Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ’ ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων…

Σε μία χώρα όπου αποκαλείται «ΕΘΝΙΚΗ» μία καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα, με ιδρυτές και βασικούς μετόχους τους Rothschild, γεγονός που φρόντισαν ιστορικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να το αποκρύψουν από την πλειοψηφία του λαού μας, βοηθάει να κατανοήσουμε τον έλεγχο που έχουν οι τοκογλύφοι επάνω στην πληροφορία, αλλά ακόμα και στην ιστοριογραφία.

Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...1

Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...3

Δεν είναι τυχαίο που ιδρύματα Τραπεζών βάζουν στο χέρι με κάθε τρόπο ιστορικά αρχεία, με σημαντικά ιστορικά κρατικά έγγραφα, ώστε να δίνουν στην δημοσιότητα ΜΟΝΟΝ όσα δεν αποκαλύπτουν αυτούς που κινούν τα νήματα πίσω από τους κλόουν της πολιτικής.

Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...2

 

Κανείς δεν αναρωτιέται  ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μία ιδιωτική Τράπεζα να παίρνει στην κατοχή της και να ελέγχει τα αρχεία του κράτους.
Και βέβαια αυτό είναι …«πταίσμα» αν το συγκρίνουμε με το μέγεθος της προδοσίας που συνιστά η αποκλειστική και νομικά κατοχυρωμένη έκδοση του χρήματος, από μία ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία.

Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...4Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...5

Ένα προνόμιο που εξασφάλισαν οι τοκογλύφοι με νόμο του κράτους αμέσως μετά την …«αυθόρμητη» Ελληνική Επανάσταση, όπου Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου ήταν πάλι άνθρωπος των Rothschild,  o γνωστός απατεώνας Cochrane. Ανθρωπος που είχε είδη εμπλακεί σε χρηματιστηριακές απάτες και που φυσικά συμμετείχε στην κομπίνα με τις Φρεγάτες, τις οποίες ναι μεν εξοφλήσαμε μέχρι δεκάρας, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραλάβαμε.

Ἱστορία ποὺ γράφεται κατ' ἐντολὴν τῶν τοκογλύφων...6

O Cochrane οργάνωνε τους στόλους σε διάφορες χώρες που συνέβαιναν …«αυθόρμητες επαναστάσεις», με σκοπό να καταλήξουν υπό τον έλεγχο των τοκογλύφων Rothschild.

Όταν οι Rothschild σκούπιζαν τα χρηματιστήρια της Αγγλίας, με κομπίνες που έστηναν γύρω από την πρόοδο της «επαναστάσεως» ή άλλων πολέμων, ελέγχοντας ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά και στην Ελληνική και στην Οθωμανική πλευρά, οι πουλημένοι ελληνόφωνοι ιστορικοί  φρόντισαν να διαγραφεί από όλα τα βιβλία η λέξη Rothschild… Αρκέστηκαν να μας μιλούν για την …περικεφαλαία και τα μαλλιά του Κολοκοτρώνη, που ανέμιζαν καθώς το άλογό του σκαρφάλωνε στα άγρια βουνά.

Την ίδια στιγμή που οι Rothschild κινούσαν τα νήματα και έπαιρναν τον έλεγχο ολόκληρων χωρών, που άρπαζαν τον φυσικό πλούτο του πλανήτη, οι ελληνόφωνοι ιστορικοί γέμιζαν τα κεφάλια των Ελλήνων γελοίες , παιδαριώδεις και παραπλανητικές σαχλαμάρες επικού χαρακτήρα.
Παραμύθια γεμάτα πατριωτικές κορώνες, που στόλισαν με ασυναρτησίες την μετάβαση της Ελλάδας από το χαρέμι των Οθωμανών στο πολύ πιο …εξελιγμένο και πραγματικά ΑΟΡΑΤΟ χαρέμι των Rothschild.

Για να καταλάβετε ποιοι χρηματοδότησαν και ποιοι μας «ελευθέρωσαν» από τους Οθωμανούς διαβάστε τα ΦΕΚ της Ιδρύσεως της Εθνικής Τράπεζας που μας σκλάβωσε οικονομικά στους …«φιλέλληνες».
Περισσότερα εδώ:

Rothschild, Ἐθνικὴ τράπεζα καὶ τράπεζα τῆς Ἑλλάδος.

Ὅπως «Ottoman Bank» ἔτσι κι «Ἐθνικὴ Τράπεζα»!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply