Γιαούρτι …«φρέσκο» ἀπὸ …σκόνη!!!

Οι ανεκδιήγητοι προδότες της κυβερνήσεως θα επιτρέψουν να παράγεται γιαούρτι από σκόνη γάλακτος, όπως ακριβώς αναβάπτισαν σε «ΦΡΕΣΚΟ» το γάλα των 14 ημερών, για να ευνοήσουν τις ξένες πολυεθνικές.

Γιαούρτι ...«φρέσκο» ἀπὸ ...σκόνη!!!

Πληρωμένοι πράκτορες των ξένων συμφερόντων που βρέθηκαν στην εξουσία με σκοπό να αφαιρέσουν από τις Ελληνικές Βιομηχανίες κάθε ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Για τους Έλληνες  υπερφορολόγηση κερδών, υπερφορολόγηση καυσίμων κι ενέργειας, υπερφορολόγηση ακινήτων και για τους ξένους …απαλλαγή φόρων μέσω offshore , φωτογραφικοί νόμοι υπέρ των πολυεθνικών και της σαβούρας που σερβίρουν ως τρόφιμα.

Μόνο έτσι θα μπουν εύκολα στην αγορά οι ξένοι κολοσσοί των …«περιουσίων» της NESTLE και της DANONE για να βάλουν βαθειά το χέρι τους στις τσέπες των Ελλήνων, σερβίροντας προϊόντα που οι Έλληνες δεν θα αγόραζαν ποτέ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply