Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Rothschild, που έχουμε στην Ελλάδα, είναι …ειδικού σκοπού.
Την ανέβασαν για να φορτώσει στους Έλληνες μέρος από το κόστος διαχειρίσεως των εγκλημάτων του Σιωνισμού, ως δήθεν αριστερή …ανθρωπιστική προσφορά. 

  • Θα πρέπει να διαλύσει περαιτέρω την Παιδεία, στον δρόμο που χάραξε η Γιαννάκου, αφήνοντας πάντα εκτός αφηγήσεως τον ρόλο των ξένων τοκογλύφων.
  • Θα πρέπει να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά, γιατί το Αφγανιστάν, μετά την …«απελευθέρωση», μετατράπηκε σε μία τεράστια μηχανή παραγωγής ναρκωτικών, που επιβλέπει ο Αμερικανικός Στρατός και πρέπει να μετατρέψουν σε μετρητά όλα τα ναρκωτικά που παράγονται εκεί.
  • Θα πρέπει να αποδυναμώσει τον ρόλο της Εκκλησίας στις ζωές των πολιτών κι εκεί αποσκοπεί η σπουδή για το Σύμφωνο Συμβιώσεως, για την καύση των νεκρών και τις ισλαμικές σπουδές.

Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)2 Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)3 Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)4

Σκεφτείτε… 
Αν έκαναν δημοψήφισμα για οποιονδήποτε νόμο έχουν ήδη περάσει από την Βουλή, αν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμφωνούσε έστω και το 5% των πολιτών.

Όμως βλέπετε ότι όποιον και να επιλέξουμε, όποιος και να είναι ο δικός μας καημός, οι πράκτορες των τοκογλύφων έχουν εντολές να εκτελέσουν και να μας επιβάλλουν νόμους που δεν έχουν την οποιαδήποτε απολύτως σχέση με την λαϊκή βούληση. Ούτε έχουν κάποια απολύτως σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης.

Οι γελοίοι κι ανισόρροποι που μας επέβαλλαν ως κυβέρνηση  δεν θα ήταν σε θέση να συντάξουν ούτε το 1% των διατάξεων που φέρνουν στην Βουλή, που κάποιοι άλλοι, κάπου αλλού ετοιμάζουν και στέλνουν προς ψήφιση. Το μόνο τους καθήκον είναι να βρουν τρόπο να …δικαιολογήσουν την επιβολή της ατζέντας, ως δήθεν …επιβεβλημένη από την εποχή και τις εξελίξεις.

Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)5

Το νέο «φασούλι» των γενιτσάρων λέγεται «άρση της απαγορεύσεως καλλιέργειας της κάνναβης».
Ενώ έκλεισαν τα μεγαλύτερα κλωστήρια βάμβακος της Ελλάδας, λόγω της παγκοσμιοποιήσεως, παρά την τεράστια ζήτηση βαμβακερών προϊόντων, θέλουν να μας πείσουν ότι η άρση της απαγορεύσεως αφορά στην κλωστική κάνναβη κι όχι στα ναρκωτικά.
Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)1Μάλιστα θα επιδοτήσουν τις φυτείες ώστε πολύ γρήγορα να γεμίσει η Ελλάδα ναρκομανείς, που θα είναι έτοιμοι να πληρώσουν ειδικούς φόρους για να …«φτιάχνονται» νόμιμα.
Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο… Και αυτό ήδη συμβαίνει στις ΗΠΑ του Obama-Soros.

Και για να μας πείσουν για το αγνό των προθέσεών τους μας ενημερώνουν ότι θα κάνουν αυστηρό έλεγχο στις φυτείες, για να διαπιστώσουν ότι οι ποικιλίες κάνναβης που φυτεύονται είναι …χαμηλής περιεκτικότητος σε ναρκωτικές ουσίες.
Μην γελάτε!
Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που θα το πιστέψουν.

Οι τρόμπες που δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τα ταμεία των ΔΟΥ, που βρίσκονται σε κρατικά κτίρια,  θα ελέγξουν τις ποικιλίες κάνναβης στα βουνά και τα λαγκάδια, όπως ήλεγχαν παλαιά τις επιδοτούμενες εικονικές καλλιέργειες και τις εικονικές αποσύρσεις φρούτων, που επιδοτούσε η ΕΟΚ.

Έχει κτισθεί η μισή Ελλάδα με αυθαίρετα, που η Πολεοδομία ουδέποτε έτυχε να αντιληφθεί, κι αυτοί οι «ελεγκτικοί» μηχανισμοί θα προστατεύσουν τα παιδιά μας από τα κύματα ναρκωτικών, που θα πέσουν στην αγορά.

Κι όπως ακριβώς έκαναν με τα GAY PRIDE πριν από το Σύμφωνο Συμβιώσεως, θα στήσουν μερικά φεστιβάλ, παραστάσεις, ίσως και …«διαμαρτυρίες», για να δείξουν εικόνες μαζικής συμμετοχής και να πείσουν τους χαζούς ότι η εμπορευματοποίηση των ναρκωτικών έχει την λαϊκή αποδοχή και νομιμοποίηση.
Είναι αυτό που λέμε  «Κατασκευάζουν την Συναίνεση».

Κυβερνήσεις Rothschild (καὶ ὑπὲρ τῶν ναρκωτικῶν!!!)6

Αν καταλάβουμε τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν θα αποκτήσουμε ανοσία στην τοξική τους προπαγάνδα…
Αλλά όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…
Κι αυτοί δεν χασομερούν καθόλου.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply