Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!

Μετά τον Καρανίκα….

Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!1

…μαθαίνουμε και για την αδερφή του, την Ξανθίππη ή Ξανθούλα, στέλεχος του ΣΥΝ.

Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!9

Η Ξανθούλα δεν είναι καθόλου τυχαία προσωπικότητα.
Πριν από 7 χρόνια η «αριστερή» Ξανθούλα ήταν μέλος ομάδας στο Facebook  με τίτλο: «Είμαστε Έλληνες και την αποκαλούμε Δημοκρατία της Μακεδονίας» που διαχειρίζετο ο πρώην Πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.
Δημοσίευαν μάλιστα τους γνωστούς αλυτρωτικούς χάρτες των εθνικιστών της FYROM, αυτοί οι «διεθνιστές κι αντιεθνικιστές».

Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!3 Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!6 Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!7

Οι δήθεν φιλελεύθεροι με τους δήθεν αριστερούς αγκαλίτσα.
Αρκεί να το ζητήσουν οι άνθρωποι του Soros και της Μοσάντ.

Το αριστερο-φιλελέ ζεύγος Περλικού και Καρανίκα το συναντήσαμε και σε συλλογή υπογραφών διαφόρων διανοουμένων Πρεσβείας και Στοάς, που ζητούσαν να καταδικασθούν οι εθελοντές Έλληνες, που πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων (!) ως συνένοχοι στην σφαγή της Σρεμπρένιτσας, που ως γνωστόν πραγματοποίησαν οι Δυτικοί κι όχι οι Σέρβοι. Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!8Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!4Οἰκογενειακὲς ἐπιχειρήσεις ἀποκαταστάσεως!!!5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 163 ΓΙΑ ΤΗ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ
ή πως οι φιλελεύθεροι σέρνονται πίσω από τους ένοχους γενοκτονίας

Πάρα πολλοί εκ των ονομάτων που ζητούσαν να τιμωρηθούν οι Έλληνες εθελοντές, ξαναβρέθηκαν σε άλλη συλλογή υπογραφών που υποστήριζε το σχέδιο ΑΝΑΝ!
Λεπτομέρειες γι’ αυτό το δίκτυο ανθρώπων, που φαίνονται να εκπροσωπούν κάτι …διαφορετικό, αλλά όποτε τους χρειάζονται οι ξένοι νταβατζήδες ενώνονται σε ένα τάγμα εφόδου θα βρείτε εδώ:


Τα γνωστά Σορo-κόμματα OAKKE, Φιλ. Συμμαχία, ΔΡΑΣΗ, Οικολόγοι Πράσινοι, Ουράνιο Τόξο, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ, συστρατεύονται πολύ συχνά πριν από τις εκλογές.
Πράκτορες φυσικά υπάρχουν και σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ κλπ  και κάθε φορά που οι νταβατζήδες τους θέλουν ενωμένους, ώστε να μας αλυσοδέσουν πιο εύκολα,  διαπιστώνουμε ότι οι …δήθεν εχθροί, συμφωνούν μαζικά για τα Μνημόνια με 255 ψήφους από 300 βουλευτές.
___________________________________________________________

«Είναι μικρός ο κόσμος κι είναι κρίμα να μην ξέρουμε τους ρουφιάνους που ζουν ανάμεσά μας»

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply