Ῥόλος τῆς Ἑλλάδος καί τῆς ἀριστερᾶς;

Προλαβαίνετε…

Όλοι σήμερα, στις επτάμισυ τ’ απόγευμα, στο Novus City Hotel (ιδέα δεν έχω που είναι), όπου πραγματοποιείται ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, ο ρόλος της Ελλάδας και της Αριστεράς»!Ῥόλος τῆς Ἑλλάδος καί τῆς ἀριστερᾶς;1

 

Για τον ρόλο της καταχρεωμένης και περίγελο της οικουμένης Ελλάδας, στις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τον ρόλο της αριστεράς που ξευτυλίσθηκε, θα μιλήσουν δύο γνήσια «τέκνα» της ελληνικης κωλομπαρεμένης αριστεράς.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αυτός που λόγω της αριστεροσύνης του, δεν αξιώθηκε να βάλει ένα «κεραμίδι» επάνω από το κεφάλι του και αυτή που πέρασε, αλλά δεν ακούμπησε, τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, ως αναπληρώτρια ΥΠΕΞ του Γιωργάκη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ῥόλος τῆς Ἑλλάδος καί τῆς ἀριστερᾶς;2

Λέγεται ότι θα υπάρχει και …μπουφές, όπου θα προσφερθεί μέρος των γευμάτων που προορίζονται για τα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας.
Μην το χάσετε……

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply