Μισθοφόροι σπέρνουν θάνατο…

«… Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα αίτια – Πληροφορίες ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε κυβερνητικά κτίρια και σε σταθμό λεωφορείων
Έκρηξη σημειώθηκε σε πάρκο στο κέντρο της Αγκυρας το απόγευμα της Κυριακής, δήλωσε αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Κιζιλάι όπου βρίσκονται αρκετά κυβερνητικά κτίρια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε σταθμό λεωφορείων….»

 

Μισθοφόροι σπέρνουν θάνατο...1

Μισθοφόροι σπέρνουν θάνατο...2

Σαράντα νεκοροί περίπου.
Πέντε συλλήψεις ανθρώπων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο παράλληλο κράτος, που έστηνε το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, που όμως ζει στις ΗΠΑ, με σκοπό την ανατροπή του Ερντογάν.

Μισθοφόροι σπέρνουν θάνατο...3

Η συνταγή δοκιμασμένη και σε πολλές άλλες χώρες με λαμπρό παράδειγμα το παράλληλο κράτος που είχαν στήσει οι Δυτικοί στην Ιταλία μέσω της Μασονικής Στοάς P2 .

Στην Ελλάδα το παρακράτος βρίσκεται εδώ και πολλές δεκαετίες στην κυβέρνηση και άρα δεν υπάρχει λόγος δημιουργίας παραλλήλων συνωμοτικών δομών στο παρασκήνιο.

Οι μισθοφόροι της Νέας Τάξεως σπέρνουν τον θάνατο και στέλνουν αιματηρά μηνύματα…
Μηνύματα που μόνον οι ενδιαφερόμενοι αντιλαμβάνονται.

Μισθοφόροι σπέρνουν θάνατο...4

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply