Σκιώδεις σιωνιστικές κυβερνήσεις;

Πίσω από κάθε «Αμερικανό» Πολιτικό …υπάρχει ένας πράκτορας των σιωνιστών.

Οι Clinton έχουν σκιώδη καθοδηγητή τον σιωνιστή Sidney Blumenthal.
Σε email του, μέσω του οποίου δίνει γραμμή στην Hillary Clinton, αναφέρεται στις απόψεις Ισραηλινών αξιωματούχων:

Σκιώδεις σιωνιστικές κυβερνήσεις;

Σίγμα

«Αν ο Άσαντ ανατραπεί, το Ιράν θα χάσει τον μοναδικό του σύμμαχο στην Μέση Ανατολή και θα απομονωθεί. Την ίδια στιγμή, η πτώση του Άσαντ θα πυροδοτήσει ένας σεχταριστικό πόλεμο μεταξύ των Σιιτών και της πλειοψηφίας των Σουνιτών της περιοχής παρασύροντας το ΙΡΑΝ σε εμπλοκή, το οποίο κατά την άποψη Ισραηλινών αξιωματούχων δεν θα ήταν κακό για το Ισραήλ και τους Δυτικούς συμμάχους τους».

Δηλαδή θα ήταν πολύ χρήσιμο να εμπλακεί το ΙΡΑΝ εναντίον άλλων Μουσουλμάνων ώστε να αποσπασθεί η προσοχή του από το Ισραήλ.

Ένας άλλος Ισραηλινός Δημοσιογράφος και στέλεχος του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών είχε γράψει ότι ένας συνεχής διαφυλετικός σεχταριστικός πόλεμος στα γειτονικά κράτη, δηλαδή το να αλληλοεξοντόνωνται Άραβες και Μουσουλμάνοι, λειτουργεί πρακτικά ως «ασφάλεια ζωής» για το κράτος του Ισραήλ.

Το email προς την Hillary Clinton αποδεικνύει ότι η πρόκληση αιματοχυσίας στις γειτονικές αραβικές χώρες είναι απόλυτα σύμφωνη με την επίσημη εξωτερική πολιτική του σιωνιστικού καθεστώτος.
Ένας πόλεμος μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για το Ισραήλ αφού αποδυναμώνει εύκολα τους εχθρούς του χωρίς εμπλοκή και χωρίς έξοδα.

wikileaks

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply