Ἀπάτη μὲ τραπεζικὴ κατάθεση ὀπαδῶν τοῦ Σῶῤῥα

Έργα και ημέρες του απένταρου «κροίσου»
Ο κατά φαντασίαν ...τρισεκατομμυριούχος Αρτέμιος Σώρρας. Φωτογραφία via YouTube

Ο κατά φαντασίαν …τρισεκατομμυριούχος Αρτέμιος Σώρρας. Φωτογραφία via YouTube

Μια από τις καίριες ερωτήσεις που μου έχουν τεθεί για την απάτη με τα υποτιθέμενα χρεόγραφα τρισεκατομμυρίων του απένταρου, δήθεν επενδυτού, Αρτεμίου Σώρρα, εκ απομεμακρυσμένου χωρίου της μακρινής Πάτρας, είναι αν οι οργανωμένοι οπαδοί του είναι θύματα ή συμμετέχουν στην απάτη.

Όσο κι αν είναι στην φύση μου να δικαιολογώ ανθρώπους, έχω καταλήξει πως δεν ισχύει απόλυτα ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Κάποιοι είναι θύματα και απλά τους «ρουφούν» τα πενιχρά εισοδήματά τους «με το μπουρί της σόμπας».  Άλλοι γνωρίζουν πως πρόκειται περί απάτης και κραυγάζουν, μήπως και μαζέψουν και άλλα θύματα, ώστε να τα ξεγελάσουν με τα κουρελόχαρτα άνευ σημασίας που γυροφέρνουν.

Σε αυτήν την χώρα είσαι ό,τι δηλώσεις. Κάποιοι λοιπόν δηλώνουν τον τελευταίο καιρό βαθύπλουτοι και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως θα μας σώσουν. Μπορεί όχι εμέναν, γιατί με μισούν και μαθαίνουν και στους νέους οπαδούς να με μισούν χωρίς να με γνωρίζουν, αλλά σίγουρα θα σώσουν εσάς τους υπολοίπους. Έτσι, τα 3 τρις περίπου από τα παλιόχαρτα του αποπεμφθέντος δικηγόρου Stephen Louis Wozny (Ὁ Stephen Louis Wozny «καίει» τὸν Σῶῤῥα, τοὺς ὁπαδούς του καὶ τὶς Ἑλληνικὲς ἀρχές.) στην Ελλάδα ονομάστηκαν «ομόλογα» και μόλις 600 δις από αυτά θα σώσουν την «Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία» (sic) σε 4 ή 5 τέρμινα.

Τα 600 δις σε «αμερικανικά ομόλογα» προηγήθηκαν χρονικά από τα 700 ή 800 τρις (έχω μπερδευθεί με τα μηδενικά, γιατί δεν χωρούν στην οθόνη μου) των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων». Και για τις δύο αυτές θεωρίες συνωμοσίας, που στην χώρα μας μετουσιώθηκαν σε απάτες του κοινού ποινικού δικαίου, από το 2014 υπάρχουν πλέον αρκετά στοιχεία στην Δικαιοσύνη, για να κινηθεί κατά των απατεώνων και να τους ασκήσει ποινικές διώξεις για κακουργήματα.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, κλήθηκα για πολύωρη κατάθεση σε ειδική περί των οικονομικών κρατική υπηρεσία, αναφορικά με την πασιφανή απάτη της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα. Μετά τις απειλές κατά της ζωής μου το καλοκαίρι του 2014, που συνόδευσαν τις αποκαλύψεις για την προέλευση των υποτιθεμένων χρεογράφων, τον δημιουργό τους Stephen Louis Wozny, την μηδενική τους αξία και την επιβεβαίωση περί απάτης από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, είχα καταθέσει την πρώτη μου μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών. Με βάση την καταγγελία εκείνη, οι πρωτεργάτες αυτής της ιστορίας και μόνιμοι υβριστές μου θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, αφού πλέον εκκρεμεί μόνον ο προσδιορισμός της ημερομηνίας δίκης.

Από την κατάθεσή μου και μετά, γνωρίζοντας ότι το θέμα ευρίσκεται στην τελική ευθεία για την άσκηση ποινικών διώξεων για πολλαπλά κακουργήματα, σταμάτησα να αρθρογραφώ για την ουσία της απάτης, σεβόμενος την διαδικασία της προανακρίσεως. Πλέον, μπορώ να γνωστοποιήσω το γεγονός πως για την άσκηση ποινικών διώξεων για σωρεία κακουργημάτων έχει χρησιμοποιηθεί το σύνολο των άρθρων μου στο διαδίκτυο και θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης.

Επειδή όμως σε όλες τις πυραμίδες που σέβονται τον εαυτό τους, χρειάζονται νέα μέλη, τα στελέχη της εγκληματικής οργανώσεως προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν. Δεν πρόκειται να αναφερθώ στις γνωστές ορκωμοσίες, με το δεξί χέρι ψηλά, προς τον «Κοντούτσε» και τους όρκους πίστεως και αφοσιώσεως στον αρχηγό. Ούτε στις γνωστές απειλές κατά της ζωής μου από άθλια ανθρωποειδή. Ούτε καν στους πρώην διαδικτυακούς διώκτες μου, που είχαν γεμίσει το διαδίκτυο με ύβρεις και βλακείες για εμέναν (από το «δεν υπάρχει», «δεν είναι στην Ρόδο», δουλεύει για τον Sorros, έως το αγαπημένο μου «δεν είναι γιατρός») και τώρα γλείφουν εκεί που έφτυναν.

Θα αναφερθώ σε μια «κομπίνα» που δείχνει να πιάνει και να μαζεύει νέα θύματα. Ένα από τα μέλη της οργανώσεως είχε την φαεινή ιδέα να κάνει μια απλή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, που σύμφωνα με τον θρύλο φιλοξενεί μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια. Για να πείσει λοιπόν τους ευκολόπιστους, χρησιμοποίησε την εφαρμογή web banking της Τραπέζης Πειραιώς και από τον δικό του λογαριασμό, μετέφερε ένα συμβολικό ποσό στον «καταπιστευματικό λογαριασμό των τρισεκατομμυρίων» σε άλλη ελληνική τράπεζα. Αν η μεταφορά περνούσε, θα ήταν επαρκής απόδειξη ότι οι λογαριασμοί με τα απίστευτα ποσά υπάρχουν!

Στην συνέχεια το εκτύπωσε και άρχισε να το χρησιμοποιεί παντού για να πείσει τα «πελατάκια» με τα ευρώ στην τσέπη, ότι αν πληρώσουν την συνδρομή τους στις οργανώσεις του τρισεκατομμυριούχου θα σωθούν. Γιατί ως γνωστόν, οι τριλλιόνηδες (από το «trillions») έχουν ανάγκη από τα 5 ευρώ σου τον μήνα για να ανοίξουν γραφεία με την φάτσα τους στην ταμπέλα! Στις παραπάνω παραδοχές, φυσικά δεν υπολογίζω τις υπόλοιπες σαχλαμάρες ότι οι αρχικοί λογαριασμοί προέρχονται από τον θησαυρό του Γιαμασίτα, που διεφυλάχθη από τον πεθαμένο και πλέον θαμμένο πρώην δικτάτορα Ferdinand Marcos, ενώ οι λογαριασμοί εμφανίζονται στα «έγγραφα» να ανήκουν σε πεθαμένους ήρωες των Φιλιππίνων και σε άυλα όντα…

Ας δούμε το συγκεκριμένο εντυπωσιακό αποδεικτικό:

Εικόνα 1. Μέλος της εγκληματικής οργανώσεως τοποθετεί στο Facebook φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό της καταθέσεως σε λογαριασμό παγκοσμίων καταπιστευμάτων.

Εικόνα 1. Μέλος της εγκληματικής οργανώσεως τοποθετεί στο Facebook φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό της καταθέσεως σε λογαριασμό παγκοσμίων καταπιστευμάτων.

 Ή δεν είναι ακριβώς έτσι;;; Προσωπικά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα. Διαβάζω τα πάντα και όσο γρήγορα κι να τα προσπερνώ, δυστυχώς τα θυμάμαι. Είναι τεράστια κατάρα, αλλά μερικές φορές βοηθά στην αντιμετώπιση περιστατικών απάτης και πλαστογραφίας, όπως γνωρίζει καλά και η Εθνική Τράπεζα. Δεν μου αρκούσε λοιπόν η συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία μου προώθησε ένας πολύ καλός φίλος.

Ας δούμε λοιπόν σε μεγαλύτερη ανάλυση το συγκεκριμένο αποδεικτικό καταθέσεως: 

Εικόνα 2. Το αποδεικτικό καταθέσεως στον «καταπιστευματικό» λογαριασμό με τα τρις, στην πλήρη του ανάλυση.

Εικόνα 2. Το αποδεικτικό καταθέσεως στον «καταπιστευματικό» λογαριασμό με τα τρις, στην πλήρη του ανάλυση.

Βλέπουμε λοιπόν μια επιτυχή συναλλαγή μέσω του Web Banking της Τραπέζης Πειραιώς, από έναν λογαριασμό του πελάτη προς τον λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος με αριθμό λογαριασμού 98877722335.
Ο παραλήπτης και δικαιούχος είναι ETHNIKI KYRIARXI DHMOKRATIA».

Είναι απίστευτο πραγματικά! Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Όπως προείπα παραπάνω, βασικό στοιχείο της απάτης είναι ότι δεν χρησιμοποιήθηκε το IBAN, γιατί τότε θα υπήρχε αυτόματος έλεγχος, αλλά η παλαιά μορφή του λογαριασμού με αριθμό 98877722335. Για τον λόγο αυτόν μάλιστα, αντί το κόστος για την μεταφορά ενός ευρώ να είναι ένα ευρώ, ήταν δέκα ολόκληρα ευρώ, τα οποία δαπάνησε κάποιος για να αποδείξει ότι «τα λεφτά υπάρχουν».

Φυσικά, το όνομα του παραλήπτου είναι σε greeklish και είναι η «ELLINIKI KYRIARXI DHMOKRATIA» με κεφαλαία γράμματα, όπως δηλαδή θα έγραφαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αν στο πληκτρολόγιο του υπολογιστού δεν είχαν ελληνικές γραμματοσειρές. Σε λίγο θα μου πείτε ότι οι αρχαίοι δεν είχαν υπολογιστές και θα τσατισθεί ο Αρτέμης και θα με βρίζει και πάλι!

Ωστόσο, εάν ήθελε ο αποστολέας να εκφωνείται σωστά, θα έπρεπε να είναι «ELLINIKI KIRIARHI DIMOKRATIA». Έτσι όπως το έγραψε, ο δικαιούχος είναι η «Ελληνική ΚυρίαρΞη ΔΧμοκρατία» που όπως και να το κάνουμε δεν ακούγεται και πολύ ελληνικό. Είναι σαν να ζητώ σε κάποιον να μου κάνει κατάθεση στο όνομα μου Lefterhs Rhnos». Το ερώτημα όμως είναι γιατί «ELLINIKH» και όχι «ELLHNIKH», αφού τα «KYRIARXH» και «DHMOKRATIA» τα κατακρεούργησες ήδη!

Το «ELLINIKI KYRIARXI DHMOKRATIA» είναι μια νομικίστικη αερολογία που δεν υπάρχει σαν ορισμός, αφού δεν πρόκειται καν για το Ελληνικό Δημόσιο. Εκτός αν η «Εθνική Κυρίαρχη Δημοκρατία» είναι οργανισμός και σαν ονομασία αντιπροσωπεύει κάποιο νομικό πρόσωπο. Αντί λοιπόν να κάνω κατάθεση στον Δήμο Ρόδου, μήπως να την κάνω στο «PANEMORFO NISI TOY APOLLONA»; Αν δεν τα πάρει ο Δήμος δεν πειράζει, εγώ φάνηκα γενναιόδωρος μια φορά…

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ και σε κανονικές συνθήκες θα έστελνα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Εθνική Τράπεζα και θα ρωτούσα αν αυτός ο λογαριασμός υπάρχει και αν περιέχει μερικά τρισεκατομμύρια. Δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, γιατί ο λογαριασμός είναι ανύπαρκτος και πρόκειται περί απάτης. Άλλωστε είναι πασίγνωστη η «αγάπη» που μου έχει η Εθνική Τράπεζα και η οποία αυξάνει με κάθε εξώδικο που της στέλνω. Νομίζω με κάθε εξώδικο κερδίζω μια εθνο-καρδούλα και πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τις σαράντα (40) καρδούλες.

Πριν τους υποβάλω όμως και σε αυτό το μαρτύριο, κάτι με βασάνιζε αναφορικά με τον αριθμό 98877722335. Λέτε, διαβάζοντας αυτόν τον αριθμό, εμείς που δεν πιστεύουμε στο μεγαλείο του κοντού, ενσαρκωμένου υιού του Απόλλωνος (σε κάποιες αναφορές και του Ποσειδώνος, εκτός αν είναι και των δύο μαζί), μήπως να κινδυνεύουμε να πάθουμε έμφραγμα, εγκεφαλικό ή έστω έναν «δίκαια» τρομακτικό και βασανιστικό θάνατο; Γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται από τους οπαδούς του Σώρρα…

Διαβάζοντας την πηγή όλων αυτών των θεωριών συνωμοσίας, δηλαδή το έγγραφο με τίτλο Complete Puzzle of ASBLP File of 2007:

…που δήθεν είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός των καταπιστευμάτων του Bretton Woods, θυμήθηκα το γέλιο που είχα ρίξει με τις 112 σελίδες ανοησίας. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η σαχλαμάρα, που προχώρησα να διαβάσω και την παραπομπή αυτής, την υποτιθεμένη διαθήκη του Φεντινάρντ Μάρκος, η οποία είχε καεί, αλλά κάποιος θυμόταν όλες τις σελίδες και τις κατέγραψε:

Με βάση λοιπόν την «πραγματική» διαθήκη του Μάρκος, τα λεφτά αυτά υπάρχουν και ευρίσκονται θαμμένα στις Φιλιππίνες. Από αυτά εμείς δικαιούμαστε τρισεκατομμύρια, αφού και ο Πούτιν από εκεί πήρε λεφτά και ανοικοδόμησε την Ρωσσία. Η παραπάνω διαθήκη φυσικά αναφέρει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν παιδί του Ignacio Enrique Coronado, δηλαδή Φιλιππινέζος!!!! Πραγματικά αν δείτε τα μάτια του Αδόλφου σε φωτογραφίες ήταν κάπως σκιστά. Τι, δεν με πιστεύετε; Τα λεφτά είναι σίγουρα, ειδικά αν πάμε για σκάψιμο λίγο έξω από την Μανίλα.

Πριν λοιπόν γίνω και εγώ οπαδός του Αρτέμη (τελικά συμπάθησα περισσότερο την «Αγροτέρα Αρτέμιδα» της οποίας ο Ναός ευρίσκεται στο Μετς ), άνοιξα το μυαλό μου στις «συμπαντικές δυνάμεις», όπως λέει και ο όρκος των οπαδών του. Όμως, αυτός ο αριθμός 98877722335 σχηματίσθηκε και πάλι στο μυαλό μου! Σταματώντας το δούλεμα, στη σελίδα 28 του «Ισολογισμού των Καταπιστευμάτων για το 2007»:

…ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας με τα τρισεκατομμύρια δεν είναι ο 98877722335, αλλά ο 97772541114. Ο οπαδός που έφτιαξε το καταθετήριο έκανε λάθος στον αριθμό λογαριασμού…

Ο πρώτος λογαριασμός που με ταλάνιζε τόσο καιρό, και καλά ευρίσκεται στην Πειραιώς, αλλά ο καταθέτης έκανε ένα μικρό λάθος και μπέρδεψε τις τράπεζες, γιατί έκανε την κατάθεσή του από την Τράπεζα Πειραιώς. Μόνο που ξέχασε ότι δεν μετέφερε λεφτά στην Τράπεζα Πειραιώς, που εκεί ο λογαριασμός είναι ο 98877722335, αλλά στην Εθνική Τράπεζα που ο αναφερόμενος αριθμός είναι ο 97772541114. 

Εικόνα 3. Κατέθεσαν τα χρήματα σε λάθος λογαριασμό!!!!! Απόσπασμα από την σελίδα 28 του εγγράφου για την θεωρία συνωμοσίας των παγκοσμίων καταπιστευμάτων με τίτλο Complete Puzzle of ASBLP File of 2007

Εικόνα 3. Κατέθεσαν τα χρήματα σε λάθος λογαριασμό!!!!! Απόσπασμα από την σελίδα 28 του εγγράφου για την θεωρία συνωμοσίας των παγκοσμίων καταπιστευμάτων με τίτλο Complete Puzzle of ASBLP File of 2007

 

Μήπως όμως είμαι εγώ ο περίεργος και ο «πράκτορας»; Μήπως ο λογαριασμός τελικά είναι σωστός; Μήπως να αντιπαραθέσουμε το απόσπασμα από το καταθετήριο και την εικόνα που χρησιμοποιεί η παραθρησκευτική οργάνωση Σώρρα κατά τον προσηλυτισμό πιστών;

Εικόνα 4. Εντελώς λάθος ο αριθμός λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση για να πείσει νέα θύματα. Ακόμη μια απάτη!

Εικόνα 4. Εντελώς λάθος ο αριθμός λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση για να πείσει νέα θύματα. Ακόμη μια απάτη!

Το πρώτο ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής. Ο τύπος που έκανε την κατάθεση για να μας πείσει και είδε να του χρεώνει η Τράπεζα Πειραιώς 11 ευρώ στον λογαριασμό του (1 ευρώ μεταφορά προς την Εθνική Τράπεζα και 10 ευρώ έξοδα λόγω μη χρήσεως IBAN) δεν είδε ότι η κατάθεση δεν εκτελέσθηκε και μετά από κάποιες ημέρες το ένα (1) ευρώ επέστρεψε στον λογαριασμό του; Ή μήπως το ένα ευρώ βρήκε τον δρόμο του από μόνο του στον λογαριασμό 98877722335 στην Τράπεζα Πειραιώς, αν και το έστειλε σε λάθος τράπεζα;

Κατά συνέπεια, όποιος έφτιαξε αυτή την εικόνα με το καταθετήριο γνωρίζει ότι πρόκειται περί απάτης. Αλλά κρατά το στόμα του κλειστό και εξαπατά τους συμπολίτες του, για να τους αποσπάσει χρήματα.
Το δεύτερο ερώτημά μου λοιπόν είναι: «το κάνει μόνο για να μαζέψει και άλλους πιστούς υπό τον Σώρρα ή παίρνει κάποια από τα «φραγκάκια» των ευκολόπιστων θυμάτων;»

Τελικά, πρέπει να είσαι χαζός για να πέσεις θύμα του Σώρρα και των οπαδών του! Αν δεν είσαι, διαβάζεις το ΦΕΚ που κυκλοφορούν για την συνθήκη του Bretton Woods και καταλαβαίνεις ότι είναι απατεώνες.

Ἐλευθέριος Ῥῆνος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply