Ὁ Θέμος εἶναι …«πονηρός»!!!

 Το άφησα, λίγο, το πράγμα να «σιτέψει», περιμένοντας κάποιο συνδυαστικό σχόλιο, από τους εγνωσμένης βλακείας συριζογκαγκανόβλαχους, που όψιμα άρχισαν να λένε την εφημερίδα του Θέμου, Πρώτο Ψέμμα ή Πρώτο Φλέμα και διάφορα άλλα ηχηρά.

Όχι ότι έχουν άδικο αλλά δεν έλεγαν τα ίδια, όταν ο Πρωτοθέμας δεξιωνόταν τον …Ζαβό στην εφημερίδα του και μίλαγαν, λέει, χωρίς αναστολές ακόμη και για ποδόσφαιρο.

Ὁ Θέμος εἶναι ...«πονηρός»!!!1

 

Ούτε τους είδα, όταν εγώ και άλλοι κράζαμε, την στημμένη «αγιογραφία» που έκανε ο Δανίκας στην εφημερίδα, για την Δούρου με μπούργκα και καλλιτεχνική φωτογράφιση σε κηπάκια και στην κουζίνα της και με αναφορές αριστερής και επαναστατικής αποχρώσεως στον «σύντροφο», που ευτυχώς τακτοποιήθηκε το παλληκάρι ως γενικό κουμμάντο στην ΕΥΔΑΠ.

Ὁ Θέμος εἶναι ...«πονηρός»!!!2

Είμαι βέβαιος και το έχω γράψει δημόσια ότι, τότε, η Τσιπροπαρέα υπέγραψε, έναντι αυτής της προβολής (συνυπολογίζοντας και την συνέντευξη του Τσίπρα ανήμερα των εκλογών) κάποια γραμμάτια, στον τότε υπόδικο Θέμο, που μάλλον δεν τα εξόφλησε και γι’ αυτό τώρα, ο τελευταίος τους πάει γαμιώντας.

Ὁ Θέμος εἶναι ...«πονηρός»!!!3

Τώρα, όμως, γιατί ο Θέμος έχει ρίξει τέτοιο βάρος στην προβολή του γάμου του Γαβρίλη και της Ράνιας και γιατί επέλεξε, την περασμένη Κυριακή, να κάνει όλόκληρο αφιέρωμα στην «εστεμμένη» και μάλιστα με τον βαρύγδουπο τίτλο
Πώς η «πριγκίπισσα» Ράνια άγγιξε τον Γαβριήλ;

Διαβάστε το ρε αλλά προσέχτε μην σας πνίξουνε τα …σάλια για την Ράνια:

Πώς η «πριγκίπισσα» Ράνια άγγιξε τον Γαβριήλ

Διότι ο Θέμος είναι «πονηρός» κοροϊδα και πιάνει στασίδι για αυτά που έχουν στηθεί νάλθουν, με επίκεντρο τον Γαβρίλη και την …πριγκίπησα και φτιάχνει κλίμα συμπάθειας στην κοινωνία των όρνιων. Και βέβαια όχι χωρίς ανταλλάγματα…

Κανονίστε, πάλι, μετά από κάνα χρόνο, να αρχίσετε πάλι τις ίδιες μαλακίες, αυταπατηθέντες….

Ῥούσσης Νῖκος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὁ Θέμος εἶναι …«πονηρός»!!!

  1. Δηλαδής απαγορεύεται όσοι το πάνε το γράμμα να παίρνουν συνεταίρο στην δουλειά;Γι αυτο δεν αναπτύσσεται η επιχειρηματικότης εις την Ελλάδαν.

Leave a Reply