Ὁ Σάυλοκ πάει καὶ στὰ …Σκόπια!!!

Τα δίκτυα του Soros στα Σκόπια πήραν εντολή να ξεκινήσουν τα έκτροπα, αφού είδαν ότι η δημοτικότητα του Γκρούεφσκι δεν πέφτει με τίποτα.

Ὁ Σάυλοκ πάει καὶ στὰ ...Σκόπια!!!1

Οι μισθοφόροι και …«αυθόρμητοι διαδηλωτές» τα έσπασαν και προκάλεσαν επεισόδια, όχι για να ζητήσουν εκλογές, αλλά για να ζητήσουν …αναβολή των εκλογών!
Τι σύμπτωση;
Ακριβώς το ίδιο απαιτούσαν ΗΠΑ και ΕΕ.

Ὁ Σάυλοκ πάει καὶ στὰ ...Σκόπια!!!3

Ενώ επί Καραμανλή επιδίωκαν την άμεση διεξαγωγή εκλογών, ώστε να στήσουν έγκαιρα τον μηχανισμό διασώσεως των τοκογλύφων μέσω της καταστροφής της Ελλάδας.
Για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι ούτε ένα ευρώ, λόγω του κουρέματος, κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα και τους περισσότερους Έλληνες.
Ξεπωλούν τώρα και τις σάρκες της Ελλάδας, τις πληρωμένες με αίμα των φορολογουμένων Ελλήνων μεγάλες υποδομές, όπως τα λιμάνια κλπ, αδιαφορώντας για την τεράστια ζημία, ισοδύναμη με προγραμματισμένο θάνατο, που θα προκαλέσουν στην εθνική οικονομία. Ὁ Σάυλοκ πάει καὶ στὰ ...Σκόπια!!!4

Ακριβώς όπως ο …«περιούσιος» τοκογλύφος Σάυλοκ του Σαίξπηρ ήθελε ένα κομμάτι σάρκας από τον έμπορο της Βενετίας, Αντόνιο, ως αντίτιμο για τα δανεικά, αδιαφορώντας για το ότι ο Αντόνιο θα πέθαινε.

Ὁ Σάυλοκ πάει καὶ στὰ ...Σκόπια!!!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply