Ζήτω τό λίθιον;

Εδώ και πολλά χρόνια διαφημίζουν ως ευεργετική την μαζική χορήγηση λιθίου, που χρησιμοποιείται ως ψυχοφάρμακο, μέσω του πόσιμου νερού, για να μειωθούν οι αυτοκτονίες. Οι ίδιοι που αφήνουν τον κοσμάκη να πεθαίνει λόγω των περικοπών στην Υγεία, ανησυχούν μήπως αυτοκτονήσουμε.

Τώρα εμφανίζουν το Λίθιο ως ελιξήριο ζωής.

Ζήτω τό λίθιον;1

 

Το 1990 πανεπιστημιακή έρευνα συνέδεε την απουσία λιθίου με αυξημένη εγκληματικότητα.

Ζήτω τό λίθιον;2
Ζήτω τό λίθιον;3Δηλαδή η παροχή λιθίου υποστήριζαν ότι μείωνε την εγκληματικότητα και τις αυτοκτονίες καθώς και τα εγκλήματα σχετιζόμενα με την χρήση ναρκωτικών.

Ζήτω τό λίθιον;4Ζήτω τό λίθιον;5Προφανώς, τώρα που βαθαίνει η κρίση, ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν τον έλεγχο των μαζών, είναι να μας έχουν υπό την συνεχή επήρεια ουσιών.

Η αποποινικοποίηση της χρήσεως κάνναβης επίσης πολύ χρήσιμη αλλά κι επικερδής για το κράτος, που σκοπεύει να την φορολογήσει βαριά για να μετατρέψει τον αναπόφευγκτο εθισμό σε εξασφαλισμένα έσοδα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply