Ξυλοδαρμός;

«Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, αυτό το Πάσχα, όσοι εκ των αριστεροχριστιανιστών θεαθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες, θα πρέπει να φάνε ξύλο, πολύ ξύλο και όχι μόνον κράξιμο.

Σκεπτόμενος ότι ο ξυλοδαρμός συνιστά την πλέον ταπεινωτική πράξη εναντίον κάποιου αλλά δεν μπορεί κάποιος να τον παρομοιάσει με τον λιθοβολισμό η το …λυτσάρισμα, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι, προσωπικώς, δεν μ ενδιαφέρει ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους κάνουν μαύρους στο ξύλο.

Ειλικρινά σας το λέω, δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που θα τους πλακώσουν θα είναι αγανακτισμένοι πρώην ψηφοφόροι τους (και άρα μετακινούμενοι μαλάκες), αν θα είναι καμουφλαρισμένοι χρυσαυγίτες, Ροσινάντες ή αναρχικοί ή απλώς άνθρωποι απελπισμένοι, που κάπου θέλουν να ξεσπάσουν.

Το θέμα είναι να φάνε ξύλο, να ματώσουν, να αισθανθούν τον φόβο του θανάτου, μπας και γίνουν άνθρωποι.
Δίότι αριστεροί δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.»

ΥΓ: Το παραπάνω κείμενο αποτελεί «παρακαταθήκη» ενός φίλου αστέγου στην Αθήνα και σε καμμία περίπτωση δεν συνιστά προτροπή σε βίαιες ενέργειες, που ενδέχεται να αμαυρώσουν την εικόνα της ελληνικής δημοκρατίας.
Εξάλλου και αυτός ο άνθρωπος ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε…

Ξυλοδαρμός;

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply