Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες…

Μία χαρὰ τὸ πηγαίνουν.
Μπόμπολας κι ἀλαφοῦζος ἐκτός, ὅπως ἐπίσης κι ὁ Σαββίδης. Δὲν θέλουν πλέον …συγκρουόμενα, μὲ τῶν δικῶν τους τραπεζιτῶν, συμφέροντα.
Ὁ μαρινάκης ὄμως μέσα γιὰ μέσα… Κι ἀπὸ τὸ πουθενὰ ὁ καλογρίτσας, ποὺ εἴχαμε χάση-ξεχάση…
Φυσικὰ ἀναγκαία καὶ ἡ τουρκικὴ προπαγάνδα… μαζὺ μὲ ὅλες τὶς ἄλλες… Ὁ βρυώνης …χάθηκε, ἂν καὶ ἡ προσφορά του ἦταν ἰδιαιτέρως …ἐνδιαφέρουσα!!!

ποντίκι

Ποιός εἶναι ὁ βρυώνης;
Ἔμ βέβαια… τὸ ὄνομά του δὲν πολυακούγεται…

ἡμερησία

Η Ατέρμων, ο εκ Τιράννων Φίλιππος Βρυώνης, το κανάλι Έψιλον και τα θαύματα με εφορία και χρηματιστήριο

 Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...5
 Ο κάτοικος… Αλβανίας Φίλιππος Βρυώνης καταδικάστηκε για αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του Χ.Α.
Δηλώνει κάτοικος Αλβανίας, αλλά το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών θεωρεί αυτόν και την κόρη του κατοίκους Αθηνών και με την απόφαση 3904/4-12-2015 επεδίκασε Πρωτόδικα το ποσό των 833.568,42 Ευρώ σε αγωγή που είχε υποβάλλει επενδυτής του ΧΑ κηρύσσοντας μάλιστα την απόφαση προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 100.000 Ευρώ.
Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματίας Φίλιππο Βρυώνη και την κόρη του Θάλεια και η υπόθεση αφορά στην εισηγμένη εταιρεία στο ΧΑ Ατέρμων και τους χειρισμούς που έγιναν στο παρελθόν για την πώληση δραστηριοτήτων σε εταιρείες του εξωτερικό.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγωγή «ο μεγαλομέτοχος της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» αφενός διέδωσε αναληθείς και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» και την δήθεν στρατηγική συνεργασία της με τον όμιλο Affichage (με τις από 14 και 17.05.2007 ανακοινώσεις και με τις Ετήσιες, Εξαμηνιαίες και Τριμηνιαίες Οικονομικές Εκθέσεις και Καταστάσεις της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ) και αφετέρου αποσιώπησε αθέμιτα και παράνομα από το επενδυτικό κοινό τις προνομιακές πληροφορίες που γνώριζε, ήτοι:
α) στις 15.02.2007 την κατάρτιση της από 15.02.2007 συμφωνίας με την οποία συμφωνήθηκε η σταδιακή και ολοσχερής μεταβίβαση της δραστηριότητας της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» στην υπαίθρια διαφήμιση προς τον ελβετικό όμιλο.
β) στις 28.03.2007 την συνομολόγηση εκ μέρους της ίδιας της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» (δια της δεύτερης εναγομένης, κόρη Φιλίππου Βρυώνη) ρήτρας απαγορεύσεως ασκήσεως ανταγωνιστικής δραστηριότητας προς τον Ελβετικό όμιλο στον τομέα της υπαίθριας διαφημίσεως στην Ελλάδα.
γ) στις 02.07.2007 την επανεπιβεβαίωση της ρήτρας απαγορεύσεως ανταγωνισμού με την από 02.07.2007 συμφωνία μετόχων.
δ) στις 03.07.2007 την συνομολόγηση δικαιώματος προαιρέσεως (Call and Put Option) υπέρ του Ελβετικού ομίλου για την απόκτηση του υπολοίπου 25% των μετοχών της «Δόμηση Υπαίθριες Διαφημίσεις ΑΕ» που ανήκαν στην «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» (με το από 03.07.2007 συμπλήρωμα της συμφωνίας μετόχων).
ε) στις 28.07.2008 την πώληση του υπολοίπου 25% των μετοχών που κατείχε η «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» στην «Δόμηση Υπαίθριες Διαφημίσεις ΑΕ» προς τον Ελβετικό όμιλο, με το από 28.07.2008 συμφωνητικό και την επανεπιβεβαίωση της ρήτρας απαγορεύσεως ανταγωνισμού».
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι «το επενδυτικό κοινό δεν ενημερώθηκε για το αληθές, ήτοι για το γεγονός ότι από τις 15.02.2007 και πάντως από τις 28.03.2007 είχε συμφωνηθεί η εκχώρηση της δραστηριότητας της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» στην υπαίθρια διαφήμιση προς τον Ελβετικό όμιλο και είχε καταρτισθεί και συμφωνία απαγορεύσεως ανταγωνισμού.

Κατά τον τρόπο αυτό αυξήθηκαν τεχνητά η τιμή και εμπορευσιμότητα της μετοχής και δημιουργήθηκε «πλασματική αγορά», ενώ αν είχε δημοσιοποιηθεί το αληθές, δηλαδή η εκποίηση της συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της «ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ» στον Ελβετικό όμιλο, η τιμή της μετοχής θα είχε καταρρεύσει, αφού θα είχε γίνει γνωστό ότι η εταιρεία στερείτο παντελώς επιχειρηματικού αντικειμένου» όπως αναφέρεται στην αγωγή.

Η αγωγή επιβεβαιώνεται εκ των υστέρων καθώς για την συγκεκριμένη περίπτωση στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί από τις φορολογικές αρχές ότι δεν δηλώθηκε το ποσό των 4,5 εκ Ευρώ που ήταν μέρος της συγκεκριμένης συναλλαγής το οποίο είχε κατατεθεί σε λογαριασμό της κόρης του εν λόγω επιχειρηματία.
Για το ποσό αυτό είχαν επιβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 η διαφορά φόρου 900 χιλιάδων Ευρώ καθώς και πρόστιμο 1,08 εκ Ευρώ δηλαδή σύνολο 1,98 εκ Ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο επιχειρηματίας κ. Βρυώνης στις φορολογικές αρχές, αφορά στην συμφωνία του μη ανταγωνισμού με τους Ελβετούς.
Το 2014 βέβαια δηλώνοντας κάτοικος Αλβανίας με διεύθυνση τα Τίρανα προσφεύγει κατά της αποφάσεως στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
Τον Μάιο του 2015 κάνοντας χρήση του νόμου για τις 100 δόσεις ρύθμισε οφειλόμενο φόρο εισοδήματος 1,8 εκ Ευρώ σε 100 δόσεις.
Ο φόρος αφορά στα έτη 2009 και 2013.
Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2015 όπου βεβαίως ο κ. Βρυώνης δεν είναι επισήμως ιδιοκτήτης του καναλιού Έψιλον αλλά ουδέποτε ο ίδιος έχει διαψεύσει τα συνεχώς αναγραφόμενα στον τύπο περί εμπλοκής και ιδιοκτησίας του. Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...2(Πρώτη Ενημέρωση: 00:42, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου)Νίκος Καρούτζος
Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...6

Απόσπασμα του συμβολαίου στο οποίο φαίνεται ότι η κυπριακή εταιρεία «KIOPRA COMMERCIAL LTD» (φέρεται ότι αγόρασε τον «Zoom»), έχει έδρα το διαμέρισμα 101 στο κτίριο CHRISTINA CENTER, στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου στην Λεμεσό. Το ίδιο διαμέρισμα είναι και η έδρα της «Α – ORIZON MEDIA LTD» που εμφανίζεται ως η αγοράστρια του «902»

 

Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...2

Ως αγοράστρια του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Zoom» από την εταιρεία «Τηλεμάρκετινγκ» έναντι τιμήματος 1.620.000 ευρώ φέρεται, στο συμβόλαιο της 21ης Σεπτεμβρίου 2012, να ήταν η κυπριακή εταιρεία «KIOPRA COMMERCIAL LTD» που εμφανίζεται με έδρα το διαμέρισμα 101 στο κτίριο CHRISTINA CENTER, στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου στην Λεμεσό που είναι και η έδρα της «Α – ORIZON MEDIA LTD» που εμφανίζεται ως η αγοράστρια του «902». Στο συγκεκριμένο γραφείο στη Λεμεσό βρίσκεται η έδρα της δικηγορικής φίρμας «Πανίκος Α. Λεωνίδου και ΣΙΑ» που φέρεται η δημιουργός και των δύο off shore εταιρειών που αγόρασαν πέρσι το «ΖΟΟΜ» και τώρα τον «902».

Ἀλλὰ διαρκῶς ἐδῶ περιτριγυρίζει.

Όπως βλέπετε η εκάστοτε πολιτική ηγεσία ήταν καλός πελάτης της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ του κ. Βρυώνη. Η φωτογραφία απὀ την λεωφόρο Συγγρού το 2008.

Όπως βλέπετε η εκάστοτε πολιτική ηγεσία ήταν καλός πελάτης της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ του κ. Βρυώνη. Η φωτογραφία απὀ την λεωφόρο Συγγρού το 2008.

Καταγγέλλω την εταιρεία ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ και τον γνωστό ιδιοκτήτη της και Καναλάρχη του ΕΧΤRA CHANELL ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ επειδή, αυτός και η συμμορία των αχυρανθρώπων του, Ιωάννης Μπούρας, Δικηγόρος Αθηνών και Βαγγέλης Γκιουγκής, επίσης Δικηγόρος Αθηνών, εξέδωσαν και κυκλοφόρησαν μία ακόμη ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, ποσού 150.000 Ευρώ, σε διαταγή της κυπριακής εταιρείας – μαϊμού PIOLANO Ltd, που είναι επίσης συμφερόντων τους.

Ωραίο το κόλπο, αφού ο Ακάλυπτος Καναλάρχης ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ μπορεί να εξαπατά όλους τους Έλληνες και να μη καταδικάζεται ποτέ από την Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή λόγω του EXTRA CHANNEL, όπως ο ίδιος διατυμπανίζει, ελέγχει Δικαστές, Αστυνομικούς, Βουλευτές και Υπουργούς και, επιπλέον, διαθέτει και έναν ολόκληρο στρατό από ΜΠΡΑΒΟΥΣ, για να «τακτοποιούν» όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί ή να ζητήσει τα χρήματα που του ἐφαγαν ο ΒΡΥΩΝΗΣ και η συμμορία του.

Σήμερα πέσαμε θύματα εμείς.
Μια εταιρεία με τεράστια προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσεως, που περιμέναμε να εισπράξουμε αυτή την επιταγή για να πληρώσουμε οφειλομένους μισθούς, προμηθευτές και ΙΚΑ.
Τώρα, αντί να εισπράξουμε τα 150.000 Ευρώ, πρέπει να βρούμε και 5.000 Ευρώ, για να πληρώσουμε έξοδα και δικηγόρους, μήπως και καταφέρουμε να εισπράξουμε κάτι από τους προηγουμένους οπισθογράφους. Το ποσό της απάτης είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, 150.000 Ευρώ !!!

Και σύμφωνα με όσα πληροφορούμαι, η νέα αυτή απάτη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ έχει και μία τεράστια ουρά που λέγεται ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με ποσά αστρονομικά, πολλών εκατομμυρίων ευρώ και κομπίνες με ακίνητα.

Διερωτώμαι τι ρόλο παίζει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που αφήνει τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ να μοιράζει τις ακάλυπτες επιταγές που φέρουν το λογότυπο και το σήμα της, σαν μαρουλόφυλλα.

Τέλος, καλώ τους χιλιάδες των εξαπατηθέντων από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, να βγουν στον αέρα και να τον καταγγείλουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ιδρύσω την ΕΝΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ, η οποία, μεταξύ άλλων, θα επιδώσει και Ψήφισμα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να του μαζέψουν επί τέλους τα καρνέ των επιταγών από τα χέρια.

Σας καλώ όλους να γίνετε μέλη και να μου αποστείλετε με e mail φωτοτυπίες από τις ακάλυπτες επιταγές που σας μοίρασε, για να τις χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό υλικό στην εναντίον του μήνυση και ποινική δίκη για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Καταγγέλλων και Παθών
Κωνσταντίνος Γουργουβέλης –
[email protected]

Διαχειριστής SMART Ε.Π.Ε.

Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...9

πηγὴ

 

Αὐτά, ἀλλὰ καὶ μερικὰ ἀκόμη, διαδίδονται γιὰ τὸν βρυώνη, πού, κατὰ πῶς φαίνεται, ἔμεινε ἐκτὸς τηλεοπτικῶν ἀδειῶν. (Θὰ δοῦμε… θὰ δοῦμε…!!!)
Τί ἀπέγινε ὁ βρυώνης, πού συζητοῦσε μέ τόν τοῦρκο;
Τί νά σᾶς πῶ;;;
Ἢ τὸν …ἔκρυψαν πίσω ἀπὸ κάποιο ἑταιρικὸ σχῆμα, ἤ, ἀκόμη χειρότερα (γιὰ αὐτόν) τὸν …ξέχασαν.

Καὶ δὲν εἶναι ἐποχὲς τώρα γιὰ νὰ ξεχνιέται κάποιος, ἰδίως τοῦ ἐπιπέδου (τοῦ κάθε) βρυώνη.

Ὅσο γιὰ τὸν κοντομηνᾶ… Ἔ, τί νά λέμε; Πῆρε τὸν τοῦρκο καναλάρχη ἀπὸ τὸ χεράκι καὶ σπεύδει ταχαίως…

O Κοντομηνάς τα βρήκε με τον Τούρκο καναλάρχη

Ο θάνατός σου η ζωή μου με τις τηλεοπτικές άδειες

Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...3

Πιο άγριο από ποτέ γίνεται το τηλεοπτικό τοπίο καθώς οι παλιές φαμίλιες των καναλαρχών αισθάνονται την απειλή των νέων, «του καθεστώτος Τσίπρα» όπως το αποκαλεί ο Σταύρος Ψυχάρης στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Όπως όλα δείχνουν Τσίπρας-Παππάς και Καμμένος έχουν αποφασίσει να μοιράσουν τις άδειες ως εξής: Mία άδεια στους Καλογρίτσα-Κουρή, μία άδεια στον Μαρινάκη, μία άδεια στο STAR και μία άδεια στον Κοντομηνά. Αρα μένουν απ΄έξω οι Μπόμπολας-Αλαφούζος και Σαββίδης. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο και ο Αλαφούζος έχει υποβάλλει φάκελο για μία από τις 4 άδειες. Όπως αντιλαμβάνεστε όσοι μείνουν εκτός θα αρχίσουν όλοι μαζί να βαρούν τους Τσίπρα-Καμμένο που τους έδωσαν υποσχέσεις. Άρα η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να αυξήσει τον αριθμό των αδειών οπότε θα μιλάμε για την δημιουργία μιας νέας ζούγκλας η οποία θα επιχειρεί να ζήσει από νέα θαλασσοδάνεια και δημόσιο χρήμα-σε περίπτωση που πιστέψουμε τον Παππά ότι η αγορά σηκώνει μόνο 4 κανάλια. Ακούστε τώρα μιαν ακόμη είδηση.

Θυμάσθε τον Τούρκο καναλάρη Ali Ilicali; Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες ο Τούρκος τα βρήκε με τον Κοντομηνά και μέσα από τον Alpha θα περάσει τις δικές του παραγωγές. Ο Κοντομηνάς τον διαβεβαίωσε ότι θα πάρει άδεια από την κυβέρνηση. Ο ίδιος είχε δηλώσει:«Έχουμε δυο εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι, είτε θα αγοράσουμε μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον οποίο είχαμε συνάντηση έδειξε θετικός σε αυτή την πρόθεσή μας και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ακουσθεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ιδιοκτήτης του TV8 ήταν ανάμεσα στους Τούρκους επισήμους που παρακολούθησαν τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα  ανάμεσα στις αντιπροσωπείες Τουρκίας και Ελλάδας, στην Κωνσταντινούπολη. Αγώνα που παρακολούθησαν και οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας.

To σκηνικό με τις τηλεοπτικές άδειες μυρίζει στην κυριολεξία μπαρούτι. Όπως όλη η χώρα…

κουρδιστὸ πορτοκάλι

Φιλονόη

Σημειώσεις

Ὁ τοῦρκος εἶναι …συμπτωματικά, τῆς τουρκικῆς ἐκδοχῆς τοῦ CNN, ἐκπρόσωπος.
Ἔτσι, γιὰ νὰ μὴν ξεμένουμε ἀπὸ προπαγάνδα βρέ…

Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...12

πηγὴ

Τί γίνεται μέ τά ἑκατό ἐκατομμύρια κοντομηνᾶ πού θά δεσμεύοντο;
Ἐπεστράφησαν ἤ ὄχι;
Καί πῶς εἶναι δυνατόν κάποιος, τοῦ ὁποίου τὸ ὄνομα ἐμπλέκεται σὲ σκάνδαλα λεηλασίας (ἀνεξαρτήτως τοῦ ἐὰν πράγματι ἔτσι εἶναι ἢ ἐὰν λειτουργῇ ὡς βιτρίνα) νά ἔχῃ δικαίωμα συμμετοχῆς σέ τέτοιου εἴδους …«διαγωνισμούς»;

Ὁ Κοντομηνᾶς εἶναι ὁ μεγαλύτερος «φαγάνας» τῶν ΜΜΕ;

Τά …χαμένα ἐκατομμύρια τοῦ Ταχυδρομικοῦ Ταμιευτηρίου δέν θά εὑρεθοῦν;

Τὰ «θαλασσοδάνεια» τοῦ Ταχυδρομικοῦ Ταμιευτηρίου ἀκόμη …ἀναζητῶνται!!!

Πῶς εἶναι δυνατόν, ἐφ΄ ὅσον τὸ σκάνδαλον τοῦ Ταχυδρομικοῦ Ταμιευτηρίου δὲν ἔχει κλείσει, οἱ ἐμπλεκόμενοι νά μποροῦν να ἐμφανίζονται ὡς διαμορφωτές τῆς κοινῆς γνώμης καί ὡς ἀδέσμευτοι ἐπιχειρηματίες; Ξεχνᾶμε μήπως τόν ψυχάρη καί τίς ὑποσχέσεις τῶν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πού στήν συνέχεια ἀπεδείχθησαν τζούφιες, ἀφήνοντάς τον ἔκθετο; Τί θά γίνη καί μέ αὐτά τά ἑκατομμύρια;

Ὁ μαρινάκης ἀπὸ τὴν ἄλλη, καθὼς ἐπίσης καὶ ὁ κόκκαλης (ποὺ μᾶλλον κρύβεται πίσω του), ὅπως καὶ ὁ ἀλαφοῦζος μὲ τὸν μελισσσανίδη, ἔχουν …βαρὺ ἱστορικὸ λαθρεμπορίας, ἐξαπατήσεων, ἐξαγορᾶς συνειδήσεων, ἐκφοβισμῶν, ἐκβιασμῶν, φοροδιαφυγῆς…
(Ὁ κάθε ἕνας κουβαλᾶ τὰ δικά του «συμβόλαια», ἀλλὰ ἐὰν κρίνουμε ἀπὸ τὶς καταγγελίες τοῦ δολοφονηθέντος Μαυρίκου, μᾶλλον μεταξύ τους εἶναι μία χαρὰ κι ἁπλῶς ἀπειλοῦνται ὅσοι τοὺς …κόβουν κάτι ἀπὸ τὴν μάσα!!!)
Παρ’ ὅλα αὐτὰ καὶ συμμετέχουν σὲ διαγωνισμοὺς καὶ «μαλώνουν» μεταξύ τους γιὰ τὸ ποιὸς θὰ γίνῃ κύριος ἀδειῶν.
Δῆλα δή… Ὁ καλλίτερος ἀπὸ αὐτούς…
…μᾶς σκοτώνει καθημερινῶς, ἀλλὰ δὲν ἐγγίζεται… Ἀντιθέτως, ἐὰν βροῦν ἕναν φουκαρᾶ καστανᾶ τοῦ φορτώνουν ὅλα ὅσα ὅλοι αὐτοὶ μαζὺ δὲν πληρώνουν…

Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...11

Λαθρέμπορος πετρελαίου (καί) ὁ Μελισσανίδης;

Καὶ τελικῶς καταλήγουμε σὲ μία ἀπὸ τὰ ἴδια.
Μὲ αὐτοῦ τοῦ εἴδους τοὺς ἐπιχειρηματίες ἐγγυᾶται ἡ (φερομένη) ὡς κυβέρνησις πὼς ἡ διαπλοκή, ἡ λεηλασία καὶ ἡ ἀνομία μόλις ξεκίνησαν στὴν χώρα μας.

Πράγματι… ὅλες οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο…
Ὄχι φυσικὰ ἀπὸ τοὺς φερομένους ὡς ἐγχωρίους νταβατζῆδες… Εἴπαμε. Βιτρίνες εἶναι.
Ἀπὸ τὰ πραγματικά τους ἀφεντικά, πού, μὲ ἀντάλλαγμα τὴν ἀσυλία τους, ἀναλαμβάνουν ἐπισήμως, μὲ ἐπαγγελματικοῦ ἐπιπέδου προπαγάνδα, τὴν ἀπόλυτον καθυποταγή μας!!!

Για κακούργημα ο Βρυώνης

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σενάριο ταινίας θυμίζει η κομπίνα που σκαρφίστηκε ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης, προκειμένου, όπως καταγγέλλεται, να υφαρπάξει 700.000 ευρώ και κάτι ψιλά από τα στελέχη μιας κυπριακής επενδυτικής εταιρείας.
Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...5Σήμερα, το zougla.gr φέρνει στο φως ένα βούλευμα-βόμβα που εξέδωσε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας και ακόμη ένας συνεργάτης του, ονόματι Κ.Μ., παραπέμπονται να δικασθούν για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Πλήρωσε για να αγοράσει… αέρα

Η ιστορία ξεκινά το 2009, όταν μια κυπριακή εταιρεία έδειξε, μέσω του νομίμου εκπροσώπου της Π.Κ., ενδιαφέρον να αγοράσει το δεξαμενόπλοιο «Πετρόιλ V» και το σκάφος «Αλ Πετρόιλ» τα οποία ανήκαν σε εταιρεία του κ. Βρυώνη. Σύμφωνα με το βούλευμα, το οποίο βρίσκεται στην διάθεση του zougla.gr, ο κ. Βρυώνης διαβεβαίωσε τον Π.Κ. ότι τα πλοία ανήκουν στην εταιρεία του με την επωνυμία «Generama Construction & Business Development Co LTD», κύριος εκπρόσωπος της οποίας εμφανιζόταν ο συγκατηγορούμενός του Κ.Μ.

Οι διαβεβαιώσεις του έπιασαν τόπο, καθώς στις 8 Ιανουαρίου 2009 υπεγράφη μία σύμβαση μεταξύ του εκπρόσωπου της «Generama» Κ.Μ. και του εκπροσώπου της κυπριακής εταιρείας Π.Κ., η οποία όριζε την μεταβίβαση των πλοίων στον νέο ιδιοκτήτη τους έναντι 384.700 ευρώ.

Και αγόρασε πλοίο-φάντασμα και το επισκεύασε

Τα χρήματα καταβλήθηκαν και οι μετοχές της «Generama» μεταβιβάστηκαν. Αυτά που δεν «μεταβιβάστηκαν» ωστόσο ήταν τα πλοία, αφού -όπως αποκαλύφθηκε αργότερα- ανήκαν σε άλλη εταιρεία του κ. Βρυώνη και όχι στην «Generama».Ὑπὸ ἀπόλυτον ἔλεγχο οἱ τηλεοπτικὲς ἄδειες...10

Και σαν να μην έφθανε αυτό, μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, η κυπριακή εταιρεία άρχισε να επισκευάζει το «Πετρόιλ V» καταβάλλοντας επιπλέον 360.000 ευρώ και δαπανώντας ουσιαστικά 744.000 ευρώ για να αγοράσει και εν συνεχεία να επισκευάσει πλοία-φαντάσματα.

Η απάτη δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Όταν ο Π.Κ. άρχισε να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, ξεκίνησε έρευνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Όπως διεπιστώθη, τα πλοία ανήκαν μεν σε εταιρεία του κ. Βρυώνη, όχι όμως στην «Generama» αλλά στην «Εμπορικός Δεσμός Α.Ε.».

Ισχυρίστηκαν ότι… πίεζαν να δόσουν τα πλοία

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίσθηκαν ότι «η εγκαλούσα εταιρεία γνώριζε το πραγματικό ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο πλοίων, όμως ήθελε άμεσα να εμφανίζεται ως κυρία των δύο πλοίων για οικονομικούς λόγους (κατάρτιση δανείων, ναυλοσυμφώνων κ.λπ.), ότι άμεσα της παρεδόθη η νομή των δύο πλοίων, τα οποία εκμεταλλεύθηκε ως κυρία για χρονικό διάστημα μείζον του έτους και ότι, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους προς την εγκαλούσα εταιρεία για την παράδοση προς αυτήν των συμφωνηθέντων, αυτή εκώφευε υπαναχωρώντας ουσιαστικά από την ολοκλήρωση της συμβάσεως».

Οι ισχυρισμοί τους, ωστόσο, δεν έπεισαν το συμβούλιο.

Έχουν αποδεχθεί το χρέος

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, σε αντίθεση με την απολογία τους και όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, στις 4 Νοεμβρίου 2011 τόσο ο κ. Βρυώνης όσο και ο συνεργάτης του φέρονται να έχουν υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον εκπρόσωπο της κυπριακής εταιρείας Π.Κ., με το οποίο αναγνωρίζουν το χρέος τους απέναντι σε αυτήν.

Πλέον, ο επίλογος της ιστορίας αναμένεται να γραφεί στις δικαστικές αίθουσες…

ζούγκλα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply