Δικαιοσύνη καὶ μασσονία δὲν γίνεται νὰ συνυπάρχουν στὴν Βουλγαρία…

Στην …«καθυστερημένη» Βουλγαρία θα επιβάλλουν στους δικαστές να δηλώνουν αν είναι Μασόνοι, γιατί θεωρούν ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ το λειτούργημα του Δικαστή με τον Τεκτονισμό, όπου δίνονται κάτι …περίεργοι όρκοι κατά την διάρκεια …αστείων τελετών με τα φώτα χαμηλωμένα.

Δικαιοσύνη καὶ μασσονία δὲν γίνεται νὰ συνυπάρχουν στὴν Βουλγαρία...

Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει ασυμβίβαστο αλλά είναι απαραίτητο προσόν για να εξελιχθεί κάποιος.
Στο τιμόνι της Ελληνικής Μασονίας ένας …«περιούσιος» πάντα, ο Ραούλ Ντε Σιγούρα.

Στην Ελλάδα διαπιστώσαμε ότι ακόμα και για να μπει κάποιος στα ψηφοδέλτια των κομμάτων εξουσίας πρέπει να έχει την έγκριση του σιωνιστικού Λόμπι της Νέας Υόρκης, όπως στην περίπτωση του Καρυπίδη στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης.

Ενώ μπορεί να φύγει κάποιος από την κυβέρνηση με τις κλωτσιές, αν το αποφασίσει το ίδιο σιωνιστικό Λόμπι, όπως συνέβη με τον εξάδερφο του Καμένου.
Φανταστείτε τι θα μας έκαναν αν είχαν στα χέρια τους κι Ελληνικά Ομόλογα.
Εκεί να δείτε τσάμικα που θα χόρευαν οι κυβερνήσεις των ανδρείκελων.

Σίγμα

Η είδηση από ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ:

Βουλγαρία: Οι δικαστές οφείλουν να δηλώσουν εάν είναι Μασόνοι

Σόφια.

Οι δικαστικοί λειτουργοί θα πρέπει να δηλώνουν εάν είναι μέλη μη δημόσιων οργανισμών, όπως είναι οι Μασονικές Στοές.

 Αυτή, είναι μία από τις προτάσεις που ενέκρινε την Παρασκευή 8 Απριλίου το Συμβούλιο για την Δικαστική Μεταρρύθμιση, έπειτα από τέσσερις ώρες συνεδριάσεως. 

Οι σχετικές δηλώσεις των Βουλγάρων Δικαστών θα πρέπει να υποβληθούν στην Δικαστική Επιθεώρηση- στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο της χώρας, όπως σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

 Δικαιοσύνη καὶ μασσονία δὲν γίνεται νὰ συνυπάρχουν στὴν Βουλγαρία...2

Το ζήτημα αυτό απασχολεί εδώ και χρόνια την δημόσια διοίκηση, αλλά ποτέ δεν έχει δοθεί λύση, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεως.

Καμμία επιλογή στις τρεις κύριες θέσεις για το δικαστικό σώμα (Γενικός Εισαγγελέας και επικεφαλής ανωτάτων Δικαστηρίων) δεν έχει γίνει με την δημόσια ερώτηση εάν ο προτεινόμενος είναι μέρος τεκτονικής (μασονικής) στοάς.

Η σημερινή υπουργός Δικαιοσύνης στην Βουλγαρία, Αικατερίνα Ζαχαρίεβα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο έργο αυτό, ώστε να υπάρχει η υποχρέωση υποβολής δηλώσεως για την δικαστική εξουσία στο νέο σχέδιο νόμου, όπως σημειώνεται, γιατί οι  ιδιότητες του Μασόνου και του Δικαστικού Λειτουργού δεν συμβιβάζονται.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply