Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!

Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!1

«…Μια συνηθισμένη στρατηγική του διεθνούς κυκλώματος, είναι να κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον, και να βάζουν τα ονόματα των μηνυομένων απατεώνων της δικής τους ή της διπλανής συνεργαζόμενης σπείρας δίπλα σε πρέσβεις, οργανισμούς και πρωθυπουργούς. Στην συνέχεια, σαν να έχουν πάθει ομαδική παράκρουση, αρχίζουν και κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι τους έκλεψαν τα δισεκατομμύρια των ονείρων τους, πάντα σε «γνήσιους» τίτλους που ούτε στην Μονόπολη δεν έχουν αξία.

Ο στόχος είναι να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στην κόντρα και να περάσει η αντίληψη ότι «τα λεφτά υπάρχουν». Στην καλλίτερη περίπτωση ελπίζουν να καταδικασθεί και κάποιος, για χρεόγραφα που αυτόματα αποκτούν κύρος, ως συμμετέχοντα σε δικαστική απόφαση που αναγνώρισε την αξία τους!
Όπως δηλαδή κάνει η ομάδα Σώρρα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου (για πλημμέλημα) στο οποίο αθωώθηκε ο κατά φαντασία «τριλλιόνης» (από το trillions) για διασπορά ψευδών ειδήσεων και την απόπειρα καταλύσεως του πολιτεύματος, για να χρησιμοποιήσει την απόφαση σε κάθε απλοϊκό άνθρωπο και να τον πείσει να τον υποστηρίξει και να τον χρηματοδοτήσει….
»

Πρωταπριλία εξαργυρώνονται τα τρις του Σώρρα.
Πηγαίνετε να εισπράξετε!

Του Ελευθέριου Ρήνου

Πρωταπριλιά σήμερα, θα μπορούσα να γράψω κάποιο παραμύθι, αλλά ας θυμηθώ μια πραγματική ιστορία από τα παλιά. Ένα περιστατικό που δείχνει ότι η μεθοδική έρευνα και το σωστό ρεπορτάζ μπορούν να ρίξουν φως σε αρκετές λεπτομέρειες μιας υποθέσεως, δίνοντας σου την κατεύθυνση στην οποία να ερευνήσεις, για να βρεις την αλήθεια.

Αποκλειστικά σήμερα στο grnea.gr, η επιστολή του δικηγόρου του Αρτεμίου Σώρρα κ. Mulligan προς τον κ. Δημήτριο Χριστόφια, πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η επιστολή έχει ημερομηνία συντάαξεως την 6η Νοεμβρίου 2012.Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!2 Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!3 Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!4

Ο κ. William Mulligan Jr. είναι ο ίδιος δικηγόρος που εκ μέρους του κ. Neil Keenan, του «πατέρα» των σύγχρονών θεωριών συνωμοσίας για τα «παγκόσμια καταπιστεύματα», κατέθεσε την αγωγή του 1 τρις δολαρίων κατά του Πάππα, του Μπερλουσκόνι, των Ηνωμένων Εθνών, της Ιταλικής Δημοκρατίας, του τότε πρωθυπουργού Μπερλουσκόνι, αλλά και κατά του συλληφθέντος Daniele Dal Bosco, των απατεώνων της OITC και του Ray C Dam, υποστηρίζοντας πως πλαστά χρεόγραφα που είχε κατάσχει η Ιταλική αστυνομία κατά την σύλληψη του Dal Bosco, στην ουσία ήταν «γνήσια», είχαν δοθεί στον Keenan από την Οικογένεια του Δράκου μετά από άδεια μιας θεϊκής οντότητας, αλλά στην συνέχεια του τα έκλεψε ο Dal Bosco. Με την αγωγή του λοιπόν και δια μέσου του δικηγόρου του, ζητούσε πίσω τα πλαστά χρεόγραφα που κατέσχε η αστυνομία ή να αποζημιωθεί για αυτά….

Μια συνηθισμένη στρατηγική του διεθνούς κυκλώματος, είναι να κάνουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον, και να βάζουν τα ονόματα των μηνυομένων απατεώνων της δικής τους ή της διπλανής συνεργαζόμενης σπείρας δίπλα σε πρέσβεις, οργανισμούς και πρωθυπουργούς. Στην συνέχεια, σαν να έχουν πάθει ομαδική παράκρουση, αρχίζουν και κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι τους έκλεψαν τα δισεκατομμύρια των ονείρων τους, πάντα σε «γνήσιους» τίτλους που ούτε στην Μονόπολη δεν έχουν αξία.

Ο στόχος είναι να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στην κόντρα και να περάσει η αντίληψη ότι «τα λεφτά υπάρχουν». Στην καλλίτερη περίπτωση ελπίζουν να καταδικασθεί και κάποιος, για χρεόγραφα που αυτόματα αποκτούν κύρος, ως συμμετέχοντα σε δικαστική απόφαση που αναγνώρισε την αξία τους!
Όπως δηλαδή κάνει η ομάδα Σώρρα με απόφαση ποινικού δικαστηρίου (για πλημμέλημα) στο οποίο αθωώθηκε ο κατά φαντασία «τριλλιόνης» (από το trillions) για διασπορά ψευδών ειδήσεων και την απόπειρα καταλύσεως του πολιτεύματος, για να χρησιμοποιήσει την απόφαση σε κάθε απλοϊκό άνθρωπο και να τον πείσει να τον υποστηρίξει και να τον χρηματοδοτήσει.

Εννοείται πως τελικά η αγωγή του Keenan δεν δικάσθηκε, γιατί απεσύρθη. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν παίζουν με παλαβομάρες στα δικαστήρια. Ο δικηγόρος Mulligan, με τον οποίο μίλησα τηλεφωνικά, περιμένει εδώ και μερικά χρόνια την μεταφρασμένη απόφαση αθωώσεως του Σώρρα, αλλά δεν του την στέλνουν, γιατί είπαν και σε αυτόν παραμύθια ότι με βάση την απόφαση απεδείχθη ότι τα δις υπάρχουν…

Στην πρώτη σελίδα της επιστολής του προς τον κ. Χριστόφια, αναφέρει λοιπόν ο κ. William Mulligan ότι η απόδειξη ότι τα «λεφτά υπάρχουν» είναι ότι το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής δεν του απήντησε επίσημα στο αίτημα, με το οποίο κοινοποίησε τα χρεόγραφα των 600 δις!!! Βέβαια, το πιθανότερο είναι να πήγε σε ένα πηγάδι με την ένδειξη «βλακείες», αφού το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής μου απήντησε ζωντανά στα γυρίσματα της εκπομπής της Zouglas.gr, χωρίς καν να έχει προηγηθεί ραντεβού, ότι πρόκειται περί απάτης.

Βίντεο. Η αποκάλυψη της απάτης από τις αμερικανικές αρχές

Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!5

Εικόνα. Μετέπειτα επιστολή από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής που ξεκαθαρίζει πως πρόκειται περί απάτης.

Απτόητος ο δικηγόρος Mulligan από την Νέα Υόρκη συνεχίζει λέγοντας στην δεύτερη σελίδα ότι ναι μεν έστειλε το γράμμα στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Μεταφορών (και καλά) την 26η Οκτωβρίου, αλλά δεν έχει αποδεικτικό ότι το παρέλαβαν μέχρι την 31η Οκτωβρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι το παρέλαβαν σε άσχετη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών στην Αλαμπάμα, την οποία ο Σώρρας είχε προσπαθήσει να δανειοδοτήσει, χωρίς επιτυχία. Βλέπετε τα αμερικανάκια είναι αμερικανάκια, αλλά όχι τόσο όσο εμείς…

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι πως δεν έκανε και νέο έλεγχο για την παραλαβή της επιστολής του την 6η Νοεμβρίου, αλλά αρκείται σε έλεγχο την 31η Οκτωβρίου, δηλαδή 5 μόλις ημέρες, αφού το παρέδωσε στο ταχυδρομείο. Για πόσο συνεχίστηκε η χιονόπτωση τέλος πάντων! Να θυμίσω ότι δεν μιλάμε για την αποστολή καφετιέρας, αλλά για δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό που εγώ νομίζω, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι απλά έβαλε μια μετέπειτα ημερομηνία ο Mulligan στην επιστολή του, για να δείξει ότι δεν ήταν πέντε ημέρες, αλλά δέκα που πέρασαν από την αποστολή.

Και πάλι όμως, ακόμη και 300 χρόνια να περάσουν, αυτό δεν αποδεικνύει το παραμικρό, ακόμη κι αν αποδεχθούμε ότι όντως εστάλη η επιστολή. Αυτό που σίγουρα αποδεικνύει είναι ότι οι αρχές δεν δέχθηκαν την παραμικρή αξία των χρεογράφων. Δεν υπάρχει το παραμικρό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι τα χρεόγραφα έχουν αξία. Όμως, υπάρχουν σαφείς απαντήσεις από τις ίδιες αρχές που λένε ότι πρόκειται περί πλαστών χρεογράφων που δεν είναι υποχρέωση της αμερικανικής κυβερνήσεως.

Από ό,τι φαίνεται λοιπόν:

1. ο Mulligan έστειλε ένα γράμμα στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής στις 26 Οκτωβρίου 2012. Σύμφωνα με το tracking number οι αρμόδιες αρχές δεν το είχαν παραλάβει όταν ο δικηγόρος έγραφε την επιστολή.

2. Επειδή δεν απήντησαν οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές στο γράμμα που δεν είχαν παραλάβει, ο δικηγόρος πιστοποιεί πως δεν υπήρξαν αντιρρήσεις στην γνησιότητα των χρεογράφων….

3. Όλο αυτό το στείλανε στην Κυπριακή κυβέρνηση και μετά αποκαλούσαν τους Κυπρίους πολιτικούς «προδότες» που δεν έκαναν την συναλλαγή μαζί τους, να πάρουν το πλαστό χρεόγραφο του Σώρρα και την επομένη ημέρα να του δόσουν 1 δις σε μετρητά και 49 δις σε ομόλογα της Κύπρου…

Από όλα αυτά, το πρόβλημα κάποιων ήταν ότι σήκωσα το τηλέφωνο και κάλεσα ζωντανά, μπροστά στην κάμερα, ενώ γίνονταν τα γυρίσματα της Ζούγκλας και μου απήντησαν από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής τα περί απάτης….

Και σαν κερασάκι στην τούρτα να σας κάνω δώρο και μια σύνδεση. Ο Daniele Dal Basco, ο συλληφθείς στην Ιταλία, ήταν μέλος της διαβόητης μασονικής στοάς P2 (Propaganda Due ) της Ιταλίας, η οποία λειτούργησε από το 1945 έως το 1976 και στην συνέχεια σε άκρα μυστικότητα από το 1976 έως το 1981.

Στην τελευταία σελίδα της επιστολής του Mulligan προς τον κ. Χριστόφια, βλέπουμε ως παραλήπτη ένα από τα βασικά μέλη της οργανώσεως του Σώρρα στον Καναδά, τον κ. Paul Terzakis. Ο κ. Terzakis είναι κτηματομεσίτης, ανεξάρτητος πράκτορας της πολυεθνικής REMAX, με γραφεία στο Markham του Τορόντο. Ταυτόχρονα δατελεί υψηλόβαθμο στέλεχος των Μασόνων (Royal Arch Masons), δεύτερος τη τάξει στην 8η περιφέρεια του Οντάριο (Τορόντο και Ρίτσμοντ Χιλ), φέροντας τον τίτλο του Γραμματέα του επικεφαλής της περιφέρειας. http://ms212.com/district8.php και πρόσφατα αφαίρεσε την φωτογραφία του από το εν λόγω site.

Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!6

Εικόνα. Αριστερά η σελίδα της μασονικής στοάς στην οποία ανήκει ο κ. Τερζάκης το 2012 και δεξιά όπως είναι σήμερα.

Και για να θυμηθούμε καλλίτερα την φωτογραφία του κ. Τερζάκη, βασικού υποστηρικτή του κ. Σώρρα και παραλήπτη της επιστολής του δικηγόρου κ. William Mulligan, ας την δούμε λίγο μεγαλύτερη.

Ἐξαργυρώνουμε τὰ τρισεκατομμύρια τοῦ Σῶῤῥα!!!7

Μπορεί τα παραπάνω να γράφτηκαν ανήμερα πρωταπριλιά, αλλά σίγουρα δεν είναι παραμύθια. Ψέμματα και απάτες είναι τα χρεόγραφα των 600 δις και τα παγκόσμια καταπιστεύματα, σχεδιασμένα για να εκμεταλλευθούν όσους τυφλώνονται από το χρήμα και την εξουσία, αλλά και τους απλούς ανθρώπους, που δεν μπορούν να διαβάσουν ένα ΦΕΚ και πέφτουν θύματα, από την στιγμή που η πολιτεία και η δικαιοσύνη αργούν ως συνήθως.

Σε κάθε περίπτωση, για όσους πιστεύουν ακόμη σε αυτές τις κομπίνες και δίνουν τον οβολό τους, «καλοφάγωτη» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ κύριοι.
Εσείς γιορτάζετε κάθε ημέρα…

grnea.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply