Κρανίου τόπος…

Κρανίου τόπος...Το νέο φορολογικό καθιστά ασύμφορο για κάποιον να είναι καλός στην δουλειά του και να θέλει αύξηση μισθού.

Με 65% του μισθολογικού κόστους σε κρατήσεις, εισφορές και φόρους, για καθαρό μισθό πάνω από 3.000 ευρώ, οι αξιότεροι και εργατικότεροι των Ελλήνων είναι βέβαιο πως θα μεταναστεύσουν!

Αν αυτό δεν λέγεται εξώθηση σε αυτοεξορία, τότε τουλάχιστον θα λέγεται αναξιοπρέπεια.

Οι άνθρωποι που βγάζουν αυτά τα φορολογικά νομοσχέδια, δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση και η Τρόικα, προφανώς σκοπεύουν να καταστήσουν την Ελλάδα κρανίου τόπο.

Επαναλαμβάνω: Κρανίου Τόπο

Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να εξωθεί τους καλλίτερούς της να φύγουν από αυτήν. Οι περισσότερες χώρες μάλιστα κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν τέτοιους απ΄το εξωτερικό.

Συγγνώμη, έκανα λάθος.
Και οι Μάγιας σκότωναν τους καλλίτερους της κοινωνίας τους σε ανθρωποθυσίες στους θεούς τους. Αυτοί όμως εξαφανίστηκαν σύντομα μετά την κορύφωση της πρακτικής αυτής.

Εμείς ίσως έχουμε 1-2 χρόνια ακόμη μέχρι να εξαφανισθούμε.
Ίσως πάλι και όχι.

Ἄκης Βερούτης

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply