Χριστιανικά ἔθιμα ποὺ ἀπαγορεύονται στὴν Τουρκία (κι ἄλλα …παραμύθια!!!)

«…Ουδεμία παρέμβαση έκανε το κράτος, απλώς μαθητές διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ύλη των μαθημάτων προστέθηκε αυθαίρετα από κάποιους καθηγητές, η διδασκαλία χριστιανικών εθίμων. 
Οι ίδιοι οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για την υπερβολική «χριστιανοποίηση» του σχολείου.

Και διαψεύδοντας την μούφα, ο εκπρόσωπος του κόμματος AKP του Ερντογάν, δήλωσε:
«ο ισχυρισμός ότι οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν τον εορτασμό των Χριστουγέννων, είναι ανυπόστατος. Μπορώ να καταλάβω τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αλλά θα ήμουν ο πρώτος που θα το καταδίκαζα αν ήταν αλήθεια.
Η απόφαση ήταν αποκλειστικά του ίδιου του σχολείου και φυσικά το κράτος  δεν επενέβη σε αυτό….»

«Ο Ερντογάν απαγόρευσε τα Χριστούγεννα σε Γερμανικό σχολείο» και άλλα παραμύθια

Ο δυτικός τύπος που λάτρευε τον Ερντογάν και κρατούσε ίσες αποστάσεις από τον «Σουλτάνο» και την Ελλάδα, ξαφνικά ανακάλυψε ότι ο Ερντογάν είναι τέρας της φύσεως. Ή μάλλον όχι τόσο ξαφνικά, αλλά μετά την  προσέγγισή του με τον θανάσιμο εχθρό Πούτιν.
Όταν οι Έλληνες διαμαρτυρόμασταν για την επιθετικότητα της Τουρκίας, οι σύμμαχοί μας, απολάμβαναν την Τουρκική φιλοξενία, έλεγαν πόσο μεγάλη και δημοκρατική χώρα είναι η Τουρκία του Ερντογάν και δέχονταν τα δώρα των Οθωμανών.
Μετά την προσέγγισή του με τον Πούτιν, άρχισαν τα παρατράγουδα. Συντονισμένα τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν το κοινό με αρνητικές ειδήσεις, όπως έκαναν με τον Τραμπ, πασπαλισμένες με υπερβολική προπαγάνδα εύληπτη στις μάζες, ώστε να γίνει μισητός ο Ερντογάν.
Μέχρι, που οι άθεοι και χριστιανομάχοι δημοσιογράφοι, άρχισαν να σκούζουν για δήθεν «απαγόρευση των Χριστουγέννων στην Τουρκία» !!! Ποιοί ; Αυτοί που προωθούν την αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης, έγιναν ξαφνικά φανατικοί θιασώτες του θρησκευτικού νοήματος των Χριστουγέννων! Αυτοί που πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα είναι εμπορική γιορτή, αφού Θεός δεν υπάρχει και ο Χριστός δεν ήταν γιος του, αλλά ένας απλός πολίτης της Ιουδαίας, αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να αποκαθηλωθούν οι εικόνες και τα σύμβολα του Χριστιανισμού από παντού για να μην προσβάλονται οι Μουσουλμάνοι, έγιναν ξαφνικά όλοι, μια «Ελένη Λουκά» σε βελτιωμένη βερσιόν.
Η αλήθεια είναι ότι το γερμανικό σχολείο, είναι τουρκικό σχολείο της ελίτ, με αποκλειστικά Τούρκους μουσουλμάνους μαθητές, όπου απλώς τα περισσότερα μαθήματα διδάσκονται στα Γερμανικά. Όλοι οι μαθητές του σχολείου είναι μουσουλμάνοι.
Ουδεμία παρέμβαση έκανε το κράτος, απλώς μαθητές διαμαρτυρήθηκαν ότι στην ύλη των μαθημάτων προστέθηκε αυθαίρετα από κάποιους καθηγητές, η διδασκαλία χριστιανικών εθίμων. 
Οι ίδιοι οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για την υπερβολική «χριστιανοποίηση» του σχολείου.
Και διαψεύδοντας την μούφα, ο εκπρόσωπος του κόμματος AKP του Ερντογάν, δήλωσε:
«ο ισχυρισμός ότι οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν τον εορτασμό των Χριστουγέννων, είναι ανυπόστατος. Μπορώ να καταλάβω τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αλλά θα ήμουν ο πρώτος που θα το καταδίκαζα αν ήταν αλήθεια.
Η απόφαση ήταν αποκλειστικά του ίδιου του σχολείου και φυσικά το κράτος δεν επενέβη σε αυτό.»
Αυτά, γιατί ο πολίτης πρέπει να ενημερώνεται αντικειμενικά κι όχι να τον περνούν για ηλίθιο, που τρέφεται με το σανό της προπαγάνδας των ΜΜΕ, που μόνο ενημέρωση δεν δίνουν στον κόσμο, αλλά αποτελούν το μακρύ χέρι ενός κτηνώδους προπαγανδιστικού μηχανισμού, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα μια αντιδημοκρατικής ελίτ, που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, ανάλογα με το πόσο καλοί υπηρέτες των συμφερόντων της είναι.
Ναι, ο Ερντογάν είναι κάθαρμα, αλλά αυτό , ας μας αφήσουν να το συμπεράνουμε με πραγματικά γεγονότα, όχι με παραμύθια που υπαγορεύει ένα «σύστημα».
Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Ερντογάν πνίγει τους κορμοράνους…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply