Ὁ Χατζηδάκης καὶ τὸ καρκινογόνο γάλα

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ AFLATOXIN.
ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Η ίδια καρκινογόνος ουσία βρέθηκε και στην Σερβία, όπου εκεί αντί να σκοτώσουν τις αγελάδες αύξησαν «τα επιτρεπτά όρια»της ουσίας !!!!!!!!

Έτσι οι Γερμανικές πολυεθνικές πωλούν φθηνό γάλα για να σου λέει ο Χατζηδάκης κι ο Γεωργιάδης ότι «οι Έλληνες κτηνοτρόφοι πρέπει να μάθουν να ανταγωνίζονται τους υπολοίπους Ευρωπαίους»

Ὁ Χατζηδάκης καὶ τὸ καρκινογόνο γάλα

Οι αφλατοξίνες (aflatoxins) αποτελούν μίαν ομάδα από τις πιο τοξικές ουσίες που βρίσκονται στην φύση. Οι ισχυρότατα τοξικές και καρκινογόνες αφλατοξίνες παράγονται από μύκητες (μούχλα), που αναπτύσσονται κυρίως σε ξηρά φρούτα, ξηρούς καρπούς (ιδιαίτερα στα αράπικα φυστίκια και αμύγδαλα), μπαχαρικά, σιτηρά και σε τυριά, όταν υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας. Επίσης μπορεί να εμφανισθούν στο γάλα ζώων που έχουν τραφεί με ζωοτροφές (καλαμπόκι κ.λπ.), στα οποία είχαν αναπτυχθεί μύκητες (ευρωτίαση, μούχλα). 

ΑΦΛΑΤΟΞΙΝΕΣ

Μόνο τον περασμένο Ιανουάριο εισήχθησαν περίπου 4.000 τόνοι φρέσκου γάλακτος από το εξωτερικό, χωρίς κάποιος να γνωρίζει πού διοχετεύθηκαν αφού δεν υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ προϊόντα με ξένες ετικέτες, αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους.
«Λίμνες» γάλακτος από Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη εισρέουν στην χώρα και είναι χρακτηριστικό ότι μόνο από την Ρουμανία εισήχθησαν το 2015 περισσότεροι από 30.000 τόνοι γάλακτος.

Το 2013 στην Ρουμανία ξέσπασε τεράστιο σκάνδαλο με τόννους απο γάλα με καρκινογόνο Aflatoxin!
Κάνουμε τον σταυρό μας κάθε φορα που πίνουμε γάλα να μην έχει ξανασυμβεί, με τις συνθήκες που επικρατούν στις βαλκανικές χώρες, που έχουν «φθηνο» γάλα….
Άλλωστε τι πειράζει λιγος καρκίνος εάν είναι φθηνό το γάλα, όπως είναι στην Ελλάδα….

Α…ξέχασα με 1,50-2,00 το λίτρο δεν το λες και φθηνό. Έτσι;

Αὐγερινὸς Χατζηχρυσὸς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply