Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»

Το νέο κόλπο του σιωνισμού λέγεται Panama Papers.

Μία καλοσχεδιασμένη επικοινωνιακή καταιγίδα που στοχεύει τους συνήθεις …«κακούς» όπως ο Putin, ο Assad, ο Gaddafi, ο Mubarac και φυσικά δεν αφορά σε κάποιον Ισραηλινό και οπωσδήποτε ούτε έναν …«περιούσιο» τοκογλύφο, από τους χιλιάδες που έχουν έδρα στην Αμερική και την Νέα Υόρκη. Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»11

 

Όλοι πεντακάθαροι.
Σύμπτωση; Όχι, βέβαια! Αν το θέμα αφορούσε σε ….«περιουσίους»  δεν θα το μαθαίναμε ποτέ αφού τα ΜΜΕ χρωστούν την ύπαρξή τους ή ελέγχονται από τράπεζες.

Ακόμα πιο πεντακάθαροι είναι φυσικά οι χρηματοδότες της διαχειρίσεως των Panama Papers.
Την οργάνωση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς που λέγεται OCCRP και που διαχειρίζεται τις «διαρροές» την χρηματοδοτούν οι πιο …τίμιοι άνθρωποι του κόσμου…

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»1

 

1η η ΜΚΟ του George Soros (Open Society Foundation) και 2ο το ίδρυμα USAID, που χρηματοδοτεί με λεφτά των Αμερικανών την OTPOR/CANVAS, η οποία και υλοποιεί τις ψεύτικες επαναστάσεις που σχεδιάζουν οι σιωνιστές τοκογλύφοι.

 

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»2

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»3

Η USAID φρόντιζε και για τον εξοπλισμό των αποκεφαλιστών που ανέλαβαν να σφάξουν και να διαλύσουν τους λαούς που δεν υποτάχθηκαν στους …«περιούσιους».


Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»7Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»4

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»5 Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»8 Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»9Μένει να δούμε ποια ΜΜΕ θα παίξουν πρόθυμα το παιχνίδι των οικονομικών δολοφόνων όπως o Soros, με την ελπίδα να αποδυναμώσουν την επιρροή όσων ηγετών θέλουν να ανατρέψουν οι σιωνιστές.

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»6 Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»3
Ως γνωστόν  οι πράκτορες, που παριστάνουν τους …«αυθόρμητους» αναρχικούς κι αντιφασίστες, σηκώνουν ΜΟΝΟ μία εθνική σημαία με υπερηφάνια και προστατευτικότητα… Αυτήν του Ισραήλ, που έχει εξειδικευθεί στην δολοφονία νηπίων.
Τις υπόλοιπες τις καίνε με κάθε ευκαιρία.

Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»12 Τὸ νέο κόλπο «Panama Papers»13

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply