Ὁ διασυρμὸς τῶν οἰκονομικὰ ἐνεργῶν Ἑλλήνων

Ὁ διασυρμὸς τῶν οἰκονομικὰ ἐνεργῶν Ἑλλήνων

Πάνω 3.000.000 Έλληνες έχουν καθυστερημένες οφειλές προς το κράτος.

Ανάμεσα σε Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία και Δήμους, οφείλονται από τους Έλληνες 83 δισεκατομμύρια ευρώ σε καθυστερημένες οφειλές.

Οι Έλληνες αυτοί έχουν καταχωρηθεί στον Τειρεσία ως αφερέγγυοι διότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους τρελλαμένους φόρους που σκαρφίστηκε το κράτος-απατεώνας, και δεν μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αυτοκίνητο ή σπίτι, ή μετοχές, διότι ΔΕΝ έχουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα.

Των ιδίων επίσης οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι ανά πάσα στιγμή δυνατόν να μπλοκαριστούν και να κατασχεθούν από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ που έχει πρόσβαση στο κουμπί που έφτιαξε ο Χάρης Θεοχάρης ως ΓΓΔΕ.

Ουσιαστικά το ανίκανο και κλέφτης κράτος-απατεώνας εμποδίζει το 60% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού να κάνει οικονομικές συναλλαγές.

Τώρα ξεκινούν και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, για να δημευθούν οι περιουσίες των ελευθέρων Ελλήνων (μη δημοσίων υπαλλήλων) για την πληρωμή των φόρων.
Φόρων που σε αντίθεση με το Σύνταγμα των Ελλήνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν δικηγόροι να καταγγείλουν την αντισυνταγματική και ληστρική συμπεριφορά αυτή του κράτους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Αφήνεται να διασύρεται το 60% των οικονομικά ενεργών Ελλήνων με υπερφορολόγηση.

Ἀγησίλαος Βερούτης

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply