Ὕμνος τοῦ ΕΑΜ στὴν ἐπέτειο τοῦ …«Ὄχι»!!!

Ὕμνος τοῦ ΕΑΜ στὴν ἐπέτειο τοῦ ...«Ὄχι»!!!

Σε ποιο σχολείο έδωσαν στα παιδιά το παρακάτω ποίημα (τρόπος του λέγειν καθώς είναι και στιχουργικά άθλιο: κακογραμμένο, δεν έχει ούτε ρυθμό ούτε ρίμα) για να το μάθουν για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;

Απάντηση: στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Ναι, τα παιδιά εκεί μαθαίνουν τον ύμνο του ΕΑΜ και το πρόγραμμα «λαοκρατία». Αν υπάρχει κανένας στην Επιθεώρηση με φιλότιμο ας επιληφθεί του θέματος.

Θᾶνος Τζήμερος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Ὕμνος τοῦ ΕΑΜ στὴν ἐπέτειο τοῦ …«Ὄχι»!!!

  1. Όταν ο Συριζα – Πρώτη φορά Αριστερά – εξελέγη Κυβέρνηση … Ψευδόμενος, Α Σ Υ Σ Τ Ο Λ Α, χωρίς ΑΙΔΩ στον Λαό … Άρχισαν τα Όργανα και τα … Μπουζούκια … ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ :

    “Χάσαμε το 1946, αλλά θα … Κερδίσουμε ΤΩΡΑ”

    ΕΓΡΑΦΑΝ

    Σε διάφορες Ιστοσελίδες και Έντυπα

    Δεν διατείνομαι ότι όλοι …συλλήβδην και αθρόως,οι Αριστεροί διέπονται από αυτή τη … Νοοτροπία . .

    Η … Κύρια … Τιμή, ανήκει στο Επίσημο Κομμουνιστικό Κόμμα το οποιο, ΔΙΕΘΝΩΣ είναι ένα Ιστορικό Απολίθωμα .

    Ο Συριζα, … συναρμολόγηση πολλών … Ευαγγελιστών και Προφητών τηε Ιδεολογίας του Κομμουνισμού, Λένιν, Τροτσκη, κλπ, αποσπασθείσα Εσωτερική Συνιστώσα, είναι ο Χαμαιλέων που … παρουσιάζεται με Χίλια πρόσωπα για να επιτύχει το ΤΑΞΙΚΟ του σκοπό που τόσο έντονα ζούμε αυτέε τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ..

    Πότε με τον Παππά, Πότε με τον Φίλη, Πότε με ‘Αλλους ΞΥΛΟΣΧΙΣΤΕΣ του Ελληνισμού … Πρόβατα για Πάσχα .

    Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε Δίκαιοι, οι προηγούμενες Κυβερνήσεις με ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΑ αυτή του Σαμαρά, με την ΚΑΘ’ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ακολουθέίσασα … Προώθηση κάθε Αριστερού, απεμάκρυναν τον ΝΔκράτη ψηφοφόρο .’

    Ετσι, έστρωθηκε το κόκκινο χαλί του … Εωσφόρου ..

    DR A

  2. Βέβαια..δε θα τους πούνε που ήταν ο ΕΑΜ όταν ειπώθηκε το ΟΧΙ…μάλλον καλύτερα, τί λεγε το κκε για το ΟΧΙ…ξεφτίλες

Leave a Reply