Ὁ Χουντῆς ὁ ἀριστερός…

Ο Χουντής ρε, ο αριστερός, ο γνήσιος, που χρημάτισε και αναπληρωτής υπουργός με τον Αλέξη και όταν είδε τα σκούρα, την κοπάνησε και βολεύτηκε στην έδρα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Χουντής ρε, ο αριστερός, ο γνήσιος, που μόλις τάσπασε ο Λαφαζάνης με τον Τσίπρα, έφυγε κι αυτός από τον Σύριζα αλλά κράτησε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, ως ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, καθ’ όσον δεν είναι να αφήνεις τώρα το σίγουρο μπαγιόκο και να το παίζεις ιδεολόγος.

Ὁ Χουντῆς ὁ ἀριστερός...1

Ο Χουντής ρε, ο αριστερός, ο γνησιος….

Εντάξει ρε ο Χουντής, τι έκανε;
Εξασφάλισε μεροκάμματο στο φιλαράκι του τον Λεουτσάκο, που μας είχε ζαλίσει τ’ αρχίδι@ με την επιστροφή στην δραχμή, διορίζοντας τον συνεργάτη του, στο ευρωκοινοβουλευτικό του γραφείο στην Αθήνα…
…και επειδή είναι και υπέρ της αξιοκρατίας, πήρε και την κόρη του Λεουτσάκου, την Σταυρούλα, στο γραφείο του στις Βρυξέλλες, για να τα παίρνει Βρυξελλιώτικα και να μπαίνει και συνάλλαγμα στην μανιάτικη αυτή οικογένεια.

Ὁ Χουντῆς ὁ ἀριστερός...2

Ο Χουντής ρε, ο αριστερός, ο γνήσιος ρεεεεεεεε…..

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply