Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;

Πιέζει εντατικά το αμερικανικό εβραϊκό Λόμπυ την Αμερικάνικη Κυβέρνηση να δεχθεί Συρίους πρόσφυγες.

Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;1

Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;2 Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;3 Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;4 Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;5

Ακριβώς ό,τι έγινε και με τους Αρμενίους.
Τους ξερίζωσαν οι Κεμαλικοί με εντολή των τοκογλύφων, για να μπορέσουν οι Rothschild να στηθούν στην περιοχή μεταξύ Μαύρης και Κασπίας Θάλασσας, που ήταν γεμάτη πετρέλαια.

Έτσι και με την Συρία τώρα. Ξερίζωσαν τους Συρίους και τους Κούρδους για να βάλουν στο χέρι την γεμάτη πετρέλαια Βόρεια Συρία.

Το κόστος του ξερριζωμού των ανθρώπων  φυσικά το μετεκύλησαν και πάλι σ’ εμάς,σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς πράκτορες, που παριστάνουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους μας.

Στο Ισραήλ κάνουν μέχρι και τεστ DNA σε Εβραίους από την Ρωσσία, πριν τους δεχτούν ως μετανάστες στην χώρα. Και στον Πρωθυπουργό αυτού του ρατσιστικού κράτους , οι κλόουν των Ελληνικών Κυβερνήσεων υπόσχονται πόλεμο στον ρατσισμό!

Σύριοι πρόσφυγες καί στίς Η.Π.Α.;6

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply