Χημικὰ ὅπλα, κέρασμα ἀπὸ τὴν …«καταπιεσμένη συριακὴ ἀντιπολίτευσιν»!!!

Χημικά όπλα από τους μισθοφόρους των Δυτικών…
Αυτούς που κάποτε αποκαλούσαν …«καταπιεσμένο Συριακό λαό», μετά «εξεγερμένο λαό», μετά «αντιπολίτευση», μετά «μετριοπαθείς αντάρτες»…

Χημικὰ ὅπλα, κέρασμα ἀπὸ τὴν ...«καταπιεσμένη συριακὴ ἀντιπολίτευσιν»!!!

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν στον συριακό στρατό, χρησιμοποιώντας αέριο μουστάρδας στην διάρκεια επιθετικής ενέργειας κατά συριακού αεροδρομίου στην Ντέιρ αλ-Ζορ, την μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Συρίας, στα σύνορα με το Ιράκ, όπως μετέδωσαν χθες τα κρατικά μέσα ενημερώσεως.

Ωστόσο, τα συριακά μέσα ενημερώσεως δε γνωστοποίησαν τον αριθμό των απωλειών μεταξύ των δυνάμεων του συριακού στρατού, καθώς οι τζιχαντιστές προσπαθούν με διαρκείς επιθετικές ενέργειες να θέσουν υπό τον έλεγχο τους, το στρατηγικής σημασίας αεροδρόμιο, που βρίσκεται νοτίως της πόλεως. Οι γειτονιές γύρω από το αεροδρόμιο, ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος. Οι τρομοκράτες εκτόξευσαν ρουκέτες με αέριο μουστάρδας, ανέφερε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχει έγκλημα πολέμου χωρίς την εξσσφάλιση της ατιμωρησίας από την Δύση, που στήνει κι ελέγχει τα Διεθνή Δικαστήρια-παρωδίες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply