικών τους ελπίδων και απαιτήσεων, από έναν μαλάκα που καμώνονται πως δεν κατάλαβαν ότι είναι μαλάκας.

Συνεπής εγώ στις αρχές μου, επιμένω ότι αυτό το αμερικανικό κατασκεύσμα, δεν έχει κάποια σχέση με την Αριστερά όπως την ξέραμε, ότι προσπάθησε και τα κατάφερε να ξευτιλίσει κάθε έννοια αυτής της Αριστεράς και της όποιας αξιοκρατίας, διορίζοντας γκόμενους, γκόμενες, άχρηστους ξάδελφους και λοιπούς συγγενείς στο πολύ στενό του περιβάλλον, στα πλαία της επιδείξεως μιας κακώς εννοουμένης μαγκιάς.
Που μεταφραζομένη, για τα στίφη των ηλιθίων και των κοπρόσκυλων που περιμένουν να πάρουν θέση στο δημόσιο, σημαίνει πως «ότι γουστάρουμε κάνουμε και όλοι εσείς που με στηρίξατε, αγαντάρετε και θα βολευτείτε»

Αυτός που, ακόμη και σήμερα, ανερυθρίαστα υψώνει το ανάστημά του εναντίον των νταβατζήδων της ενημερώσεως, έχει στηθεί στα τέσσερα και του τον χώνουν κάποιοι από δαύτους, καθόσον θέλει μιντιακή στήριξη για να συνεχίσει το παραμύθι του, μέχρι την οριστική εκποίηση της χώρας και της χαμένης της αξιοπρέπειας.

Μη τολμήσει κάποιος και με ρωτήσει τι έχω να προτείνω…
Απλώς διάβασα ότι, υπάρχει σκέψη να αποσυρθούν από την κυκλοφορία, ακατάλληλα γιαούρτια σε πήλινο κεσέ και αναρωτιέμαι γιατί….

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply