Οἱ Πυρῆνες τῆς …Κλωτσιᾶς

Εμπρός για την …Ανατροπή.
Δεν γίνεται, πλέον, διαφορετικά, πρέπει να αναλάβουν δράση οι «Πυρήνες της κλωτσιάς», μυστική Οργάνωση της οποίας ηγούμαι, εδώ και ενάμισυ χρόνο και η οποία έχει στόχο, να ανατρέψει, δια της γελοιοποιήσεως και της δημόσιας διαπομπεύσεως, όλα τα μέλη αυτού του θλιβερού και συνάμα επικίνδυνου Θιάσου που κυβερνά την χώρα.

Εμείς δεν υποσχόμεθα ούτε τρομοκρατούμε τον κοσμάκη με «Μαύρους Δεκέμβρηδες ή Μάηδες»….
Εμείς, είμαστε αυτοί που θα προσφέρουμε άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, σε όλους τους πονεμένους, αδικημένους και ανήμπορους να αντιδράσουν Έλληνες.

Τα «κτυπήματα» της Οργανώσεως, που θα εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα, θα είναι καταλυτικά και θα καταρρακώσουν κάθε ίχνος της εναπομείνασας αξιοπρέπειας αυτών των γελοίων.
Έτσι, για να ξέρετε δηλαδή…

*Δύο από τα μέλη μας έχουν προσληφθεί στο κυλικείο της Βουλής και περιμένουν την ευκαιρία, να ρίξουν δυο κουταλιές της σούπας απορρυπαντικό στον φραπέ που πίνει ο Φλαμπουράρης.
* Τρείς «αγωνιστές» της Οργανώσεως «Οι Πυρήνες της Κλωτσιάς», την έχουν στήσει στον Φίλη και περιμένουν πότε θα βρεθεί πεζός σε κατηφόρα, για να του βάλλουν τρικλοποδιά και να χασκογελούν μετά, βλέποντας τον να κατρακυλάει προς τα κάτω, σαν παραφουσκωμένη σαμπρέλλα.
* Κάποιοι άλλοι έχουν αναλάβει την αποστολή, να ρίξουν ηχηρή φάπα στην …μάπα του Μπαλτά και μετά να τον φωτογραφίσουν και να στείλουν την φωτογραφία στο διαδίκτυο, για να δεί όλος ο κόσμος πως θα έχει…στραβώσει.
* Κάποιοι από εμάς, έχουν πάρει στο …κατόπι την κυρά Τασία και ετοιμάζονται να την απαγάγουν, να την ξεβρακώσουν και να την πάνε πακέτο, να την αμολύσουν μέσα στους πρόσφυγες της Ειδομένης, να …λιασθεί και ενδεχομένως να …ξεκωλιασθεί.
* Απαγωγή και εγκλεισμός σε σκοτεινό δωμάτιο, σε παράπηγμα δίπλα στις Σκουριές, προετοιμάζεται και για τον Σκουρλέτη. Οι «σύντροφοι και συναγωνιστές μας», θα τον αφήσουν νηστικό και θα τον ποτίζουν μόνο με λεμονάδα με …ψήγματα χρυσού, μέχρι να αναγκασθεί να ομολογήσει πόσα πήρε για να εγκρίνει την επένδυση της Ελντοράντο Γκόλντ.
* Ο πλέον ικανός από μας, έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή να μπεί νύκτα στο Μαξίμου και να αφαιρέσει από το ερμάριο που κρύβει ο Τσίπρας τα φάρμακά του, την κορτιζόνη και τις αλοιφές για τον έρπη, προκειμένου να δούμε το αληθινό του πρόσωπο, χωρίς περιττά φτιασίδια.
* Αλληλέγγυοι Αφγανοί πρόσφυγες, που έχουν ασπασθεί τις αρχές και τους στόχους της Οργανώσεως «Οι Πυρήνες της Κλωτσιάς», έχουν αναλάβει την αποστολή να «κλέψουν» την Γεροβασίλη, να την πάνε στα ορεινά της Άρτας και να πράξουν ότι επιβάλλεται, για να δεί κι αυτή η δυστυχισμένη χαρά στα σκέλια της.

Ακόμη…
• Μέλος της Οργανώσεως, θα κλέψει την μασέλα του Δραγασάκη από το ποτήρι που την αφήνει το βράδυ.
• Ένας άλλος θα απομονώσει την γυναίκα του Σταθάκη και θα την χαστουκίζει συνέχεια, λέγοντας «ούτε εσύ μωρή καριόλα ξέρεις που είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ που ξέχασε να δηλώσει ο άνδρας σου».
• «Μαύροι Πάνθηρες», με τους οποίους η Οργάνωση έχει αγαστή συνεργασία, περιμένουν τον Παππά στην Νέα Υόρκη, να τον χειροτονίσουν …Διάκο.

Ανατρεπτική Οργάνωση «Οι Πυρήνες της Κλωτσιάς»
Ο αγώνας μόλις τώρα ξεκινά.
Γελοιοποιείστε τους, κράχτε τους, χωρίς επιχειρήματα, δεν χρειάζονται, αυτοί ξέρουν…

Οἱ Πυρῆνες τῆς ...Κλωτσιᾶς

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Οἱ Πυρῆνες τῆς …Κλωτσιᾶς

Leave a Reply